Bucketlist: slapen onder de sterren

Ik heb echt al jaren een bucketlist. Door mijn bucketlist kwam ik zelfs in het tijdschrift Vriendin te staan. Op die lijst staan echt de meest verschillende dromen die ik heb. Bijvoorbeeld paardrijden, douchen onder een waterval, een Champions League finale bijwonen en gebarentaal leren. Echter staat ook de droom ‘slapen onder de sterren’ erop. En laat die droom nu afgelopen weekend te zijn uitgekomen!

In mei zag ik een oproepje voorbij komen van Zwitserleven om de top 3 van je bucketlist naar hen te tweeten. Wie weet zou dan 1 van je dromen uitkomen. Nu is een tweet snel gestuurd dus ik ging mijn lijst langs en koos willekeurig 3 dromen van mezelf uit. De drie dromen waren: de big five zien in Zuid Afrika, slapen onder de sterren en een champions league finale bijwonen. Eigenlijk had ik er helemaal niets meer van verwacht, maar plots zag ik dat ik genoemd werd door hen en warempel (haha dit woord heb ik altijd al willen gebruiken!) ik bleek één van de drie winnaars te zijn!

Mailcontact en datum prikken

Vrij snel kreeg ik mailcontact met een medewerkster. Het was echt een heel prettig contact, zij was ook oprecht blij voor me en wat bleek.. Ze hadden echt een heel creatief en ontzettend leuk iets gevonden zodat ik kon slapen onder de sterren! Als je mijn blog een beetje volgt dan heb je de plog van mijn man vast gelezen (anders doe je dat dadelijk gewoon even) en weet je dus ook dat we een lang weekend weg hebben gekregen naar Twente. Dat is niet het bijzondere, nee de accommodatie was vooral het bijzondere. Het was namelijk niet zomaar een weekend weg, nee het was een “Stralend Sterren Staren” arrangement op Erfgoed Bossem.

We konden kiezen uit heel juli en augustus en ivm bepaalde vakanties kozen we dus voor afgelopen weekend. Echt een perfect weekend ook als je kijkt naar het weer! Er werd door Zwitserleven ook geregeld dat Fay mee kon, dat er een bedje, aankleedkussen, kinderstoel en luieremmer zou klaar staan en er zou ook een fotograaf komen die ons plaatje kwam vastleggen.

Slapen onder de sterren

Is mijn droom nu ook daadwerkelijk uitgekomen? Daar kan ik alleen maar volmondig JA op antwoorden. Twee nachten achter elkaar lag ik op de vide in het tweepersoonsbed naar de sterren te staren. Het waren twee prachtige heldere nachten en wat ik zo mooi vond was dat ik ‘s nachts altijd een paar keer wakker wordt. Normaal vind ik dat heel vervelend maar nu niet, want nu kon ik extra genieten van de prachtige sterrenhemel.

Helaas heb ik zelf geen foto’s kunnen maken ervan. Dat lukte me gewoonweg niet, is ook vrij lastig te fotograferen, laten we het daar maar op houden haha. Daarom een foto van de site Unsplash, zodat je toch een beetje een idee hebt van wat ik zag.. photo-1422513391413-ddd4f2ce3340Lieve mensen van Zwitserleven, bedankt voor deze geweldige prijs!

 

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story
 • Tamara
  27 augustus 2015 at 06:35

  Wauwww wat een leuke prijs zeg! Echt heel erg gaaf!!

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  27 augustus 2015 at 07:32

  Wat gaaf zeg dat julie hadden gewonnen! Heel bijzonderc en leuk dat ze jou wens hebben uit laten komen, dit vergeet je nooit meer!

 • Bregje
  27 augustus 2015 at 08:57

  Wat een enorm toffe prijs zeg!! Mooi om te lezen dat je zo weer iets van je bucketlist kunt afstrepen!

 • Nina Simplynspecial
  27 augustus 2015 at 09:58

  Oeh super cool zeg! Lijkt me zeker bijzonder zo’n ervaring. En zo goed geregeld allemaal. Klinkt als een top weekend 😀

 • Malou
  27 augustus 2015 at 10:30

  Wauw, wat ontzettend gaaf zeg!

 • José
  27 augustus 2015 at 10:33

  Wat een leuke prijs! En heerlijk hè, slapen onder de sterrenhemel. Wij deden dit twee jaar geleden op een luchtbedje buiten in onze achtertuin(het was veel te warm om binnen te slapen). Gewoon in de buitenlucht. Prachtig mooie sterrenhemel was er. Ik heb er echt van genoten!

  Voordeel van jouw nachtjes was denk ik vooral dat je ‘s morgens niet wakker werd met een gesmolten slak in je nek. Iekks.

  Kan me voorstellen dat het nu leuk was om ‘s nachts een aantal keren wakker te worden met zo’n prachtig uitzicht wanneer je omhoog keek. 😀

 • Marion
  27 augustus 2015 at 11:48

  Aaaaah te gek zeg! Supertof! Fijn dat het ook zo mooi was. Dat verdien je echt even. X

 • Anita
  27 augustus 2015 at 16:43

  Wat heerlijk! Fijn om te lezen dat je zo genoten hebt!

 • Jootje
  28 augustus 2015 at 19:46

  Wat een toffe wens heb jij van je bucketlist kunnen afschrijven. Je hebt het helemaal verdiend! X.

 • Jenn
  11 september 2015 at 14:52

  Wauw, wat een leuke prijs! Fijn dat je er van genoten hebt!

 • %d bloggers liken dit: