Perfect fotocadeau + winactie

Wat geef je iemand die Sarah, oftewel 50, wordt? Juist ja, een fotocadeau! Mijn moeder werd begin augustus maar liefst 50 zomers jong en dat verdient naast een feestje ook een leuk cadeau. Het allerleukste is nog wel dat wij dit fotocadeau aan mijn moeder konden geven, maar ik een van mijn lezers ook een fotocadeau mag geven. 

De tuinposter via fotoopglas.nl

In samenwerking met Foto op glas mocht ik dus een fotocadeau uitkiezen en aangezien mijn ouders een grote overkapping hebben waar nog niet veel aan de muur hing besloot ik een tuinposter te laten maken. Geen foto op glas dus, al kun je daar natuurlijk ook voor kiezen. Wel moesten we eerst nog de foto van ons samen maken, maar de overbuurman van mijn ouders hielp ons daar een handje mee. Op een zonnige zondag kwamen we samen voor een BBQ, terwijl mijn ouders op vakantie waren, en maakten we de foto.

Na de leukste uitgekozen te hebben kon ik hem via de website heel makkelijk uploaden. Je hebt een aantal keuzes die je moet maken zoals met of zonder ophangringen. Wij kozen voor met, omdat het zo heel makkelijk opgehangen kan worden en het oogt ook leuk eigenlijk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om slechts 1 foto te gebruiken, maar je kunt bijvoorbeeld ook een collage van foto’s maken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_9247

Binnen vijf werkdagen kwam de tuinposter binnen. Heel toevallig was ik er op het moment dat het bij mijn moeder bezorgd werd en er was eerst nog even verwarring omdat mijn naam erop stond (terwijl ik wel mijn moeders naam had opgegeven) en niet die van haar. Gelukkig kon ik haar ervan overtuigen dat het toch echt voor haar was en ze was enorm verrast! Hij kreeg dan ook meteen een mooi plaatsje aan de muur!

img_9243

Winactie fotocadeau

Zoals ik in de intro al aangaf mag ik ook aan een van mijn lezers een leuk fotocadeau weggeven. Je krijgt een tegoed ter waarde van €40,- en kunt daarmee zelf uitkiezen op de website van Foto op glas wat jij wilt. Dat kan dus ook een tuinposter zijn, maar ook een foto op glas, een foto op hout, een canvas of iets heel anders. Ik ben heel benieuwd wat je kiest… Het enige wat je ervoor hoeft te doen is:

Laat een reactie achter en vertel wat voor een fotocadeau jij zou willen maken. 

Verder zitten er geen voorwaarden aan deze winactie, al vind ik het wel erg leuk als je ook mijn Facebookpagina liked en daar reageert op dit bericht over de winactie. Deze winactie duurt van 12 t/m 18 september.

Doe je ook al mee met de winactie van de nationale mamablogger dag? Je kunt bij mij een leuk me-time pakketje winnen!

39 reacties op “Perfect fotocadeau + winactie

 • Wat een super mooie foto om cadeau te geven.
  Ik doe graag mee om een gezins foto af te drukken voor in de woonkamer. We zijn nu bijna twee jaar een compleet gezinnetje maar de foto aan de muur ontbreekt nog.

 • Manon van Leijenhorst zegt:

  Wow mooie winactie. Hoop mijn ouders te kunnen verassen met een mooie foto op glas van hun kleinkinderen voor in de keuken.

 • Leuk! Ik zou wel graag een nieuwe foto willen winnen voor op het terras van de hoeve. Die er nu hangt is enorm aan het vervagen dus wel toe aan vervanging…

 • Heeey wat leuk! Wij hebben pas foto’s van ons gezinnetje laten maken.. Lijkt me geweldig die op hout te laten printen en op te hangen

 • Wat is jullie foto leuk geworden!
  Ik doe graag mee met de winactie, als de kleine man straks is geboren, zijn er vast al snel foto’s die ik wel zou willen laten afdrukken. Een mooie foto op hout aan de muur zou dan helemaal top zijn!

 • Jullie tuinposter is echt mooi geworden! Ik zou er heel graag een winnen voor hier aan de kale huiskamermuur. En dan natuurlijk een van onze lieve knappe zoon ?.

 • Dat zou ik leuk vinden! Je hebt mooie foto’s gemaakt van mijn dikke buik en zou graag een foto waar mini ook opstaat aan de muur willen hangen. Na vier maanden hangt er nog nergens een foto van haar, oeps. Mn. vriend heeft het er ook steeds over, zou een leuke verrassing zijn

 • Leuk, een foto op canvas van onze kids. Ze hebben vorig schooljaar voor het eerst samen schoolfoto’s gemaakt en die zijn zo leuk geworden dat ik er overweeg om op canvas te laten afdrukken. Maar een tuinposter ervan lijkt me trouwens ook super gaaf!

 • Wat gaaf! Foto op glas is zo mooi… Heb een heleboel foto’s die ik aan de muur zou willen hebben, maar een nieuw tuindoek voor mijn schoonmoeder zou ik ook leuk vinden. Ik ga duimen 😉

 • Wat een mooie foto van jullie! Ik doe ook graag mee met de winactie. Nu we een paar maanden geleden gezinsuitbreiding hebben gehad wil ik de foto van Ninthe alleen hier aan de muur graag eens vervangen voor een foto van beide kinderen samen!

 • Super winactie! Wij hebben een vide, met een hek. Graag zou ik daarvoor een leuke banner willen hangen met foto’s van ons erop.

 • Anne Dierselhuis zegt:

  Op mn facebook profiel heb ik een omslagfoto welke ik wel graag af gedrukt zou willen hebben als cadeau voor de vader van mijn zoon

 • Een foto op hout van onze 2 kids; elise van 5 en jarno van 3 samen met hun 2 neefjes waarvan de oudste vorige maand helaas aan kanker is overleden. een mooie herinnering in onze woonkamer!

 • In mijn computer/telefoon staan zoveel onbedrukte mooie kiekjes. In december word onze kleine verwacht en het zou mooi zijn om een foto van de 3 meiden en ons enigste jongetje te fotograferen en op die manier op doek te krijgen.. kraamcadeautje aan mijzelf zeg maar..

 • Een foto van mijn opa&oma toen ze de trouwde bijna 60 jaar geleden. Ze vieren bijna hun jubileum en verdienen dit gewoon

 • Super leuk!!! Ik zou een trouwfoto op hout af laten drukken (we zijn 4 weken geleden getrouwd 🙂 ) voor mijn opa en oma <3!

 • Linda Smeets zegt:

  Wat leuk om iemand een persoonlijk en bijzonder kado te schenken. Ik doe graag mee en zou kiezen voor een fotocollage op plexiglas.

 • Het perfecte excuusje om een familie fotoshoot te doen. Hou er niet zo heel erg van om op de foto te gaan, maar hou wel ontzettend veel van ons gezinnetje !!! De muren in ons huisje zijn zo wit en saai, zou ze dolgraag opfleuren. Hoe beter dan met een leuke familiefoto in frisse kleuren 😀 Op hout dat is wel extra speciaal, fingers crossed!!

 • Altijd leuk zo’n fotoprijs! Ons tweede wonder wordt binnenkort verwacht! Dan zou ik graag een foto op hout willen van mijn zoontje samen met zijn broertje of zusje want dat weten we nog niet. Spannend!

 • Dit is leuk! Graag zou ik mijn ouders een mooi fotocadeau geven, op wat voor materiaal het dan gaat worden weet ik nog niet zeker (even met de rest overleggen), maar het wordt zeker weten een leuke (recente!) foto van ons allemaal samen!

 • Super gaaf!
  Op vakantie hebben we een prachtige foto van onze meiden gemaakt. Die mag wat mij betreft trots boven de bank (op flexiglas) 😀

Reageren is niet mogelijk.