Blogreview op Blogpraat

Gisterenavond had ik samen met Anita en Eline een blogreview bij blogpraat. (Wil je weten wat het inhoud check dan even de website!) Onze websites werden onder de loep genomen en ik moet eerlijk zeggen.. Ik was nerveus! Achteraf gezien totaal niet nodig, dat is eigenlijk altijd wel. Maar toch.

Eerst was Eline met haar blog aan de beurt en dat vond ik wel fijn. Zo kon ik even rustig kijken hoe het publiek was, haha. Toen ik eindelijk zelf aan de beurt was waren de kriebels dan ook weg. Ik had er erg veel zin in!

Ik moet zeggen, blogpraat heeft me enorm veel opgeleverd. Maar niet zoals ik van tevoren gedacht had. Ik weet niet wat ik precies verwachtte maar in ieder geval dat er ook echt naar de blog gekeken werd. Wellicht beetje inhoud, design, teveel info, te weinig.. Dat soort dingen.

Nu werden er vooral tips gegeven over de hoofdpagina.

Maar dat heeft wel mijn ogen geopend. Dat is niet wat ik wil! Ik wil niet dat mensen die voor mn blog komen niet verder komen dan die eerste pagina. Of mensen die voor de fotografie komen juist alleen bij de blog blijven steken..

Wat is er dus gebeurd:
* Ik heb mijn blog gewoon weer mijn blog gemaakt!
* Ik ga een nieuwe website bouwen voor mijn fotografie!

En dat allemaal dankzij blogpraat! Echt een aanrader dus…

Comments

comments

Persoonlijk
Previous Story
Next Story
 • Marlieke
  20 januari 2015 at 06:49

  Ik vond het stoer dat je je blog daarvoor hebt opgegeven. Ik heb dat lef niet zo. Heb gisteravond wel het een en ander teruggelezen op blogpraat om te kijken wat nou de reacties waren. Maar vond het ook weinig ‘inspirerend’. Er werd niet veel gezegd, wat je zelf ook al aangeeft. Uiteindelijk denk ik wel dat je je fotografie en je blog met elkaar kunt verweven, maar dat je er idd wel twee verschillende bedrijven van moet maken. Goed bezig!

 • Marion
  20 januari 2015 at 07:59

  Fijn dat je er zoveel aan gehad hebt, zeg!

 • Francesca
  20 januari 2015 at 08:23

  cool! Goed idee om het te splitsen.

 • Anita
  20 januari 2015 at 08:35

  Fijn dat t je wat opgeleverd heeft. Mij heeft t ook wat kleine inzichten gegeven en dan voornamelijk op de lay-out.

 • vintageandbeauty
  20 januari 2015 at 08:39

  Wat onwijs handig dat het zoveel inzichten geeft! Ik heb sinds kort nog een blog (alleenpuur.nl ) en ben heel benieuwd wat mensen hiervan vinden.

 • Sonja
  20 januari 2015 at 08:45

  Stoer van je! Wellicht ook een idee om dat te gaan doen. Soms is ongezouten mening best fijn!

 • linda
  20 januari 2015 at 08:47

  Fijn dat je er zoveel aan hebt gehad. Vond het zelf ook best tegenvallen qua input, in ieder geval geen reden om me aan te melden. Goed dat je er toch door frisse ogen anders bent gaan kijken naar je blog. Hinderlijk was het niet en zal ook goed geweest zijn voor he pageviews dat er doorgeklikt moest worden. Maar wel een extra pagina. Toch denk ik, dat het op een andere manier wel verweven kan zijn. Je ziet het wel vaker zo terugkomen.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   20 januari 2015 at 08:53

   Je ziet het vaker terug komen dat er op een fotografie site een blog staat. Of andersom. Alleen dan is of het een of het ander minder belangrijk. Aangezien ik op dit moment beide even belangrijk vind…. Vond ik dat 2 sites dan wel nodig is. Wel zal ik vanuit de ene site doorlinken naar de ander en andersom!

 • Gwen
  20 januari 2015 at 09:20

  Ik vind 2 sites een mooie oplossing! De eerste keer dat ik op deze site kwam en je het samen had gevoegd (was in het begin niet toch?) moest ik even wennen aan die ‘blokken’ op de homepage en doorklikken naar je blog zeg maar. Dus 2 sites lijkt me top 😀

 • Jenn
  20 januari 2015 at 09:30

  Leuk dat je er zoveel aan hebt gehad! Ik heb er ook aan gedacht om me op te geven, maar aangezien ik tegenwoordig op maandagavond sport is dat niet handig, ben ik er zelf niet bij als mijn blog besproken wordt 😛

 • Patricia Schmitz-Heres
  20 januari 2015 at 10:29

  Fijn dat je er veel aan hebt gehad. Ik had nog nooit van blogpraat gehoord eerlijk gezegd.

 • Eline
  20 januari 2015 at 10:40

  Klinkt leuk zo een Blogpraat, kende het concept nog niet!
  Wel fijn dat je er zoveel aan hebt!!!!

 • Petra
  20 januari 2015 at 11:30

  Fijn dat je er wat aan hebt gehad. Het is altijd goedd om een ander er naar te laten kijken. Lijkt me een goede beslissing om het los te koppelen.

 • Maai
  20 januari 2015 at 12:16

  Wat goed dat je datdurfde! En mooie conclusie lijkt me, ben benieuwd. Liefs

 • Marieke
  20 januari 2015 at 12:54

  Goed bezig! Goed dat je ze gaat splitsen maar dat je toch bij jezelf blijft, dat is je kracht!
  Lijkt me echt spannend om je daarvoor op te geven, maar wel heel leuk/waardevol om feedback te krijgen. Ik hou het in gedachten!

 • Hilde
  20 januari 2015 at 13:04

  Owww ik zie het!
  Wel knap dat je zoiets durft…
  Ik drf dat niet, straks breken ze de boel af 😉
  Of misschien moet ik het toch maar eens doen…
  Ik vind het altijd wel interessant hoor!

 • Vlijtig Liesje
  20 januari 2015 at 14:21

  Goed idee. Ik vond het vervelend dat ik altijd nog weer apart moest klikken om op je blog te komen!

 • Whitney
  21 januari 2015 at 00:51

  Ik was van plan om mee te tweeten helaas kwam er iets tussen. Echt top dat je wat aan je feedback hebt. Ooit ga ik eens mee tweeten hoor. Thanks voor de tip.

 • %d bloggers liken dit: