Personaliseerbare cadeaus voor Valentijnsdag

Over minder dan een maand is het weer Valentijnsdag. Ik doe doorgaans niet echt mee met deze hype en geef bijvoorbeeld liever een Valentijn foto cadeau. Maar personaliseerbare cadeaus voor Valentijn vind ik eigenlijk wél een goed idee. En mocht je echt niet aan Valentijn doen dan is zoiets natuurlijk ook leuk voor een verjaardag, jubileum of ander cadeau moment. 

Personaliseerbare cadeaus tijdloos?

Je kunt natuurlijk een heleboel cadeaus personaliseren. De meest standaard dingen die je doorgaans tegen komt zijn de muismat, koffiemok en verjaardagskalender met foto. Maar wist je dat personaliseerbare cadeaus voor Valentijn niet perse met foto hoeft? En dat je nog zoveel leuke manieren hebt om een cadeau te personaliseren?

Je kunt met tekst namelijk nog veel meer dan je met een foto kunt doen. En doorgaans is dat ook echt tijdloos, want een foto is al snel ‘oud’.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Voorbeelden van personaliseerbare cadeaus voor Valentijn

Geen idee waar ik het over heb? Denk dan eens aan:

Een sleutelbord

Is jouw man ook altijd zijn sleutels kwijt? De mijne wel. Hoe grappig is dan dit sleutelbord in de vorm van een cassettebandje. Gepersonaliseerd met zijn naam erop en hij kan niet anders dan zijn sleutels er op hangen.

personaliseerbare cadeaus

Langspeelplaat klok

En ben je toch al terug in de tijd, dan is deze klok gemaakt van een lp plaat geniaal! Ik houd er wel van, maar goed ik kom dan ook uit de 80’s. Ben je later geboren dan zegt zo’n lp plaat je natuurlijk niets. Je kunt er maar liefst vier regels op zetten dus… een paar regels uit zijn favoriete nummer?

gepersonaliseerde cadeaus

Notitieboekje

Een ideaal cadeautje voor iemand die graag schrijft: een notitieboekje. En hoe leuk is het dan als je er dan ook nog eens een persoonlijke tekst op kunt zetten. Zoals bijvoorbeeld een bedrijfsnaam, of gewoon de naam van de persoon zelf. Of misschien een quote die de persoon in kwestie altijd gebruikt!

Snijplanken

Staat je partner graag in de keuken? Dan zijn snijplanken natuurlijk altijd handig. Maar een standaard snijplank is eigenlijk ook best saai. Zet er dus bijvoorbeeld zijn of haar naam op. Of misschien juist jullie gezamenlijke naam, ook leuk!

Poster met data

En wil je liever iets geven waar je zelf ook nog van kan genieten? Dan is een personaliseerbare poster wellicht iets om te geven. Er zijn echt talloze te vinden, maar deze met data vind ik zelf toch wel het leukste. Meteen ook een eyecatcher voor in huis!

Heb ik je op ideeën gebracht of wil je nog meer ideeën op doen voor personaliseerbare cadeaus voor Valentijnsdag? Klik dan eens op de link en je ontdekt een wereld aan geweldige Valentijn cadeaus!

Ga jij iets voor je Valentijn kopen?

ps heb je mijn artikel van vanmorgen al gelezen?