Persoonlijk: mijn roze wolk

roze-wolk

Normaal vind je op de zaterdag sinds augustus een verhaal van een moeder over het ontbreken van de roze wolk. Ik heb inmiddels negen verhalen online mogen zetten en er komen er nog steeds aan. De reden echter dat er vandaag niets online staat is omdat het schrijven van zo’n verhaal best wat moeite kost en ik dus op dit moment even geen verhaal ‘op voorraad’ heb. Daarom wil ik het graag hebben over mijn roze wolk. Want dat de roze wolk ontbrak tijdens en na de geboorte van mijn dochter is bekend. Maar inmiddels is hij eindelijk gearriveerd!pink-923571_1920

Anderhalf jaar na dato, ja je leest het goed, heb ik dan eindelijk die roze wolk om me heen. En dan echt. Ik geniet zo erg van mijn kleine meid en vooral van het moederschap. Ik heb er dan ook eindelijk de tijd voor, want in die anderhalf jaar is er nogal veel gebeurd. Mijn gezondheid stond eigenlijk telkens op de eerste plaats qua aandacht, terwijl ik dit niet wilde. Maar ik moest wel, want Fay heeft niets aan een moeder die niet gezond is en niet lekker in haar vel zit.

Pas sinds kort weten we dat ik slaapapneu heb en dit weten heeft echt een flink last van mijn schouders gehaald. Je wilt niet weten hoe het is om jezelf dood- en doodmoe te voelen maar er geen oorzaak voor kunt vinden. Op een gegeven moment ga je denken dat het tussen je oren zit en je gewoon lui bent. Maar dat was het dus niet. Er is een medische reden voor waarom ik niets kon doen en van een kleine boodschap al super moe kon zijn. Ook ben ik inmiddels alweer 3 weken bezig met de behandeling voor de slaapapneu. Ik slaap dus al drie weken met masker en ondanks dat het de ene nacht beter gaat dan de andere ben ik er reuze blij mee!

De goede nachten overheersen nu namelijk, waardoor ik meer energie vind om echt iets van mijn dag te maken. Zo was gisteren ook zo’n top dag! Eerst lekker gekroeld met de kleine meid in bed, heerlijk wakker worden zo. Daarna natuurlijk ontbijten, dit terwijl ik mijn mailbox wegwerkte en moppie Bumba mocht kijken van me. Daarna zette ik haar in de nieuwe wandelwagen en maakten we een lekkere wandeling. Het zonnetje scheen namelijk en het was echt heerlijk buiten. Zo lekker zelfs dat we nog even de speeltuin opzochten. roze wolk

Op de terugweg kletste ik nog even bij een overbuurvrouw terwijl Fay in de tuin eikeltjes aan het verzamelen was. Ik voelde me zo goed! Puur omdat ik weer de deur uit kon zonder bang te zijn om al snel vermoeid te raken. Nu moet ik wel zeggen, mijn lichaam sputtert behoorlijk tegen en ik heb dan ook tijdens het wandelen enorm last van mijn rug gehad. Maar dat neem ik voor lief. Het is me veel meer waard om lekker te genieten met de kleine meid en niet alleen maar op de bank te hoeven zitten.

Ja ik geniet EINDELIJK van de roze wolk… dus laat me er aub nog even opzitten 😉

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Marion op 24 oktober 2015 om 07:34

  Ben zo blij om dit te lezen! Geniet ervan, meid. Je hebt het verdient.

 2. jacksons_mommy_ op 24 oktober 2015 om 07:36

  Heerlijk meis! Geniet ervan x

 3. zomersproetje op 24 oktober 2015 om 07:42

  Super fijn!!! Dikke knuffel!

 4. Joyce op 24 oktober 2015 om 08:11

  Wat goed om te lezen dat je de roze wolk gevonden hebt!
  Blijf ervan genieten

 5. Tamara op 24 oktober 2015 om 08:27

  Wat een heerlijk gevoel meis! Verdient!!

 6. Charlotte op 24 oktober 2015 om 08:43

  Super fijn meis!

 7. Sas op 24 oktober 2015 om 09:37

  Wat super, super, super fijn om te lezen. Blij dat je er nu intens van kan genieten. Ik hoop dat je roze wolk lang mag duren 🙂

 8. Malou op 24 oktober 2015 om 11:14

  Mooi geschreven, en fijn dat je nu kunt genieten!

 9. Margriet op 24 oktober 2015 om 12:22

  Wat heerlijk dat de roze wolk alsnog gekomen is. Geniet ervan!

 10. Yvonne op 24 oktober 2015 om 13:05

  Wat fijn dat je zo genoten hebt! Je had er ook echt een goede dag voor uitgekozen, gisteren was het heerlijk in de zon.
  Ik hoop dat er nog veel van die fijne momenten met je dochter zullen zijn! Geniet ervan,

  Liefs, Yvonne

 11. Marijke op 24 oktober 2015 om 14:50

  Ik ben heel blij voor je! Zo fijn dat de roze wolk eindelijk is gearriveerd. En dan rustig opbouwen he! Je conditie bedoel ik natuurlijk. Genieten moet je gelijk voor de volle 100% doen!

  • Nicole op 26 oktober 2015 om 06:07

   Ja ik ga zeker opbouwen al merk ik wel dat ik af en toe alweer teveel van mezelf vraag!

 12. Nicole op 24 oktober 2015 om 14:55

  Wat super fijn om te lezen!! Geniet er met volle teugen van:)

 13. Lilian op 24 oktober 2015 om 23:32

  Oh wat fijn voor je! En blijf ook vooral lekker zitten op je roze wolk, want hij zit heerlijk he! 😉

 14. Barbara op 25 oktober 2015 om 08:54

  Hopelijk kan je dit heeeeeel lang vasthouden Nicole, het is je gegund!

 15. Ellen1979 op 25 oktober 2015 om 20:46

  Oh, wat fijn voor je!

 16. IJlien op 25 oktober 2015 om 20:55

  Het is je zo gegund hoor wijffie, wat fijn dat het masker -hoewel vervelend- wel helpt!!

 17. Meike op 26 oktober 2015 om 08:32

  Wat heerlijk dat je de roze hebt gevonden! Vasthouden en nooit meer loslaten! Geniet ervan!

 18. Mama van Vesper op 27 oktober 2015 om 14:17

  super om te horen!

 19. marjon op 1 november 2015 om 07:52

  Wat fijn om dit te lezen. Dat je nu de oorzaak van je moeheid weet en nu echt kan genieten van je roze wolk!
  Super, geniet er maar lekker van!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje