Favorieten: top 10 foto’s van Fay!

Dit is inmiddels alweer de 6e “favorieten” op een rij en ik moet zeggen dat ik enorm trots op mezelf ben. Ik ben namelijk zo iemand die vaak ergens aan begint en niet afmaakt. Challenges bijvoorbeeld. Ik begin echt met goede moed en houd het dan wel een poosje vol hoor, maar vaak vergeet ik het dan weer en als ik er dan na een week achter kom, tsjah dan is het al te laat! Maar dit keer heb ik genoeg inspiratie en eigenlijk vind ik het wel leuk ook om elke maandag weer een nieuwe “favorieten” te plaatsen met telkens een ander onderwerp!

Vandaag is het onderwerp… Fay! Hoe kan het ook ander. Heel deze blog staat vrijwel in teken van ons meisje eigenwijsje dus het kon niet missen dat ik ook daar een “favorieten” aan ging wijden. En wie weet bedenk ik nog wel meer items in deze serie die met Fay te maken hebben. Niet zo moeilijk ook, met zo’n leuk kind!

Vandaag dus mijn favoriete foto’s van Fay, die ik ZELF gemaakt heb. Dus niet van een fotograaf of van een familielid die toevallig een super mooie foto heeft gemaakt. Nee, mijn eigen foto’s. Ik moet toch ergens een grens trekken *wink*. Ze staan in willekeurige volgorde!

IMG_59351. Deze foto heb ik gemaakt toen Fay net een dag oud was. Ik kon mijn bed niet uitkomen in verband met de keizersnede, maar liet Bart het bedje vlak naast me zetten zodat ik deze foto kon maken. Wat ligt ze er toch lief en vredig bij….
DSC_00822. Deze foto vind ik zo mooi omdat Fay hier alweer 2 weken in het ziekenhuis lag, ze was die dag 3 weekjes oud, maar het leek haar niet te deren. Ze bleef vechten voor haar leventje en voor ons leven samen. Ze gaf niks om al die toeters en bellen en bleef gewoon lekker mooie Fay.
IMG_62793. Dit vind ik een super mooie foto omdat je kunt zien dat ze het heel erg fijn vindt in haar draagzak plus papa is helemaal weg van zijn kleine prinsesje!
IMG_63394. Heerlijk deze foto. Lekker wijs, zoals ze eigenlijk altijd wel is. Stiekem is de vorige foto die gemaakt is juist een foto waarbij ze haar handje in haar mond probeert te stoppen. Ik denk dan ook dat ze op deze foto nadenkt over hoe ze dat het beste kan aanpakken!
IMG_67435. Deze hebben jullie vast al eens voorbij zien komen hier op de blog, op facebook of op instagram. Ik weet niet waar, maar ik moet hem een keer gepost hebben. Dit is het eerste lachje van ons meisje dat ik vast heb kunnen leggen. Het is nog geen grote lach, die deed ze al wel toen maar kreeg ik niet op de gevoelige plaat!
IMG_61686. Een huil foto. Want ook dat is het moederschap. Niet alleen maar lachende kindjes en ‘oh wat hebben we het leuk’. Soms hebben we het ook niet leuk en vooral voor Fay is dat frustrerend want ze kan alleen maar met een huil zeggen wat er is.
20140509_1328027. Ik kan wel duizenden foto’s posten van Fay die leuke/grappige poses aanneemt. Hier wil ze denk ik het spelletje *kiekeboe* spelen, echter snapte ze niet dat 2 handen iets effectiever zijn!
IMG_67988. Dit blijft gewoon zo’n lieve mooie foto. Ze was heel geconcentreerd aan het kijken naar Nijntje maar toen mama met de camera kwam moest ze toch even naar mij kijken. En ze ligt ook zo zoet erbij. Heel lief en stil, alles in zich opnemend!20140525_1940279. Dit is een van mijn best gelukte “selfies”! Wel met een beetje hulp van mijn man, maar toch. Op deze foto vind ik haar al zo groot! Heel wijs ligt ze zo omhoog met haar koppie te kijken naar alles om zich heen. En camerageil is ze ook al dat merk je wel hé hihi!
kleiner10. Tsjah en deze blijft gewoon echt zo ongelofelijk mooi! Mijn knappe man met onze mooie dochter. Beide kijkend naar elkaar, vol liefde. Ik smelt gewoon weg als ik deze foto zie, maar vooral als ik het in het echie zie… Wat gelukkig veel voorkomt!

Welke van deze foto’s vonden jullie nu het mooiste?

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story
 • Petra
  2 juni 2014 at 06:36

  Hele mooie en pure foto’s. Ik ga voor de foto waar Fay lacht. Ze lacht vooral met haar ogen. Erg mooi.

 • Sonja
  2 juni 2014 at 08:15

  Wow mooie foto’s. Die laatste vind ik echt prachtig; die liefde tussen vaders en hun kind.. mooiste wat er is

 • Mama's Jungle
  2 juni 2014 at 09:52

  wat een beauty is ze toch! Heb je ook duizenden foto’s? hihi

 • Bianca
  2 juni 2014 at 10:00

  Ik vind ze allemaal schattig vooral nummer 5,8 en 10…eigenlijk gewoon allemaal! x

 • Miranda
  2 juni 2014 at 10:00

  Wat een mooie foto’s:) ik vind ze allemaal mooi, maar foto 4 vind ik geniaal! Grappig precies op het goede moment gemaakt:) leuk!

 • Eline
  2 juni 2014 at 11:24

  ooh ze zijn allemaal zo leuk!

 • Tamara
  2 juni 2014 at 11:35

  Super lieve fotos! Vooral de laatste vind ik super, papa en Fay samen!

 • Nicky
  2 juni 2014 at 12:40

  Prachtige foto’s en wat een schatje is ze.

 • Jess
  2 juni 2014 at 14:24

  Wow, ik snap het helemaal meid. Die laatste foto is mijn favoriet. Wat een mooi en puur plaatje van Fay met haar papa.

 • Joyce
  2 juni 2014 at 15:54

  Super leuk! Mooie foto’s 😀

  Toevallig ga ik van de week een artikel online gooien met daarin 10 foto’s die je van je baby zou moeten maken, vol met foto’s van Luuk 😉

 • Sas
  2 juni 2014 at 20:57

  Aww wat een mooie foto’s! Vooral de eerste en de laatste.

 • lief meisje
  2 juni 2014 at 23:43

  Een mooie serie zelf gemaakte foto’s.

 • Insoon
  6 juni 2014 at 11:07

  Wat een mooie foto’s van Fay! Ik vind vooral nr. 7 wel iets hebben; met dat kleine handje 🙂

  Geniet van je weekend!

 • Amarins
  11 juni 2014 at 21:35

  Zo verschrikkelijk fotogeniek is ze ook hè! Snoetje

 • %d bloggers liken dit: