Winactie: persoonlijk dierenboekje voor je hond of kat

persoonlijk-dierenboekje

Over iets minder dan 2 weken is het alweer dierendag! En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier verwennen we onze dieren dan nog even extra. Zoals je weet hebben we twee honden, Lucky en Max, en een konijn genaamd Jeroentje. Al noem ik hem vooral Vriend Konijn. Op dierendag geven we bijvoorbeeld een nieuw speeltje, een nieuw kussen om op te slapen of wat lekker. Het konijn krijgt vaak een leuk houten speelgoedbrug om lekker aan te knagen. We verwennen ze graag, want ze maken echt onderdeel uit van ons gezin! Ben jij nu ook helemaal dol op je hond, kat of paard? Of misschien ken je iemand die dat is? Dan zou ik zeker meedoen met deze winactie. Je kunt namelijk een persoonlijk dierenboekje voor je hond of kat winnen!

Wat is een persoonlijk dierenboekje?

coverenspread_hond

Op de website Belmondo.nl kun je een fotoboek maken voor je huisdier. Het fotoboek bestaat niet alleen uit foto’s maar je kunt er heel veel extra dingen in kwijt zoals waar je graag speelt, hoe het dier aan zijn naam komt, wat het lievelingsspeeltje is, wat je dier graag eet en en nog veel meer! Je hebt speciale boeken voor je hond, kat of paard. Mocht je een ander dier hebben dan heb je ook nog Het Dierenboek, deze is wat algemener opgesteld zodat je elk dier erin kunt verwerken. Leuk toch?! Hier vind je een overzicht van alle dierenboekjes. Een geweldig leuk cadeau toch?

Kattenboek1Ik vind het echt een geweldig leuk initiatief van Belmondo. Ik zou willen dat ze dit vroeger ook al hadden. Zelf ben ik opgegroeid met onze oude hond Roy. Wat had ik het waardevol gevonden om zo’n mooi boekje te hebben ter herinnering aan hem! Daarom ben ik ook extra blij dat ik vandaag twee van deze boekjes aan jullie mag weggeven!

Hoe doe je mee?

Ook dit keer is het heel simpel om mee te doen. Heb je zelf een geweldig huisdier waarvan je zo’n boekje wilt maken? Of misschien ken je iemand die helemaal dol is op zijn dier? Je hoeft alleen een reactie achter te laten voor wie jij dit boekje zou willen winnen. Wil je extra kans maken? Reageer dan ook op dit bericht op mijn Facebookpagina en tag iemand waarvan je denkt dat hij/zij ook mee zou willen doen! Zo maak je dubbel zoveel kans!

Op dinsdag 29 september 2015 maak ik de twee winnaars bekend op mijn Facebookpagina en onder dit bericht. Facebook Coverfoto

Ik ben heel benieuwd wie dit leuke cadeau voor dierendag wil winnen, doe jij mee?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Sophie op 22 september 2015 om 13:43

  Ik zou dit super leuke dierenboekje graag willen winnen voor mijn zusje. Ze woont al een paar jaar op kamers, maar mist Sjaak, de hond van onze ouders, nog het meest van niet meer thuis wonen. Ze maakt altijd de mooiste foto’s van deze knuffelhond en zo’n boekje zou een mooie manier zijn om die op een stijlvolle wijze te bundelen!

 2. Sandra op 22 september 2015 om 14:06

  Als ik win, is het boekje voor Miranda, en die is helemaal “verliefd”op haar hondje Snuffie.

 3. Roxanne | Peachlife op 22 september 2015 om 15:30

  Dit vind ik nog eens een leuke en originele winactie! Ik doe graag mee. Ik zou namelijk een fotoboekje willen maken over mijn kater Tony Bambam. 🙂

 4. Marjolijn op 22 september 2015 om 16:37

  oh wat gaaf zeg. Ik zou heel graag het hondenboekje willen winnen. Onze Max wordt al wat ouder en ik wil graag zo’n boek over zijn leven maken, zodat ook wanneer hij niet meer bij ons mag zijn (ik hoop dat dat nog heeeeeeel lang duurt) wij een mooie herinnering aan hem zullen hebben.

 5. Nina Simplynspecial op 22 september 2015 om 17:34

  Oh dit is té leuk! Ik wil graag meedoen met deze actie 🙂 Ik weet niet of het mogelijk is, maar zo ja, dan zou ik proberen onze 4 dieren erin te verwerken. De hamster, de hond en de twee papegaaien. Anders wordt het Kenzo, mijn kleine chihuahua 🙂

 6. Nynke op 22 september 2015 om 17:39

  Wat leuk zeg. Wij hebben sinds kort een poes. De kinderen zijn er dol op. Het zou leuk zijn om een boekje te maken over de ervaringen met hun eerste huisdier.

 7. Laura op 22 september 2015 om 18:20

  Oh wat super leuk!! Ik doe heel graag mee! Mijn poezenkindjes zijn mijn alles en zo’n kattenboekje zou echt heel gaaf zijn om te hebben!! Fingers crossed!

 8. De nieuwste Blog Winacties! | Prijsvragen Blog op 23 september 2015 om 01:40

  […] Een persoonlijk dierenboekje voor je hond of kat (geldig t/m 28-09-2015) […]

 9. Kim van der Laars op 23 september 2015 om 17:30

  Wat super leuk!
  Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik 3 onwijs lieve caviaatjes heb!
  De jongste heet Bobby en is heel speciaal voor mij. Ik werk als bijbaan in een dierenwinkel en daar was een heel klein ziek caviaatje binnen gekomen. Bobby kon niet zelfstandig drinken en had meerdere infecties. Ik heb geen moment getwijfeld en Bobby meteen mee naar huis genomen. Het heeft 6 maanden geduurd voor dat dit kleine mannetje eindelijk beter was, maar de band die ik met Bobby heb is heel speciaal. Hij zit nu bij mijn andere twee dames en is heel gelukkig, maar als ik hem op pak kan hij het toch niet laten om heel mijn gezicht af te lebberen. Ik zou heel graag een boekje willen maken van dit bijzondere jaar met dit bijzondere beestje!!

 10. Bettie op 26 september 2015 om 21:08

  leuk wij hebben sindskort een kitten dus erg leuk om een fotoboekje te maken!

 11. Manon op 28 september 2015 om 21:53

  Hallo!! Ik zou super graag zo’n boekje willen winnen voor ons lieve hondje en mijn vriend! Ons hondje heet Milo en is een franse bulldog. Het is ons eerste hondje en hij is echt geweldig; lief, grappig, aanhankelijk een echte clown en hij vind iedereen leuk! 10 Oktober wordt hij 1 jaar, dus in Oktober is het voor hem dubbel feest! Ik weet zeker dat Milo en mijn vriend het helemaal geweldig zullen vinden!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje