Papa’s brief..

Lief meisje,

Papa vond het ook wel eens tijd om iets van zich te laten horen. Ik hoor jouw mama allemaal typen en praten over blogje dit en blogje dat dus dat heeft me wel nieuwsgierig gemaakt. Daarom schrijf ik nu ook een stukje speciaal voor jou.

Het is bijna een half jaar geleden dat jij ons blij maakte, dat je in ons leven kwam. Het is echt iets bijzonders om het lichaam van je mama te zien veranderen en dan te horen van haar dat ze jou kan voelen, dat is al apart. Maar om het dan zelf te voelen is nog aparter, die buik die je ziet groeien en dan je hand erop leggen en een klein zacht tikje tegen je hand te voelen. Heel apart en super mooi. Het mooiste moment vond ik dat we op de bank lagen en ik mijn hand op je mama’s buik had en er zachtjes over heen wreef en dan van je mama horen dat jij aan de binnenkant ook heel lief aan het wrijven was. Alleen was het niet slim van ons om door te gaan want je mama viel ervan in slaap wat super lief was alleen had ze bij het wakker worden wel pijn op de plek waar wij samen contact hadden!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het is nu nog minder dan 100 dagen voordat ik jou in mijn armen krijg en ze zeggen dat dat het mooiste moment van iemands leven is. Nou om dit zo mee te maken vind ik al heel bijzonder en we gaan ervoor zorgen dat je niets tekort komt want onze grote trots dat ben je al.

Wat ik wel weet is dat iedereen die we kennen nu al om je geeft want overal waar we maar komen vragen mensen hoe het met de baby gaat.  En dan zeg ik goed want je zit bij jouw mama in de buik en daar zit je nog zeker 3 maanden goed om daarna de hele wereld aan te kunnen.

Meisje, ik hou van je en tot snel!

6 reacties op “Papa’s brief..

Reageren is niet mogelijk.