Eigenwijs de week door #11 |

Super gezellig dat je op deze fijne zondag weer een kijkje komt nemen in ons leven. De week startte goed op de zondag doordat we een dagje Amsterdam hadden en het weer viel eigenlijk afgelopen week wel mee. We hebben dus best wat leuke dingen kunnen doen plus ik heb woensdag een heerlijk kindloos dagje gehad. Dat kan soms zo genieten zijn al ben ik ook altijd weer erg blij als ik mn meisje weer zie.Β 

PretaPregnant_Janine_THEMOM_Goosecraft_Loreal_Noppies_Polaroid_Summerparty_BBQ_By_Marinke_Davelaar-nw

Zoals ik al zei hadden we zondag een dagje Amsterdam gepland aangezien ik voor twee events was uitgenodigd. Het eerste event was het Summer Family event georganiseerd door Janine van Pret a Pregnant in samenwerking met MaisonPR, Garnier en Polaroid. Het was echt een super gezellig middag waarbij ik een aantal lieve mensen voor het eerst heb ontmoet en een aantal oude bekende terug zag.

IMG_4286

Garnier was overduidelijk aanwezig en dat was wel zo prettig op deze zonnige dag. Het event was vlakbij een zwembad waar mijn dochter het liefst de hele dag in rondhing. Dus hun nieuwste zonnebrand ‘wet skin milk’ kon ik dus meteen testen.

PretaPregnant_Janine_THEMOM_Goosecraft_Loreal_Noppies_Polaroid_Summerparty_BBQ_By_Marinke_Davelaar-55

Fay had het ook echt enorm naar haar zin op het event zelf overigens hoor. Zo heeft ze een armbandje gemaakt, kreeg ze schmink op, speelde ze met een watertafel enΒ speelde ze ook met een kleiner kindje met de bal.

IMG_4301

Rond een uur of half 4 besloten we om toch maar richting de RAI te gaan voor de bijeenkomst van BRNDWRKS op De Kleine Fabriek. Daar zit onder andere Kidz-Art bij, een merk die ik erg leuk vind qua felle kleurtjes!

IMG_4331

Op maandag stond ik lekker vroeg op, om 6 uur om precies te zijn. Ik deed mijn ochtend oefeningen en ging lekker wandelen met de honden.

IMG_4355

Fay ging naar de peuterspeelzaal en haar knuffels/pop moesten bij elkaar op schoot wachten op haar tot ze terug kwam.

IMG_4343

Eenmaal thuis had ze haar pop zo erg gemist… Ze bleef maar knuffelen.

IMG_4363

Op de dinsdagochtend deed ik weer mijn yoga oefeningen, ik begin het zelfs leuk te vinden..

IMG_4380

Later die ochtend fiets ik samen met Fay naar de Wouterbergen bij ons in het dorp. Ze wil eerst niet mee naar binnen (ze is nogal bangig geloof ik) maar als ik zeg dat er konijnen zitten gaat ze toch mee. En met succes, want gelukkig vind dit konijn (of is het een haas?) het heel fijn om geaaid te worden.

IMG_4397

We komen ook deze dames en heren tegen en ondanks dat Fay ze erg graag wilde aaien en ze eigenlijk heel dichtbij kwamen is het toch niet gelukt.

IMG_4412

Na de ‘kinderboerderij’, de speeltuin en een koffie in het buurthuis gaat Fay slapen, maar wanneer ik haar wakker maak wil ze verder slapen. Op de bank.

IMG_4426

Op de woensdag heb ik een kindloos dagje. Ik breng eerst mijn man naar zijn werk, daarna mijn dochter naar haar oma en ik rijd door naar Janske. Daar heb ik echter geen foto’s gemaakt maar wel heel erg gezellig gekletst. En natuurlijk Lola’s kamer gekeken. Daarna ga ik door naar de stad om met Anita te lunchen bij Bagels & Beans. Ik kies voor een lekkere cream cheese bagel met avocado en Anita voor een lekkere bagel met gerookte kip.

IMG_4429

Als afsluiter besluiten we een latte te drinken waarbij ik vraag om amandelmelk ipv gewone melk. Je ziet super goed het verschil!

IMG_4430

Terwijl ik weer naar mijn auto loop kom ik in een flinke regenbui terecht en besluit ik om even te schuilen. Geheel per ongeluk kom ik bij Kiko Cosmetics terecht, iets wat ik nog niet kende.. maar nu wel!

IMG_4441

Thuis bedenk ik me dat de tekst op mijn lightbox alweer oud is dus verander ik hem naar deze haha. Leuk voor een aantal product foto’s.

IMG_4444

Op donderdag ben ik druk bezig met het artikel wat gisteren online kwam. Blogfeestje | 4 blogs, 1 feestje! Heb jij al je linkjes achter gelaten?

IMG_4451

Dat kon heel goed omdat Fay naar de PSZ was, maar zodra ze weer thuis is dan gaat de aandacht weer volledig naar haar.

IMG_4453

Samen kijken we naar de welpjes in GaiaZoo die liggen te slapen.. Hoe schattig!

IMG_4457

Omdat het zo’n lekker weer is besluiten we naar mijn ouders te fietsen, daar mag Fay de planten water geven πŸ™‚

IMG_4459

Maar zodra papa thuis is gaan wij ook naar huis en helpt Fay haar papa mee terwijl ik het eten kook.

IMG_4468

Op vrijdag is mijn man jarig. Maar helaas voor ons moest hij de hele dag werken. Dus ik besluit samen met Fay naar mijn oma te gaan. Fay wil liever niet herkend worden dus vandaar het petje en zonnebril, hahaha!

IMG_4476

Bij mijn oma in de flat is het erg leuk, maar het allerleukste vond ze volgens mij dit autootje die vlakbij de winkel stond waar we even heen liepen met zijn drietjes.

IMG_4477

De bofkont kreeg ook nog een ijsje van haar overgrootoma.

IMG_4485

Eenmaal weer thuis bak ik een wappeltaart voor mijn man. Ja je leest het goed, het is geen schrijffout. Binnenkort het recept hier op de blog!

IMG_4490

En gisteren kwam dan eindelijk een van de nieuwste projecten online waar ik mee bezig ben geweest afgelopen tijd. Het blogfeestje! Op het moment van schrijven zijn er al meer dan 70 linkjes gedeeld en hebben we vele enthousiaste reacties ontvangen! Doe je nog niet mee klik dan snel op de afbeelding.. Het feestje duurt tot woensdag 22uur en volgende week zaterdag vieren we gewoon weer een nieuw feestje!

IMG_4507

Die middag ging ik naar de SuccesDay van Forever met een deel van mijn team. Het was erg inspirerend πŸ™‚

IMG_4508

Hier samen met mijn korfbalvriendinnetje Puck! Beide niets veranderd.. haha.

IMG_4498

En toen ik thuis kwam kon ik direct zien wie er blij was me te zien. Mijn man niet dus.. haha nee geintje dit is eigenlijk een foto van die ochtend, maar zo zag het er ook ongeveer uit toen ik thuis kwam. Een heel blij kind!

En vandaag vieren we mijn man zijn verjaardag met een kleine BBQ voor onze naasten. We hebben er zin in!!

Wat ga jij doen vandaag?

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story
 • Nicole
  17 juli 2016 at 07:12

  Vandaag ga ik Tour de France kijken! Ik moest heel hard lachen om die foto van de poppen en knuffels die bij.elkaar op schoot moesten wachten haha

  • Nicole
   18 juli 2016 at 08:52

   En hoe was de tour? Ook nog van de zon genoten?

 • Channa
  17 juli 2016 at 08:46

  Wat een heerlijke week met een heleboel leuke uitjes! Hier een weekend op de camping, dus vandaag ook nog even lekker genieren.

  • Nicole
   18 juli 2016 at 08:52

   Oooh altijd leuk op de camping!

 • Charlotte
  17 juli 2016 at 08:51

  Fijn weekje zo te zien! Veel plezier vandaag met de bbq πŸ™‚

  • Nicole
   18 juli 2016 at 08:52

   Dank je, hij was geslaagd!

 • MetMirjam
  17 juli 2016 at 09:59

  Fijne week zeg! Fijne dag vandaag, wij vieren ook een verjaardag – die van mij, want ik ben jarig vandaag πŸ™‚

  • Nicole
   17 juli 2016 at 14:41

   Ooh gefeliciteerd!!

 • Marguerita
  17 juli 2016 at 11:49

  Klinkt als een leuk weekje! Kidz Art is idd lekker vrolijk, mijn dochter heeft er nu voor het eerst een setje van en het staat haar ook erg leuk. Dat event in het Vondelpark ziet er heel leuk uit.

  • Nicole
   18 juli 2016 at 08:53

   Oooh ben benieuwd naar het setje, heb je hem op je site staan?

   • Marguerita
    18 juli 2016 at 10:06

    Yes, ze heeft hem aan tijdens ons bezoek aan de Kleine Fabriek. De shopping heet Rainbow Dash party outfit, daar zie je waar ik hem heb geshopt en wat dat kostte. Zondag mag ze de set weer aan, dan vieren we haar 4e verjaardag

 • Anita
  17 juli 2016 at 11:53

  Wat een heerlijke drukke week weer zo! Was onwijs gezellig weer woensdag. Heel benieuwd naar de wappeltaart!

  • Nicole
   18 juli 2016 at 08:53

   Ik zal hem binnenkort eens maken voor je πŸ˜‰

 • Kleine Prinses
  17 juli 2016 at 12:13

  leuke foto’s! Lijkt me een drukke fijne week!

  • Nicole
   18 juli 2016 at 08:54

   Ja viel mee qua drukte hoor, maar vertellen over de momenten dat we ‘niets’ doen is zo saai πŸ˜›

 • Jodi - liefthuis
  17 juli 2016 at 15:12

  Kiko is de bom, in eindhoven zit hij ook al een tijdje. Wij zijn vandaag naar de rommelmarkt geweest en hebben primo voor onze spruit gekocht. En houten puzzels heel leuk

  • Nicole
   17 juli 2016 at 20:30

   Ja ik was hem dus in Eindhoven tegen gekomen πŸ™‚
   En wat is primo? Rommelmarkten zijn leuk πŸ™‚

 • janske
  17 juli 2016 at 21:01

  Wat een heerlijk weekje! Leuk dat je gezellig op visite kwam πŸ™‚ en die laatste foto! Die is echt grappig!

  • Nicole
   18 juli 2016 at 08:54

   Haha echt he.. Bart heeft altijd zo’n blik, dan denk je ‘die is boos’, inmiddels weet ik beter πŸ˜‰

 • janske
  18 juli 2016 at 09:05

  Gelukkig maar πŸ˜‰ Ik zie dat bij Fay ook wel eens…dat heeft ze dus van papa πŸ˜‰ hihi…vroeger had je zo’n Hyves pagina die heette “ik schijn boos te kijken Hyves” …daar moet ik altijd aan denken dan…grappig! Deze foto heeft ze in ieder geval mama’s stralende lach op haar gezichtje πŸ™‚

 • Yvonne
  18 juli 2016 at 13:29

  Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je man. Waffeltaart, ziet er heerlijk uit, ben benieuwd naar het recept! Leuke foto’s heb je gemaakt afgelopen week, je dochter krijgt er sterallures van πŸ™‚ Fijne nieuwe week gewenst!

 • %d bloggers liken dit: