Sint en Kerst in één weekend

Broer en zus sint en kerst in een weekend

Afgelopen weekend was er eentje in uitersten. Zaterdag stond volledig in het teken van Sinterklaas terwijl de zondag vooral om Kerst draaide. Hoe dan? Nou, zoals jullie weten was zaterdag de intocht van Sinterklaas en mochten de kindjes hun schoen zetten. Maar op zondagochtend gingen wij kerstfoto’s laten maken en had ik daarna een date in verband met Vlogmas. 

De intocht van Sinterklaas

Oh wat was het spannend en wat was onze kleine meid gespannen. Wel gezonde spanning hoor. Ze stuiterde letterlijk door het huis en wilde al vanaf ‘s morgens vroeg alleen maar Sinterklaas en Piet liedjes zingen, horen, erop dansen… oh en filmpjes kijken. Het liefst van Party Piet Pablo, haar grote held..

Zelf was ik vooral bezig met allerlei lekkers maken voor op tafel. En wat was ik blij met alle leuke accessoires die ik kocht bij de Hema. Toch geïnspireerd geraakt de woensdag ervoor toen ik bij het Hema Sint event was 😉

Intocht van Sinterklaas

Fay heeft echt vanaf het begin tot eind genoten en Milo ook. Maar hij genoot vooral van zijn gekke zus. Wat keek hij zijn ogen uit zeg naar haar. ‘s Avonds was het weer spannend want Fay mocht haar schoentje zetten. Samen zingen en natuurlijk een tekening en wortel in de schoentjes. Het echt gaan slapen was nog een beproeving. Ze werd veel wakker en kwam zelfs een keer naar beneden…..

Kerstfoto en vlogmas

De volgende ochtend had ik verwacht dat ze al beneden zou zijn voor ik boe of bah kon zeggen maar dat was niet zo. Ze werd wakker met een liedje van Mega Mindy in haar hoofd dus daar moest op gedanst worden. Daarna toch vlug naar beneden en ja hoor.. De Sint was geweest!

Niet veel later gingen we naar de Intratuin omdat we daar kerstfoto’s gingen maken. Dat was een top idee van Charlotte, die ook de foto’s maakte. Zij wilde wat oefenen en ik wilde een keer met zijn viertjes op de foto. Tussendoor schoot ik ook nog even dit plaatje:

Kerstfoto maken intratuin

Na de foto ging ik Eindhoven centrum in om Carmelina te ontmoeten. Je kent haar wellicht van doormamagetest. We namen een video op voor Vlogmas. Daar start ik op 6 december mee, maar hoe of wat daar hoor je nog wel over tegen die tijd. We hebben in ieder geval veel lol gehad!

De vlog

Het is dat ik het zelf zeg, maar deze vlog is ook echt weer een must see. Dus gewoon een tijdens de afwas, het strijken, of misschien zelfs tijdens het koken… Op de wc kan ook.. Waar jij maar wilt. Gewoon aanzetten en genieten van ons geweldige weekend. En mijn prachtige kinderen 😉

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marije
  21 november 2017 at 06:51

  Wat heerlijk dat Fay zo van Sinterklaas geniet

 • Reply
  zebrazonderstrepen
  21 november 2017 at 13:24

  Dat gaat zeker en vast een leuk kerstkaartje zijn. Hier zijn ze ook zo fan van de Sint!

 • Reply
  Mama van dijk
  21 november 2017 at 22:54

  Ohhh smelt, sinterkerst weekend oh men. Ineens besef ik dat we binnen no time alweer in 2018 zitten haha.

  -x- Mama van dijk

 • Reply
  Natasja
  22 november 2017 at 08:29

  Wat leuk om Fay zo te zien te genieten!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: