Dingen waar ik geen genoeg van krijg (tag)

Dingen waar ik geen genoeg van krijg

Echte verslavingen zoals een rook- en/of alcoholverslaving heb ik niet. Maar er zijn toch best wel wat dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Dat veel dingen toch met eten te maken hebben zul je vast niet zo gek vinden, maar ik heb ook genoeg non-food dingen op mijn lijstje staan. Dit zijn dan ook doorgaans de dingen waar je me voor kunt wakker maken..

Dingen waar ik geen genoeg van krijg TAG

Het leek me leuk om ook van anderen te horen waar zij geen genoeg van krijgen, dus daarom heb ik hier een TAG van gemaakt. Het is dit keer heel simpel. Er is slechts 1 vraag waar je antwoord op moet geven en je mag zelf weten hoeveel antwoorden je geeft. Het enige wat je wel even moet doen is mij vernoemen in je artikel en het is leuk als je ook nog een aantal anderen tagt 🙂

Waar krijg ik geen genoeg van?

Laten we eerst eens beginnen met alle food gerelateerde dingen. Want er sommige dingen zijn gewoon té lekker voor woorden, dat kan ik blijven eten. Ook als ik vol zit. 

Tapas en gamba’s

Tijdens mijn mini vakantie naar Spanje was ik een dolgelukkig mens. Niet alleen omdat het lekker weer was en ik samen met twee dierbaren was. Nee ook omdat mijn liefde voor tapas en gamba’s gevoed werd. Ik kan ze overal eten, maar in Spanje zijn ze toch echt het lekkerste. Toen ik ook nog eens een mega gamba op mijn bord kreeg tijdens de eerste avond stierf ik bijna een gelukkig mens. Wat is dat lekker zeg!

Sushi

Sushi is enorm machtig en vullend dus. Maar toch kan ik dit blijven eten. Dag in en dag uit. Wel het liefst met vis en/of avocado. Die vind ik het lekkerste.

Vis in het algemeen

Het grappige is, dat ik een behoorlijke carnivoor ben.. Maar als je me vraagt te kiezen tussen nooit meer vlees of nooit meer vis dan kies ik dus nooit meer vlees. Ik kan echt genieten van een stuk vlees op mijn bord en ik ben dan ook gek op BBQen bijvoorbeeld. Maar gamba’s, zalm, mosselen.. allemaal dingen waar ik geen genoeg van krijg!

En dan de non-food dingen. Waar kan ik geen genoeg van krijgen? 

De zee

Twee jaar terug schreef ik al een artikel over mijn heimwee naar de zee. Ik schreef die blog op het moment dat ik nog in Schevening was en besefte dat het bijna tijd was om naar huis te gaan. En ook nu ben ik weer een paar dagen aan zee geweest en verlang ik terug hiernaar. Niet alleen omdat het er warm was en het landschap gewoon erg mooi is. Maar vooral omdat de zee een enorm kalmerende uitwerking op mij heeft. Alle stress vloeit weg… Helaas voor mij is de zee niet om de hoek.

Friends

De serie Friends heb ik denk ik al een aantal keer gezien, alle 10 de seizoenen. En toch kan ik het blijven kijken. Niet voor niets ben ik nu zo blij met Netflix want daar staat de gehele serie op.. Je snapt wel wat ik dadelijk ga kijken toch 😉

Knuffels van mijn kinderen

Lekker cliché en ik denk dat elke moeder dit zegt: maar de knuffels van mijn kinderen kan ik eindeloos blijven krijgen. Mijn dochter zei vanavond tegen me, terwijl ze me knuffelde “mama dit vind ik het allerbelangrijkste”. En dat is het ook. Liefde geven aan mijn kinderen en deze dan ook terug ontvangen, dat ís ook het allerbelangrijkste.

Spanje

Ondanks het feit dat ik het liefst de hele wereld rond reis en alles wil zien keer ik ook graag jaarlijks terug naar Spanje. Nu lukt jaarlijks me helaas niet (meer), maar toch blijf ik erheen gaan. Veel naar hetzelfde, maar ik heb ook telkens weer iets nieuws ontdekt. Het blijft gewoon als mijn tweede thuis voelen en het liefst zou ik erheen verhuizen!

Schrijven

Schrijven doe ik de hele dag. Voor mijn blog, in mijn agenda, voor mijn bedrijf, momenteel nog voor mijn parttime baan, voor mezelf in mijn dagboek.. Het is mijn lust en mijn leven!

ontslag genomen focus eigen bedrijf

Muziek

Ook kan ik niet zonder muziek. Het liefst heb ik de hele dag de radio of Spotify aan staan. Alleen kan dat niet, want soms moet ik me dusdanig concentreren dat de muziek echt uit moet. Maar zodra dat ‘moment’ voorbij is gaat de muziek weer aan. In de auto, in de trein, op het werk, in de douche.. overal heb ik muziek. Ik kan geen dag zonder!

Foto’s en filmpjes

Eigenlijk moet ik hier als kopje ‘herinneringen’ opschrijven. Want met foto’s en filmpjes bewaar je eigenlijk herinneringen. En daar kan ik echt niet zonder. Herinneringen zorgen ervoor dat ik, ook op momenten dat ik me rot voel, me goed ga voelen. Ik terug kan denken aan hele fijne bijzondere tijden. En foto’s en filmpjes helpen daarbij. Niet voor niets dat ik tijdens onze mini vakantie ook veel foto’s heb gemaakt en heb gefilmd…

Nou en stiekem zijn er nog genoeg andere dingen te noemen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Maar dat bewaren we voor een eventuele deel 2. Ik tag bij deze Charlotte, Janske, Miriam en Merel!

Waar krijg jij geen genoeg van?

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story
 • Christa
  16 februari 2018 at 08:23

  Wat een leuke tag Nicole!
  Qua Food kan ik ook geen genoeg krijgen van Sushi en qua non-food… moet ik eens goed over na denken…
  wie weet neem ik de tag ook eens over! Leuk!

 • Laura / fitfunfab.nl
  16 februari 2018 at 08:37

  Wat een toffe tag! En ik herken bijna alles wat je zegt!! Een paar dingen die ik er nog bij zetten zijn: Italie!! Wijn (en dan op een gezonde manier natuurlijk ?), maar ben gek op lekkere wijntjes. Het strand (en de zee ;)). We wonen op 10 minuutjes fietsen van het strand en dat is zo fijn!

  • Nicole
   16 februari 2018 at 10:51

   Ohhh ben wijntjes (of alcohol in het algemeen haha) vergeten, stom stom stom! Italië vind ik ook tof, gaan we dit jaar naar toe op vakantie.

   • Laura / fitfunfab.nl
    16 februari 2018 at 14:34

    Gelukkig, voelde me al bijna een alcoholist ??

    Leuk naar Italie, weet nu al dat het een super vakantie wordt! ?

    • Nicole
     16 februari 2018 at 20:23

     Haha ja ik ook hoor. Zitten aan het Gardameer. Hoor er veel goede dingen over. Ben al ooit 1x eerder in Italie geweest, was toen nog kindloos 😉

 • Nicole Orriëns
  16 februari 2018 at 09:19

  Van rust en stilte! En als het om eten gaat, krijg ik nooit genoeg van chocola en patat met fritessaus. Lekker!

 • Kimberly
  16 februari 2018 at 10:24

  Leuke tag geworden zo! En ook van gamba’s, knuffels van mijn kind en de zee kan ik geen genoeg krijgen. Gelukkig woon ik daar dan ook redelijk dichtbij.

  • Nicole
   16 februari 2018 at 20:23

   Ja dat lijkt me dus ook heerlijk. Dat is de enige reden dat ik hier weg zou willen.. Om bij de zee te wonen!

 • marije
  16 februari 2018 at 10:38

  Leuke tag! Ik krijg geen genoeg van sushi, lezen en creatief bezig zijn (maar die had je vast wel zien aankomen)

 • Demi
  16 februari 2018 at 11:07

  Op Sushi, Friends en knuffelen van kinderen na kan ik helemaal in jouw lijstje komen! Het zijn ook gewoon heerlijke dingen die je opschrijft.

  • Nicole
   16 februari 2018 at 20:22

   Haha tof om te horen, bedankt!

 • zebrazonderstrepen
  16 februari 2018 at 13:24

  leuke tag, Sushi en netflix, perfecte combi!

 • Charlotte
  16 februari 2018 at 20:44

  Thanks voor de tag! Ik ga er even over nadenken en dan vul ik hem volgende week in.

 • Rachel
  16 februari 2018 at 22:23

  Friends wordt hier ook al voor de zoveelste keer gekeken. En nog lig ik dubbel om bepaalde scenes. Vooral Ross is mijn favoriet 😀
  Mijn ultieme ‘kan ik geen genoeg van krijgen’ is denk ik Engeland. We gaan er ieder jaar wel op vakantie, nemen dozen thee mee naar huis, elke week wordt er wel een engels recept gekookt en de Britse tv is ook fantastisch. Verklaart ook de namen van mijn kinderen (Morris en Owen)

 • Rory
  17 februari 2018 at 10:23

  Vakanties met man en kind. Hopelijk in de toekomst New York en Azië, heerlijk (Indonesisch, Japans, Thais) dineren met bijpassend (half) wijnarrangement, lekkere speciaalbieren, knuffeltijd met dochtertje, Samen dansen in de woonkamer. Zo nu en dan zelf een dansfeestje bezoeken (alweer veel te lang geleden). Netflix-series. Bankhangen. Hot Yoga. Sporten.

 • Fleur
  17 februari 2018 at 20:59

  Familytime! Maar ook Wie is de Mol! Ik zit er weer helemaal in dit jaar

 • Judith
  17 februari 2018 at 22:16

  Ik ben ook echt een seafood persoon, dan liever nooit meer vlees

 • Jenn
  20 februari 2018 at 13:07

  Wat een leuke tag, die ga ik onthouden! Heimwee naar de zee herken ik wel, wij waren er dit weekend, en ik wil nu al weer terug!

 • %d bloggers liken dit: