Mijn 9 favoriete Instagram foto’s #maart

Het is 1 april en dat betekent een overzicht van mijn favoriete Instagram foto’s! Ik ben hier vorige maand mee begonnen en vond het eigenlijk wel een leuk rubriek dus ik ga er lekker mee door. Wel heb ik ook echt nog een aantal foto’s die ik nergens heb getoond maar die wel leuk zijn. Dus wellicht doe ik daar ook nog wat mee de komende tijd!

instagram puppyAls eerste deze geweldige foto van onze kleine Max. Hij is inmiddels alweer 6 weken bij ons en hij doet het echt super. Ik merk enorm dat hij groeit maar hij blijft toch nog steeds een kleine pup. instagram dreumesDeze foto is mijn favoriet omdat onze kleine meid er zo heerlijk bij ligt. Met twee speeltjes in haar hand lekker chillen haha. IMG_3662Deze cupcakes zijn de allereerste cupcakes die ik ooit gemaakt heb! Daarom verdienen ze zeker een plekje hier. Ik heb ze overigens daarna nog versierd, maar daar heb ik stom genoeg geen foto van gemaakt. instagram lebberHahaha deze kon echt niet ontbreken. Ik kreeg een heerlijke lebber van één van de honden van mijn ouders. Hij is echt een kusserd zoals je wel kunt zien haha.instagram rode paddestoelHier is hij dan eindelijk! De foto van ons meisje op de rode paddenstoel in de dierentuin. Ik had een paar maanden al eerder een poging gedaan en toen vond ze het vreselijk. Maar nu zat ze lekker te klappen en rond te kijken. Heerlijk! instagram kusDeze foto spreekt voor zich toch? Waarom ik hem leuk vind? En hij een favoriet is? Oké ik zeg al niks meer.. 😉 instagram quoteTsjah dit keer geen foto van mijzelf, maar een quote die ik toch nog even op mijn blog moest posten! Hij is namelijk zooooo toepasselijk! instagram 43Mijn favoriete drankje! Licor43. Ik had het al een eeuwigheid niet gehad dus heb flink genoten van de borreltjes bij mijn tante. Hiep hiep hoera voor mijn tante K! instagram foodEn dan alweer de laatste.. Mijn heerlijke wrap gerechtje. We hebben echt wat bij elkaar gepakt en daar iets van gemaakt. Maar het was echt heerlijk!

Zit jouw favoriet hier ook bij?

 

Volg je me al op Instagram?

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Michelle
  1 april 2015 at 11:00

  Wat een leuke foto’s! De foto van Fay op de grote paddenstoel en van Max zijn toch echt wel mijn favoriet, beide zijn zo schattig

 • Reply
  Jenn
  1 april 2015 at 11:07

  Oh, Fay op de paddenstoel, smelt! Leuke foto’s!

 • Reply
  Cindy
  1 april 2015 at 11:54

  Die foto waarop Fay je een kusje geeft, die is zo lief. Ik heb nog een fles Liqor 43 staan, gekregen van mijn schoonouders (vraag me niet waarom, want ik ben totaal niet van de drank).. Ik vraag me af of die fles überhaupt ooit wel eens open gaat.

 • Reply
  Anita
  1 april 2015 at 13:51

  Natuurlijk die van Fay samen met jou 😉

 • Reply
  Lifesabout
  1 april 2015 at 14:40

  Wat is Max toch een lieverd! En van jouw wrap kreeg ik meteen trek….en nu weer…

 • Reply
  Thea van Galen
  1 april 2015 at 20:43

  leuke foto’s weer! Vooral van Fay op de paddenstoel en als ze je kust, en die quote over het schoonmaken….

 • Reply
  Jess
  1 april 2015 at 22:25

  Wat een fijne foto’s allemaal! Ik vind Max zo’n leukerd. (En jou en Fay natuurlijk ook :-))

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: