Perfect fotocadeau + winactie

Wat geef je iemand die Sarah, oftewel 50, wordt? Juist ja, een fotocadeau! Mijn moeder werd begin augustus maar liefst 50 zomers jong en dat verdient naast een feestje ook een leuk cadeau. Het allerleukste is nog wel dat wij dit fotocadeau aan mijn moeder konden geven, maar ik een van mijn lezers ook een fotocadeau mag geven. 

De tuinposter via fotoopglas.nl

In samenwerking met Foto op glas mocht ik dus een fotocadeau uitkiezen en aangezien mijn ouders een grote overkapping hebben waar nog niet veel aan de muur hing besloot ik een tuinposter te laten maken. Geen foto op glas dus, al kun je daar natuurlijk ook voor kiezen. Wel moesten we eerst nog de foto van ons samen maken, maar de overbuurman van mijn ouders hielp ons daar een handje mee. Op een zonnige zondag kwamen we samen voor een BBQ, terwijl mijn ouders op vakantie waren, en maakten we de foto.

Na de leukste uitgekozen te hebben kon ik hem via de website heel makkelijk uploaden. Je hebt een aantal keuzes die je moet maken zoals met of zonder ophangringen. Wij kozen voor met, omdat het zo heel makkelijk opgehangen kan worden en het oogt ook leuk eigenlijk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om slechts 1 foto te gebruiken, maar je kunt bijvoorbeeld ook een collage van foto’s maken.

img_9247

Binnen vijf werkdagen kwam de tuinposter binnen. Heel toevallig was ik er op het moment dat het bij mijn moeder bezorgd werd en er was eerst nog even verwarring omdat mijn naam erop stond (terwijl ik wel mijn moeders naam had opgegeven) en niet die van haar. Gelukkig kon ik haar ervan overtuigen dat het toch echt voor haar was en ze was enorm verrast! Hij kreeg dan ook meteen een mooi plaatsje aan de muur!

img_9243

Winactie fotocadeau

Zoals ik in de intro al aangaf mag ik ook aan een van mijn lezers een leuk fotocadeau weggeven. Je krijgt een tegoed ter waarde van €40,- en kunt daarmee zelf uitkiezen op de website van Foto op glas wat jij wilt. Dat kan dus ook een tuinposter zijn, maar ook een foto op glas, een foto op hout, een canvas of iets heel anders. Ik ben heel benieuwd wat je kiest… Het enige wat je ervoor hoeft te doen is:

Laat een reactie achter en vertel wat voor een fotocadeau jij zou willen maken. 

Verder zitten er geen voorwaarden aan deze winactie, al vind ik het wel erg leuk als je ook mijn Facebookpagina liked en daar reageert op dit bericht over de winactie. Deze winactie duurt van 12 t/m 18 september.

Doe je ook al mee met de winactie van de nationale mamablogger dag? Je kunt bij mij een leuk me-time pakketje winnen!

39 reacties op “Perfect fotocadeau + winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *