Papa’s brief..

Lief meisje,

Papa vond het ook wel eens tijd om iets van zich te laten horen. Ik hoor jouw mama allemaal typen en praten over blogje dit en blogje dat dus dat heeft me wel nieuwsgierig gemaakt. Daarom schrijf ik nu ook een stukje speciaal voor jou.

Het is bijna een half jaar geleden dat jij ons blij maakte, dat je in ons leven kwam. Het is echt iets bijzonders om het lichaam van je mama te zien veranderen en dan te horen van haar dat ze jou kan voelen, dat is al apart. Maar om het dan zelf te voelen is nog aparter, die buik die je ziet groeien en dan je hand erop leggen en een klein zacht tikje tegen je hand te voelen. Heel apart en super mooi. Het mooiste moment vond ik dat we op de bank lagen en ik mijn hand op je mama’s buik had en er zachtjes over heen wreef en dan van je mama horen dat jij aan de binnenkant ook heel lief aan het wrijven was. Alleen was het niet slim van ons om door te gaan want je mama viel ervan in slaap wat super lief was alleen had ze bij het wakker worden wel pijn op de plek waar wij samen contact hadden!

Het is nu nog minder dan 100 dagen voordat ik jou in mijn armen krijg en ze zeggen dat dat het mooiste moment van iemands leven is. Nou om dit zo mee te maken vind ik al heel bijzonder en we gaan ervoor zorgen dat je niets tekort komt want onze grote trots dat ben je al.

Wat ik wel weet is dat iedereen die we kennen nu al om je geeft want overal waar we maar komen vragen mensen hoe het met de baby gaat.  En dan zeg ik goed want je zit bij jouw mama in de buik en daar zit je nog zeker 3 maanden goed om daarna de hele wereld aan te kunnen.

Meisje, ik hou van je en tot snel!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. bernieadelaars op 14 december 2013 om 10:00

  Ahhh wat lief.

 2. Claudia op 14 december 2013 om 10:59

  Wat lief Bart!

 3. Nicky op 14 december 2013 om 11:00

  Een mooi/lief briefje aan jullie ongeboren baby, goed geschreven papa!

 4. liefmeisje1988 op 14 december 2013 om 15:49

  Mooie brief.

 5. Insoon op 19 december 2013 om 11:50

  ♥ Wat lief geschreven!!

 6. Wanda op 19 december 2013 om 17:20

  Als ze later dit zelf kan lezen, zal ze vast een brok in haar keel krijgen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje