Perfect fotocadeau + winactie

fotocadeau

Wat geef je iemand die Sarah, oftewel 50, wordt? Juist ja, een fotocadeau! Mijn moeder werd begin augustus maar liefst 50 zomers jong en dat verdient naast een feestje ook een leuk cadeau. Het allerleukste is nog wel dat wij dit fotocadeau aan mijn moeder konden geven, maar ik een van mijn lezers ook een fotocadeau mag geven. 

De tuinposter via fotoopglas.nl

In samenwerking met Foto op glas mocht ik dus een fotocadeau uitkiezen en aangezien mijn ouders een grote overkapping hebben waar nog niet veel aan de muur hing besloot ik een tuinposter te laten maken. Geen foto op glas dus, al kun je daar natuurlijk ook voor kiezen. Wel moesten we eerst nog de foto van ons samen maken, maar de overbuurman van mijn ouders hielp ons daar een handje mee. Op een zonnige zondag kwamen we samen voor een BBQ, terwijl mijn ouders op vakantie waren, en maakten we de foto.

Na de leukste uitgekozen te hebben kon ik hem via de website heel makkelijk uploaden. Je hebt een aantal keuzes die je moet maken zoals met of zonder ophangringen. Wij kozen voor met, omdat het zo heel makkelijk opgehangen kan worden en het oogt ook leuk eigenlijk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om slechts 1 foto te gebruiken, maar je kunt bijvoorbeeld ook een collage van foto’s maken.

img_9247

Binnen vijf werkdagen kwam de tuinposter binnen. Heel toevallig was ik er op het moment dat het bij mijn moeder bezorgd werd en er was eerst nog even verwarring omdat mijn naam erop stond (terwijl ik wel mijn moeders naam had opgegeven) en niet die van haar. Gelukkig kon ik haar ervan overtuigen dat het toch echt voor haar was en ze was enorm verrast! Hij kreeg dan ook meteen een mooi plaatsje aan de muur!

img_9243

Winactie fotocadeau

Zoals ik in de intro al aangaf mag ik ook aan een van mijn lezers een leuk fotocadeau weggeven. Je krijgt een tegoed ter waarde van €40,- en kunt daarmee zelf uitkiezen op de website van Foto op glas wat jij wilt. Dat kan dus ook een tuinposter zijn, maar ook een foto op glas, een foto op hout, een canvas of iets heel anders. Ik ben heel benieuwd wat je kiest… Het enige wat je ervoor hoeft te doen is:

Laat een reactie achter en vertel wat voor een fotocadeau jij zou willen maken. 

Verder zitten er geen voorwaarden aan deze winactie, al vind ik het wel erg leuk als je ook mijn Facebookpagina liked en daar reageert op dit bericht over de winactie. Deze winactie duurt van 12 t/m 18 september.

Doe je ook al mee met de winactie van de nationale mamablogger dag? Je kunt bij mij een leuk me-time pakketje winnen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

39 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 12 september 2016 om 06:32

  Wat een mooie foto!

 2. Channa op 12 september 2016 om 06:57

  Leuk! Ik doe graag mee 🙂

 3. Janke op 12 september 2016 om 07:33

  Wat een super mooie foto om cadeau te geven.
  Ik doe graag mee om een gezins foto af te drukken voor in de woonkamer. We zijn nu bijna twee jaar een compleet gezinnetje maar de foto aan de muur ontbreekt nog.

 4. Manon van Leijenhorst op 12 september 2016 om 07:46

  Wow mooie winactie. Hoop mijn ouders te kunnen verassen met een mooie foto op glas van hun kleinkinderen voor in de keuken.

 5. Charlotte op 12 september 2016 om 08:45

  Leuk! Ik zou wel graag een nieuwe foto willen winnen voor op het terras van de hoeve. Die er nu hangt is enorm aan het vervagen dus wel toe aan vervanging…

 6. Geertje - Stay At Home Mama op 12 september 2016 om 09:10

  Wat gaaf! Ik doe graag mee om een stukje Oostenrijk naar ons huis te halen… een mooie tuinposter, zodat we van het uitzicht van onze vakantie ook hier mogen genieten!!

 7. Anna op 12 september 2016 om 09:14

  Heeey wat leuk! Wij hebben pas foto’s van ons gezinnetje laten maken.. Lijkt me geweldig die op hout te laten printen en op te hangen

 8. Romy op 12 september 2016 om 09:41

  Wat een gave foto! Ik zou graag gaan voor een traditionele foto op canvas.

 9. Saskia op 12 september 2016 om 09:44

  Ik zou graag mijn man willen verassen met een mooie foto van onze dochter en zijn ouders.

 10. Joyce op 12 september 2016 om 10:07

  Wat is jullie foto leuk geworden!
  Ik doe graag mee met de winactie, als de kleine man straks is geboren, zijn er vast al snel foto’s die ik wel zou willen laten afdrukken. Een mooie foto op hout aan de muur zou dan helemaal top zijn!

 11. Nina Simplynspecial op 12 september 2016 om 11:31

  Oh die is echt heel mooi geworden, wat een leuk cadeau 🙂 Ik doe graag mee, nog geen idee wat ik zou kiezen. Misschien een leuke foto van mij en mijn vriend!

 12. Robin Valentine op 12 september 2016 om 11:55

  wauw wat een mooie foto! heel leuk cadeau ook. ik doe graag mee, ik zou er een willen maken voor mijn moeder met een foto erop van ons gezin 🙂

 13. Yvonne op 12 september 2016 om 12:52

  Jullie tuinposter is echt mooi geworden! Ik zou er heel graag een winnen voor hier aan de kale huiskamermuur. En dan natuurlijk een van onze lieve knappe zoon ?.

 14. Anouk op 12 september 2016 om 13:03

  Dat zou ik leuk vinden! Je hebt mooie foto’s gemaakt van mijn dikke buik en zou graag een foto waar mini ook opstaat aan de muur willen hangen. Na vier maanden hangt er nog nergens een foto van haar, oeps. Mn. vriend heeft het er ook steeds over, zou een leuke verrassing zijn

 15. Buup op 12 september 2016 om 15:40

  ow leuk ! een foto op glas, van de newborn shoot van onze zoon, voor boven ons bed 🙂

 16. Sandra op 12 september 2016 om 17:14

  Leuk, een foto op canvas van onze kids. Ze hebben vorig schooljaar voor het eerst samen schoolfoto’s gemaakt en die zijn zo leuk geworden dat ik er overweeg om op canvas te laten afdrukken. Maar een tuinposter ervan lijkt me trouwens ook super gaaf!

 17. Jeske op 12 september 2016 om 18:18

  Wat gaaf! Foto op glas is zo mooi… Heb een heleboel foto’s die ik aan de muur zou willen hebben, maar een nieuw tuindoek voor mijn schoonmoeder zou ik ook leuk vinden. Ik ga duimen 😉

 18. Jodi - liefthuis op 12 september 2016 om 18:53

  Een stukje Amerika in onze tuin of woonkamer zou toch wel heel gaaf zijn

 19. Cindy - levenalsmama.nl op 12 september 2016 om 20:41

  Wat een mooie foto van jullie! Ik doe ook graag mee met de winactie. Nu we een paar maanden geleden gezinsuitbreiding hebben gehad wil ik de foto van Ninthe alleen hier aan de muur graag eens vervangen voor een foto van beide kinderen samen!

 20. Liesbeth op 12 september 2016 om 21:43

  GAAAFFFF!!!!! Een foto op hout lijkt mij supergaaff!

 21. Fleur op 12 september 2016 om 22:47

  Super winactie! Wij hebben een vide, met een hek. Graag zou ik daarvoor een leuke banner willen hangen met foto’s van ons erop.

 22. Anne Dierselhuis op 13 september 2016 om 08:49

  Op mn facebook profiel heb ik een omslagfoto welke ik wel graag af gedrukt zou willen hebben als cadeau voor de vader van mijn zoon

 23. melissa op 13 september 2016 om 09:08

  Een foto op hout van onze 2 kids; elise van 5 en jarno van 3 samen met hun 2 neefjes waarvan de oudste vorige maand helaas aan kanker is overleden. een mooie herinnering in onze woonkamer!

 24. Maris op 13 september 2016 om 10:23

  A Memory: de laatste foto op van onze dochter op hout!

 25. Annelies Pietens op 13 september 2016 om 11:37

  In mijn computer/telefoon staan zoveel onbedrukte mooie kiekjes. In december word onze kleine verwacht en het zou mooi zijn om een foto van de 3 meiden en ons enigste jongetje te fotograferen en op die manier op doek te krijgen.. kraamcadeautje aan mijzelf zeg maar..

 26. Aniek op 13 september 2016 om 17:08

  een foto van de kleinkinderen voor oma

 27. Wendy op 13 september 2016 om 17:36

  Een foto van mijn opa&oma toen ze de trouwde bijna 60 jaar geleden. Ze vieren bijna hun jubileum en verdienen dit gewoon

 28. Corinne de Graaf op 13 september 2016 om 19:51

  Leuk!Ik zou een foto van mijn hele gezin van plexi glas willen.

 29. Lies op 13 september 2016 om 22:23

  Super leuk!!! Ik zou een trouwfoto op hout af laten drukken (we zijn 4 weken geleden getrouwd 🙂 ) voor mijn opa en oma <3!

 30. Linda Smeets op 14 september 2016 om 04:27

  Wat leuk om iemand een persoonlijk en bijzonder kado te schenken. Ik doe graag mee en zou kiezen voor een fotocollage op plexiglas.

 31. Charlotte op 14 september 2016 om 08:56

  Het perfecte excuusje om een familie fotoshoot te doen. Hou er niet zo heel erg van om op de foto te gaan, maar hou wel ontzettend veel van ons gezinnetje !!! De muren in ons huisje zijn zo wit en saai, zou ze dolgraag opfleuren. Hoe beter dan met een leuke familiefoto in frisse kleuren 😀 Op hout dat is wel extra speciaal, fingers crossed!!

 32. Karin op 14 september 2016 om 09:02

  Een foto op glas vind ik wel heel erg mooi.

 33. Marian op 14 september 2016 om 12:18

  Altijd leuk zo’n fotoprijs! Ons tweede wonder wordt binnenkort verwacht! Dan zou ik graag een foto op hout willen van mijn zoontje samen met zijn broertje of zusje want dat weten we nog niet. Spannend!

 34. Sandra op 14 september 2016 om 17:11

  Mijn moeder wordt binnenkort 70 jaar, ook maar zo’n leuke familiefoto, goed idee 🙂

 35. petra op 15 september 2016 om 00:13

  super idee van je zeg..mijn schoonzus wordt ook bijna 50..leuke kado..op glas

 36. Esmee Cnossen op 16 september 2016 om 13:54

  Ik zou graag een foto op hout cadeau willen doen aan mijn moeder, met een foto van ons gezin! ?

 37. Sylvia op 16 september 2016 om 15:28

  Dit is leuk! Graag zou ik mijn ouders een mooi fotocadeau geven, op wat voor materiaal het dan gaat worden weet ik nog niet zeker (even met de rest overleggen), maar het wordt zeker weten een leuke (recente!) foto van ons allemaal samen!

 38. Bodil op 17 september 2016 om 14:29

  Super gaaf!
  Op vakantie hebben we een prachtige foto van onze meiden gemaakt. Die mag wat mij betreft trots boven de bank (op flexiglas) 😀

 39. Anneliese de Waal op 17 september 2016 om 20:14

  Heel erg leuk voor een foto van de kinderen, zou prachtig staan.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje