NBFM lancering & familie tijd | ons weekend

Jeetje, hoe dichterbij het einde van het jaar, hoe drukker de weekenden worden. Ik merk aan mezelf dat ik een beetje uitgeblust raak en dat ik dus echt even pas op de plaats moet maken. Daarom heb ik ook een afspraak die ik afgelopen weekend had afgezegd om thuis even te rommelen. Een goede zet, want zo heb ik toch even wat dingen van de to do lijst kunnen strepen!

Familie tijd

Plus wat ik ook erg belangrijk vind, misschien zelfs het meest belangrijke.. Is dat ik door het afzeggen van die afspraak wel even familie tijd had. Echt even tijd voor en met mijn gezin en later op de zaterdag ook met een aantal andere familieleden. Dat was echt even fijn en stiekem ook hoog nodig!

Fay mocht vrijdagavond haar schoentje bij opa en oma zetten en de zaterdagavond thuis. Ze vindt dat zó leuk, vooral het maken van tekeningen en het zingen vindt ze volgens mij het leukste. De cadeaus ook hoor, maar geloof dat ze de gezelligheid eromheen nog leuker vindt. Net als ik overigens.

NBFM lancering

Op zondag was ik uitgenodigd door Kimberly van Newborn fit mama om bij haar lancering te zijn van het nieuwste programma/product. Ik voelde me erg vereerd en was enorm nieuwsgierig. Stiekem was ik ook een beetje zenuwachtig want er zouden best wat mensen komen en ik ben daar niet echt een held in. Toch is het volgens mij aardig gelukt om te socializen..

De lancering zelf was erg goed georganiseerd. Er was een cateringsbedrijf ingehuurd die echt heerlijke kaasplankjes had neergezet, hele mooie en lekkere bonbons serveerde en er was sushi! De tafel waar ik aan stond was telkens binnen no time leeg terwijl al het lekkers op de andere tafels bleef staan. Je begrijpt het wel, ik had mijn gelijken gevonden 😉

Gelukkig kwam HET moment al snel… de grote onthulling. En wat voor eentje!! Je moet eigenlijk echt even het filmpje kijken om te zien hoe het ging. Echt super leuk en ik ben ook mega trots op Kimberly dat ze dit in een redelijk korte tijd voor elkaar heeft gekregen 🙂

De weekendvlog

Mocht je nog een paar minuten over hebben, neem dan ook eens een kijkje op mijn Youtube kanaal. De nieuwste weekendvlog staat weer online en ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Nicole
  28 november 2017 at 07:49

  Het was een middag met een gouden rand! En die app gaat je enorm helpen weet ik zeker! Enne het is je heel goed gelukt om te socializen hoor! 😉

 • Reply
  Linda
  28 november 2017 at 07:54

  Familietijd blijft belangrijk 🙂 Ik kan ook zo bezig zijn met alle dingen die ik doe, dat ik af en toe moet roepen “Heeey, het is even genoeg!!’. Lekker ontspannen met kinderen en kleinkinderen brengt dan weer even wat evenwicht.
  Schattige kinderen heb jij!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  28 november 2017 at 08:48

  Groot gelijk dat je die afspraak afzei zodat je wat rustige tijd voor jezelf had. Dat is zo belangrijk in deze hectische tijden.

 • Reply
  Sylvia - alovelyadventure
  28 november 2017 at 09:44

  Ik ben zo benieuwd naar de app. Goed dat je even voor jezelf kiest. Ik merk ook dat ik wat uitgeblust begin te raken.. voel mij al wat grieperig en de drukste periode moet nog komen. Heerlijke week gewenst

 • Reply
  Malou
  28 november 2017 at 09:59

  Ik ben heel benieuwd naar de app, leuk dat je bij de lancering mocht zijn!

 • Reply
  Esmée - 4Mama
  28 november 2017 at 10:54

  Wat doe je dat toch ontzettend leuk! En je hebt heerlijke kindjes.

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  28 november 2017 at 12:42

  Wat een gezellige week weer en hoe cool de lancering en wat tof dat je erbij mocht zijn.

 • Reply
  Merel
  30 november 2017 at 08:55

  Haha geloof als ik bij je aan tafel had gestaan, dat ik lekker had meegegeten! Goed dat je in de drukte bewust die tijd vrij maakt voor familie, want dat schiet er zo makkelijk bij in. Het is gewoon echt heel erg druk deze weken!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: