Persoonlijk: tussen neus en lippen

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke update gaf dus ik vond het wel weer tijd haha. Normaliter heb ik altijd een specifiek onderwerp zoals mijn depressie of slaapapneu. Maar vandaag wordt het gewoon even een lekker kletsblogje. Over weightwatchers, moestuintjes en nog meer.

Weightwatchers

As we speak (of ja typ dus) ben ik mijn ontbijt aan het eten. Optimel yoghurt naturel (nooit je man boodschappen laten doen haha) met granola die gisteren in mijn feel good AH pakket zat. Klinkt allemaal heel erg gezond, al was die granola best wat punten, maar is dus echt niet te eten. Zelfs met honing vind ik hem niet lekker en de granola is echt… nou ja, laten we het houden op droog. Maar omdat ik het dus zonde vind om weg te gooien eet ik het maar met lange tanden op. Morgen dus echt iets anders maken!

Wat betreft het ww programma gaat het best goed. Tenminste, ik moet morgenvroeg nog wegen en de vorige keer zat er dus 0,1kg bij. Maar ik heb er gewoon een goed gevoel bij. Ik eet echt enorm gevarieerd, probeer allerlei nieuwe dingen uit en het bevalt me heel goed. Wel had ik het van de week voor het eerst heel moeilijk. Ik ging een cake bakken in verband met vroege verjaardagsvisite voor Fay en dat was toch wel even een dingetje hoor. Normaal eet ik wat van het beslag en lik ik de lepel af en nu kan dat gewoon niet. En ik kon ook niet eens een stukje cake eten, want dan waren direct mijn weekpunten allemaal weg. Beetje zonde, vooral omdat Fay zondag jarig is en ik dan wél een stukje taart wil pakken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mijn nachtrust

Ik durf het bijna niet te zeggen maar de afgelopen 4 nachten heb ik telkens bijna 6 uur geslapen. Afgelopen nacht zelfs 6,5 uur en daar ben ik echt super blij mee. Daarvoor was het namelijk weer huilen met de pet op qua slapen. En dat merk ik dan direct aan mijn energie maar ook mijn humeur. Arme Bart, hij is dan vaak degene die het moet verduren. Ik kijk dan ook enorm uit naar 17 maart, niet omdat ik het zo leuk vind om geopereerd te worden. Nee dat vind ik zelfs behoorlijk spannend. Maar na 17 maart kan het alleen maar beter gaan met slapen. Wie weet dat ik straks dat slaapmasker niet meer nodig heb. Ben namelijk dat ding nu al beu en als het even tegenzit mag ik hem de rest van mijn leven blijven gebruiken.

De moestuintjes van de AH

Herinner jij ze nog? De moestuintjes van de Albert Heyn? Vorig jaar kon je ze sparen en zag je ook vele blogs voorbij komen over de moestuintjes. Nou bereid je maar vast voor, want dat gaat dit jaar weer gebeuren! Ik ontving namelijk gisteren een hele grote doos met daarin onze eerste zaadjes en een hele mooie gave houten bak om ze straks in te verpotten! Komt echt perfect uit aangezien wij dus geen tuin hebben. Ja we hebben wel een tuin maar die is helemaal betegeld haha. Kun je geen plantjes in kwijt dus.

moestuintje albert heyn

Aangezien ik totaal geen groene vingers heb en eigenlijk altijd alles dood gaat hier in huis qua planten ben ik enorm benieuwd hoe dit gaat verlopen. Ik heb er wel zin in overigens, lijkt me heel leuk om met Fay te doen. Dan mag ze water geven enzo en hopelijk begint er dan ook wat te groeien. Alleen nu eerst nog even wat potgrond kopen want dat zat er dus niet bij 😉

Mijlpaal op Facebook

Ook wil ik nog heel heel even stil staan bij een mooie mijlpaal op Facebook. Ik behaalde op 1 maart de duizend likes en dat vond ik toch wel bijzonder. Eigenlijk best een gek idee, dat (meer dan) duizend mensen jouw blog volgen via Facebook. Ik merk ook steeds meer interactie via dat kanaal en dat vind ik enorm leuk. Mijn grote dank aan jullie dus! En als je me nog niet volgt via Facebook… Je bent van harte welkom!

Nou ik heb wel weer genoeg gezeverd, mijn ontbijt is ondertussen ook op en ik ga me zo klaarmaken voor het intake gesprek op de peuterspeelzaal. De kleine dame ligt nog te slapen, maar die haal ik er ook direct uit. Ben sowieso benieuwd hoe dat zal gaan lopen volgende week. Wij hebben niet echt een ritme in de ochtend omdat we normaliter nergens heen hoeven. En nu zit er dus wel een soort van tijdsdruk achter. Zal voor beide even wennen worden.

Ik wens jullie in ieder geval een fijne dag verder!

handtekening

22 reacties op “Persoonlijk: tussen neus en lippen

 • zo leuk dat er weer moestuintjes komen!!
  en met zo n masker opslapen lijkt me ook echt niks!hopen dat na de operatie niet meer nodig is!

 • Succes met je operatie! We volgen elkaar sinds net op Facebook, leuk 🙂
  De moestuintjes, ze staan hier ook. Heb een moestuin in de achtertuin en dit jaar is mijn laatste kans om er wat van te maken aldus mijn vent…

 • Oh ik had van de week ook zo’n goor ontbijt, ik kreeg het NIET WEG. Ik heb het toen weggegooid en 1 punt gerekend voor die troep en toen wat genomen wat ik wel lekker vond haha. Zo herkenbaar!

 • Potgrond zit in de potjes, wat water erbij en daar is dan je potgrond. Fijn dat het slapen weer wat beter gaat maat snap dat je wil dat de operatie daar is! En goed bezig met WW meis!! Ben super trots op je!

 • Leuk om weer een persoonlijk blogje te lezen!

  Ik hoop dat je na de operatie weer heerlijk kunt slapen en dat je het slaapmasker niet meer nodig gaat hebben.
  Als je de zaadjes gaat zaaien kan je nadat je de zaadjes hebt gezaaid en een beetje water hebt gegeven het bakje afdekken met een stukje plastic folie, dan creëer je een soort kasje en zal je zaadje eerder en beter ontkiemen. Wij hebben sinds begin februari een moestuin, helaas hebben we buiten omspitten nog niet veel kunnen doen, mijn handen jeuken om te beginnen, de eerste plantjes staan al in de vensterbank, nog even en dan mogen ze naar buiten de tuin in.

 • Ik vind je nieuwe opmaak echt fijn lezen, ik word er helemaal rustig van… 🙂

  Fijn dat je een paar dagen goed hebt geslapen en ik hoop dat je snel altijd weer goed slaapt, is zo fijn!

 • Gefeliciteerd met je 1000 likes op fb en wens je veel succes met WW . Ik zie net pas je nieuwe layout (loop beetje achter met lezen sorry), maar ziet er netjes uit! x

  • Ja geeft zeker rust. Hopelijk blijft het zo en wordt het na de operatie alleen maar beter!

Reageren is niet mogelijk.