Mijn geloften aan mijn man..

geloften aan mijn man

Zes jaar geleden gaven mijn man en ik elkaar het jawoord. Zes jaar geleden gaf ik hem mijn geloften.. Een bijzonder moment, dat ik nooit meer vergeet. Nu zes jaar later gelden deze woorden nog altijd.. 

Lieve Bart

Ik heb altijd geroepen dat ik nooit wilde trouwen. Totdat ik jou opnieuw ontmoette. Opeens sloeg er een vonk over, ik wist niet waar ik het zoeken moest. Je betoverde me met je glimlach en dat doe je nog steeds. Je hoeft me alleen maar aan te kijken met je grote lach, je pretoogjes en de rimpeltjes in je ooghoeken om me alles te doen vergeten. Jouw lach is het eerste wat ik zie als ik wakker word en het laatste als ik ga slapen, ook als je niet bij me bent.

Door jou heb ik de kracht gevonden, diep in mezelf, om te zijn wie ik wil zijn. Door jou, maar ook voor jou, heb ik keuzes durven maken die mijn leven enorm hebben beïnvloed. Ik heb gekozen voor mezelf, ik heb gekozen voor jou en voor onze toekomst samen. De liefde die jij me hebt gegeven en me nog elke dag geeft zorgt ervoor dat ik die liefde ook voel voor mezelf. En het is waar zoals ze zeggen: “Je kunt pas echt van iemand houden, als je van jezelf houdt”.

Jij bent het mooiste wat me ooit is overkomen en ik blijf het bijzonder vinden hoe ik soms niets hoef te zeggen en je toch weet wat ik denk, wat ik voel of wat ik nodig heb. De lach op je gezicht laat me weten dat je me nodig hebt. De waarheid in je ogen geven aan dat je me nooit zult verlaten en met een kleine aanraking weet ik dat je me altijd op zult vangen.

Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt en hoe je ervoor kunt zorgen dat ik nooit echt boos op je kan zijn. Ik hou ervan hoe jouw hand elke avond op zoek gaat naar mijn hand voordat we gaan slapen. En hoe je heerlijk op de grond kunt spelen met ons enorm raar maar leuk konijn. Ik hou ervan hoe je me soms uit het niets kunt verrassen met een lief berichtje of met het voorbereiden van het eten. Ik hou van de man die je geworden bent en van het kleine jongetje die je af en toe nog bent.

Lieve Bart, ik beloof je altijd de kopjes thee voor je te dragen, ik beloof dat ik nooit gtst wil kijken in plaats van voetbal. Ook beloof ik je altijd lekker te blijven koken zolang jij de afwas blijft doen en ik beloof je altijd dat gekke blonde meisje te blijven waar jij zo om moet lachen. Ik beloof je te steunen bij elk besluit die je neemt en je altijd jezelf te laten zijn.

En op deze dag en alle dagen die nog gaan komen beloof ik je dat ik van je zal blijven houden. Voor altijd en eeuwig, zelfs nadat de dood ons scheid.

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story
 • Marion
  24 mei 2015 at 06:45

  Prachtig geschreven. En het mag gezegd worden: Je hebt ook wel een hele mooie man uitgekozen, Nicole! Ik hoop dat je genoten hebt gisteravond! X

 • Henny
  24 mei 2015 at 07:39

  Gefeliciteerd, mooi geschreven!

 • Romy
  24 mei 2015 at 08:04

  Wat een mooie geloften! Gefeliciteerd met jullie jubileum!

 • Xaviera
  24 mei 2015 at 09:58

  Heel erg mooi geschreven en ook een prachtige foto van Bart! Gefeliciteerd!

 • Anita
  24 mei 2015 at 10:36

  Hele mooie gelofte ♥ Gefeliciteerd met jullie trouwdag en geniet in Londen!!

 • Puck
  24 mei 2015 at 10:41

  Alleen dat gekke BLONDE meisje is wat lastig nu…

 • Lifesabout
  24 mei 2015 at 10:52

  Heel mooi geschreven! Recht uit je hart. Van harte gefeliciteerd en geniet er met volle teugen van!

 • Malou
  24 mei 2015 at 11:33

  Wauw, wat mooi zeg!

 • Tamara
  24 mei 2015 at 16:34

  Mooi geschreven! Vooral het laatste stukje! Erg leuk om te lezen!

 • Petra
  25 mei 2015 at 16:34

  Heel mooi. Nog gefeliciteerd!

 • Cindy
  25 mei 2015 at 21:45

  Heel mooi geschreven! Maar ik denk dat je toch weer naar de kapper moet 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   26 mei 2015 at 12:42

   Haha ja voor haarverlenging sowieso en blonderen.. I know!
   Ga binnenkort ook, komt er weer blond in mn haar 😉

 • Saskia
  10 juni 2019 at 09:12

  Wat een prachtige woorden<3
  Gefeliciteerd met jullie 6 jarig huwelijk nog 🙂

 • %d bloggers liken dit: