Persoonlijk: mijn roze wolk

Normaal vind je op de zaterdag sinds augustus een verhaal van een moeder over het ontbreken van de roze wolk. Ik heb inmiddels negen verhalen online mogen zetten en er komen er nog steeds aan. De reden echter dat er vandaag niets online staat is omdat het schrijven van zo’n verhaal best wat moeite kost en ik dus op dit moment even geen verhaal ‘op voorraad’ heb. Daarom wil ik het graag hebben over mijn roze wolk. Want dat de roze wolk ontbrak tijdens en na de geboorte van mijn dochter is bekend. Maar inmiddels is hij eindelijk gearriveerd!pink-923571_1920

Anderhalf jaar na dato, ja je leest het goed, heb ik dan eindelijk die roze wolk om me heen. En dan echt. Ik geniet zo erg van mijn kleine meid en vooral van het moederschap. Ik heb er dan ook eindelijk de tijd voor, want in die anderhalf jaar is er nogal veel gebeurd. Mijn gezondheid stond eigenlijk telkens op de eerste plaats qua aandacht, terwijl ik dit niet wilde. Maar ik moest wel, want Fay heeft niets aan een moeder die niet gezond is en niet lekker in haar vel zit.

Pas sinds kort weten we dat ik slaapapneu heb en dit weten heeft echt een flink last van mijn schouders gehaald. Je wilt niet weten hoe het is om jezelf dood- en doodmoe te voelen maar er geen oorzaak voor kunt vinden. Op een gegeven moment ga je denken dat het tussen je oren zit en je gewoon lui bent. Maar dat was het dus niet. Er is een medische reden voor waarom ik niets kon doen en van een kleine boodschap al super moe kon zijn. Ook ben ik inmiddels alweer 3 weken bezig met de behandeling voor de slaapapneu. Ik slaap dus al drie weken met masker en ondanks dat het de ene nacht beter gaat dan de andere ben ik er reuze blij mee!

Bol AlgemeenBol Algemeen

De goede nachten overheersen nu namelijk, waardoor ik meer energie vind om echt iets van mijn dag te maken. Zo was gisteren ook zo’n top dag! Eerst lekker gekroeld met de kleine meid in bed, heerlijk wakker worden zo. Daarna natuurlijk ontbijten, dit terwijl ik mijn mailbox wegwerkte en moppie Bumba mocht kijken van me. Daarna zette ik haar in de nieuwe wandelwagen en maakten we een lekkere wandeling. Het zonnetje scheen namelijk en het was echt heerlijk buiten. Zo lekker zelfs dat we nog even de speeltuin opzochten. roze wolk

Op de terugweg kletste ik nog even bij een overbuurvrouw terwijl Fay in de tuin eikeltjes aan het verzamelen was. Ik voelde me zo goed! Puur omdat ik weer de deur uit kon zonder bang te zijn om al snel vermoeid te raken. Nu moet ik wel zeggen, mijn lichaam sputtert behoorlijk tegen en ik heb dan ook tijdens het wandelen enorm last van mijn rug gehad. Maar dat neem ik voor lief. Het is me veel meer waard om lekker te genieten met de kleine meid en niet alleen maar op de bank te hoeven zitten.

Ja ik geniet EINDELIJK van de roze wolk… dus laat me er aub nog even opzitten 😉

20 reacties op “Persoonlijk: mijn roze wolk

Reageren is niet mogelijk.