Het beste van 2014: De pareltjes uit de onlinewereld

Vandaag in het beste van 2014 aandacht voor de pareltjes uit de onlinewereld! Ik was in eerste instantie van plan om een aantal bloggers te noemen maar besefte me dat de pareltjes uit een bredere hoek komen. Ik heb niet alleen geweldige bloggers ontdekt maar ook hele mooie webwinkels bijvoorbeeld.

Ik word overigens door niemand betaald om dit te schrijven, ik meen dit uit de grond van mijn hart. Ook zullen er wellicht nog wat bloggers en webshops en.. ontbreken. Maar dat komt omdat ik gewoonweg niet iedereen kan noemen.

Als eerste wil ik Woordkunsten noemen.  Mensen zeiden vroeger altijd tegen mij dat ik zo mooi kon schrijven. Gedichten, songteksten. Ik moest daar echt iets mee doen. Maar sinds ik Jentl van Woordkunsten ken vallen mijn woorden sowieso in het niet. Zo mooi hoe zij bepaalde emoties kan vangen in een paar woorden. Zo ook in het gedicht wat ze voor Elara schreef.
X-VAJ5ak

Dan lieve Marion van Mijnkladblog. Ik heb in het voorstelrondje met de selfies al veel over Marion gezegd. Maar ik ben gewoon super blij haar gevonden te hebben, via Petra volgens mij. Soms zegt zij wat ik denk of denkt zij wat ik zeg. Het is gewoon enorm prettig om niet de enige gek te zijn die af en toe (nou ja zij meer dan ik haha) gewoon de taboe doorbreekt en praat over depressies en andere dingen waar ‘men niet over praat’.
pareltjes uit de onlinewereld

Miss positive Dagmar van Bydagmarvalerie hoort natuurlijk ook bij de pareltjes die ik ontdekt heb afgelopen jaar. Zij heeft chronische beperkingen maar laat zich niet uit het veld slaan. Ze besmet anderen ook met die positiviteit, mij in ieder geval wel en ik echt blij dat ik haar heb leren kennen. En zelfs heb kunnen ontmoeten! Op naar een volgende ontmoeting 🙂
JxRQzd_b

Dan een webshop: Twenty Somethin’. Waarom ik hen nu noem naast alle andere webshops die ik zo leuk vind is omdat ik bij hen ook het meeste gekocht heb van alle webshops bij elkaar. Zij hebben washitapes, stempeltjes, letterslingers en nog veel en veel meer. Daarbovenop heb ik Muriëlle nu al een aantal keer ontmoet en het is gewoon een pracht vrouw. Enorm vriendelijk en ze weet gewoon precies wat mensen leuk vinden!

Mijn lieve vriendin Kelly van KellyCaresse. Ja ik denk dat ik haar wel een vriendin kan noemen. We hebben vele, ja echt vele, gesprekken gehad over onze bevallingen en alles eromheen. Verder kan ik altijd bij haar terecht als ik ergens mee zit, daarnaast hebben we ook een hoop lol als we samen afspreken en haar blog is ook gewoon super leuk! Super blij dus dat ik haar tegen ben gekomen in blogland dit jaar!
iLucEO5Q

En nu iets wat geen webshop is of een blogger, maar een hashtag. Namelijk #blogpraat. Ik vind niet zo snel hashtags leuk hoor, al blijft #fayspam de leukste haha. Maar die heb ik zelf bedacht. Blogpraat is een fenomeen op zich in blogland. Elke maandag om 20uur komen een grote groep verschillende bloggers “bij elkaar” op Twitter om over een bepaald onderwerp te discussiëren. Ik heb hierdoor al veel geleerd en naast dat ook al veel leuke mensen ontdekt!

Dan een jonge dame die eigenlijk nog niet zo lang online is met haar blog maar die me al meer doet nadenken dan ik had verwacht. En dat is Anita van Mindjoy. Anita is teruggekomen van een burnout en heeft eigenlijk datgene aangegrepen om meer mindful te gaan leven. Hoe ze dat doet en wat op haar pad komt daardoor deelt ze met ons.
nPNkr6QE

En weer een webshop. Maar dan eentje waar ik veel spulletjes voor mijn Project Life bestel zoals albums, kaartjes en papier. En dat is Scrapdelight. Deze webshop heeft ook een winkel in Nieuwegein, daar ben ik onlangs voor het eerst geweest, en zij geven ook workshops, houden cropdagen (dan ga je gezellig samen met andere aan je album werken) en heb je een vraag.. binnen no time krijg je antwoord! Echt een pareltje in mijn ogen dus.

Dan de allerlaatste.. En nee ik zet ze er niet bij omdat ik weer iets gewonnen heb bij ze.. Maar omdat ze gewoon Fantastic zijn. Ja je raadt het al, de Fantastic Moms. Voor de mensen die hen al volgen hoef ik eigenlijk niets uit te leggen maar degene die dat niet doen, DOEN! De naam laat je denken dat ze zichzelf fantastic vinden en dat is ook zo, maar niet op de manier zoals je verwacht. Ze zijn goudeerlijk in hun posts en laten je juist merken dat perfectie niet bestaat en dat iedereen goed is op zijn eigen manier. Ja zelfs ik ga een klein beetje geloven dat ik misschien ook wel een Fantastic Mom ben? Misschien.. Haha..
pw8Z4JXb
Morgen weer een nieuwe “beste van 2014”! Kijk je met me mee terug naar het afgelopen jaar? 

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story
 • Marion
  26 december 2014 at 12:12

  Wat heerlijk dat je zegt ”Het is gewoon enorm prettig om niet de enige gek te zijn …. ” Super! Meid, dank je wel dat ik in dit hele mooie rijtje sta. Behalve Woordkunsten volg ik alle ander bloggers ook en het zijn inderdaad stuk voor stuk pareltjes! Net als jij trouwens. Ik ben ook heel blij dat ik jouw blog gevonden heb. Ik denk via Kelly. Ja, toen jullie samen naar Venlo gingen volgens mij en toen had jij net een vlog of zo online gezet. Die ging ik kijken en die vond ik zo ontzettend leuk! Mooi is het blogwereldje toch. Nog een keer dank je wel, meis. Ga ik nu even bij Woordkunsten kijken. X

  • Nicole (misseagles)
   28 december 2014 at 08:49

   En wat vind je van woordkunsten?

 • Anita
  26 december 2014 at 12:35

  Zo lief dat je mij in dit rijtje plaatst en mij nog een jonge dame vindt

  • Nicole (misseagles)
   28 december 2014 at 08:49

   Haha ja uit zelfbehoud hoor, we zijn geloof ik even oud?

   • Anita
    28 december 2014 at 17:14

    Nee hoor, ik ben ouder 😉

 • Diana Carlton
  26 december 2014 at 12:50

  Leuk Nicole! Ik ken de meeste blogs al, maar ik vind het leuk om te lezen waarom ze je inspireren.

 • Petra
  26 december 2014 at 13:25

  Er zitten zeker pareltjes tussen. Marion is absoluut mijn favoriet. Ik ken alleen de webshop niet. En bij blogpraat vraag ik me altijd af hoe je het bijhoudt.

 • Miss Milla at Home
  26 december 2014 at 15:16

  Weer een aantal nieuwe leuke blogs ontdekt! Thanks!

 • Xaviera
  26 december 2014 at 20:26

  Wat leuk al die pareltjes! Marion, Dagmar en Anita volg ik al met heel veel plezier. Bij de rest ga ik even kijken!

 • Jessica
  27 december 2014 at 10:46

  Lief! Thanks!

 • Dagmar
  31 december 2014 at 08:06

  Waaauw ik ben er stil van, wat ontzettend lief je mooie woorden… Wauw you made my day! En dit is al zo’n geweldige dag <3 Echt onwijs lief dankjewel voor deze mega boost via je prachtige artikel. Zo bijzonder om tussen deze inspirerende mensen te mogen staan <3 En wat is blogpraat toch leerzaam en fijn 😀 Ik wens je het aller allerbeste toe voor in het nieuwe jaar en veel geluk, warmte en liefde zodat je in 2015 wederom gaat vlammen <333

 • Hilde
  3 januari 2015 at 22:19

  Dankjewel voor dit mooie lijstje!
  Ik kende uiteraard al wat mensen uit de CHallenge of van Twitter maar ik heb weer wat nieuwe bloggers leren kennen!
  Meteen gaan volgen;)
  Ze zullen het wel gemerkt hebben!

  xx

 • Whitney
  3 januari 2015 at 23:12

  Super leuk, meeste blogs ken ik al. De webshops ben ik gaan bekijken 🙂

 • %d bloggers liken dit: