Jubileum: perfect wedding

Op 24 mei 2013 was onze grote dag. Bart en ik trouwden op de plek waar we elkaar voor het eerst zagen. De komende weken wil ik hier elke zaterdag, tot aan 24 mei, wat aandacht aan besteden. Ik heb van mijn trouwblog en mijn oude blog de stukjes gehaald die ik erg leuk vond om nogmaals te delen. De mensen die me al langer volgen zullen het herkennen, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden om samen met mij terug te kijken naar die bijzondere periode van ons leven.

wedding-party-01

Wauw. Ik kwam bovenstaande tekst tegen en gelijk stroomde alle kriebels en stress uit mijn lichaam. Vooruit, de leuke “ik heb er zin in” kriebels die blijven, maar geen spanning of iets. We zijn nu bijna een jaar verder na Bart zijn geweldige aanzoek en hebben vanalles en nog wat gepland en gedaan voor onze bruiloft. Er is nog steeds een to do lijstje en vanavond gaan we zelfs naar De Verlenging (oftewel de feestlocatie!) om de laatste puntjes op de i te zetten. Echter heb ik geen stress.

En mensen die mij goed kennen weten dat dit nogal een opgave is voor mij! Ik heb geen stress, ik laat alles gebeuren zoals het gebeurd en als ik straks Bart mijn man mag noemen (voor de wet) maakt mij dat de gelukkigste vrouw op aarde. Wij hebben 2 geweldige families achter ons staan die er alles aan (willen) doen om 24 mei de mooiste dag te maken, we hebben geweldig lieve en leuke vrienden om ons heen die ons sowieso al een top vrijgezellendag hebben bezorgd en we hebben elkaar.

What more can we need?!

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miranda
  17 mei 2014 at 09:52

  Wauw dit stukje had ik kunnen schrijven bijna 2 jaar geleden:) grappig dat het zo herkenbaar kan zijn.

  Leuk artikeltje, fijn weekend!

 • Reply
  Zoë-Amber
  17 mei 2014 at 11:30

  Heerlijk – dit soort terugblikken!

  Moet voor jou ook elke keer weer fijn terugkijken zijn, toch?

 • Reply
  Nicky
  17 mei 2014 at 18:58

  Is altijd leuk om op fijne gebeurtenissen terug te kijken. Ben benieuwd naar je komende wekelijkse blogs hierover.

 • Reply
  Jess
  17 mei 2014 at 19:45

  Ik blijf het zeggen maar wat vliegt de tijd. Kan me nog zo goed herinneren dat jullie voorbereidingen troffen voor jullie huwelijk. Leuk die terugblikken. Ga je jullie jubileum nog uitgebreid vieren?

 • Reply
  Petra
  18 mei 2014 at 08:42

  Leuk en herkenbaar om te lezen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: