Perfect kraamcadeau | Kaya sieraden

perfect-kraamcadeau

Een tijd geleden ontving ik de vraag of ik een mama sieraad wilde reviewen. Op dat moment droeg ik twee dingen bij me: Milo in mijn buik en Fay om mijn nek in de vorm van een naamketting. Die laatste ontving ik een jaar geleden ook al (zie mijn outfit of the day artikel) dus het voelde niet meer dan logisch om nu ook een ketting met beide namen te laten maken. 

Mijn nieuwe naamketting

Nadat onze zoon geboren was koos ik een mooie ketting uit en liet daar dus de namen van mijn beide kinderen in verwerken. Ik wilde in eerste instantie weer een infinity ketting, maar koos dit keer toch voor een ander ontwerp. Eentje met een mooie betekenis.

Aangezien de liefde in je hart verdubbeld wanneer je een tweede kindje krijgt vond ik het erg mooi om een zilveren ketting te kiezen met een hart. En dan niet zomaar een hart, nee eentje die bestaat uit twee samengesmolten harten. Precies zoals het ook is. De harten van mijn man en mij zijn samengesmolten en hebben daardoor twee prachtige kinderen op de wereld mogen zetten. Verder zitten er ook twee geboortestenen in. Eigenlijk zou ik een lichtpaarse en zeeblauwe steen erin moeten hebben aangezien deze voor de maanden juni en maart staan. Maar ik vond het mooier om het neutraal te houden dus ik koos voor twee diamanten.

Een perfect kraamcadeau

De ketting viel net na mijn kraamweek op de mat en ik kan je zeggen: dat was janken geblazen! Zoals je misschien weet zaten wij toen net in de onzekere periode met Milo en zijn schildklier en om dan zoiets moois te ontvangen.. Nu heb ik mijn ketting dus niet dagelijks om, aangezien Milo heel erg van het trekken aan dingen is en ik bang ben dat hij kapot gaat. Maar op momenten dat ik bijvoorbeeld zonder hem weg ga dan draag ik hem. En straks als hij wat groter is zal ik hem sowieso weer dagelijks met veel trots dragen.

Een gepersonaliseerde ketting of ander sierraad is in mijn ogen dan ook echt een perfect kraamcadeau. En ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik deze ketting heb mogen krijgen van Kaya sieraden.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

  1. Marije op 7 augustus 2017 om 07:57

    Wat een mooi cadeau!

  2. Michelle op 7 augustus 2017 om 17:03

    Een hele mooie ketting! Lijkt me erg bijzonder om zoiets moois cadeau te krijgen 🙂

  3. Natasja op 8 augustus 2017 om 10:19

    Heel mooi! Ik mag er na de geboorte van onze dochter ook een uitzoeken, dus ben al aan t kijken naar de verschillende sieraden!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje