Palmboomstaartje

Je zult wel denken. Wat is dat nu voor een woord, palmboomstaartje? En je hebt helemaal gelijk. Dat was namelijk het eerste wat ik dacht toen ik deze zoekterm een aantal keer tegen kwam in mijn statistieken. Ik moest in eerste instantie ook echt hard nadenken over de reden waarom ze op mijn blog terecht kwamen met deze term. Eigenlijk best slecht aangezien mijn dochtertje al sinds ze een maand of 2 was een palmboomstaartje op haar hoofd heeft!

Wat ik me wel afvraag is de reden waarom je hiernaar op zoek gaat? Is dat omdat je niet weet hoe het moet (lijkt me sterk) of omdat je een voorbeeld wilt zien? Ik weet wel dat als je hierop zoekt je lang kunt zoeken naar mij, echter als je de twee woorden splitst vind je me direct!

Omdat ik dit best een geinig woord vond, ging ik kijken of er nog meer aparte dingen in mijn zoektermen te vinden waren. En ja hoor.. Nog best wat! Benieuwd naar de gekste zoektermen van de afgelopen drie maanden? Kijk maar mee..

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat kun je met een 3 gaan doen als het regend

Wat mij als eerste opvalt (ja ik blijf een juf) is de spelling van het woord ‘regend’. Ik typ zelf ook niet foutloos Nederlands, dat weet ik, maar dit woord schreeuwt gewoon om FOUT! Daarnaast denk ik  dat je met een 3 heel veel kunt, of het nu regent of niet. Met de drie kun je zingen “drie kleine kleutertjes die zaten op een hek..”, met een drie kun je schrijven: d-r-i-e. Maar je kunt er ook mee rekenen 3+3=3+3!

Zwangerschapsshoot paard

Ik heb al een aantal mooie zwangere vrouwen mogen vastleggen op de gevoelige plaat. Maar ik heb eigenlijk nog nooit een zwanger paard gefotografeerd. Ik kan je nog iets sterkers vertellen volgens mij heb ik nog nooit een zwanger paard gezien! Dus helaas, bij mij kon je hier niets over vinden! Lijkt me wel mooi trouwens hoor, paarden fotograferen, zijn pracht beesten!paard

Heksenkaas krampjes

Ach gut, heb je krampjes gekregen door de heksenkaas? En wil je bij mij uitvinden hoe het komt of hoe het over gaat? Dan moet ik je toch teleurstellen, ik heb alleen een heerlijk recept van de heksenkaas. Wellicht ligt het aan een van de ingrediënten dat je daar niet zo goed tegen kunt. Misschien toch proberen om hem zelf te maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Date Spaanse meiden

Nou lieve lezers, ik had het anders bekend willen maken.. Maar nu het hoge woord eruit is beken ik het maar meteen: ik begin een datingservice voor Spaanse meiden.

Hahaha en nu even zonder flauwkul, ik stond echt even te kijken waarom je voor een date met een Spaanse chick bij mij terecht zou komen. Dus ik google de woorden zelf even en.. ja hoor, sta ik met mijn Spaanse date met Marij op de eerste pagina.

Henriheefthonger

Hahaha hier heb ik samen met mijn man flink om moeten lachen. Wij hebben een kennis die Henri heet maar op babytv is er ook een programma die dus henri heeft honger heet. En het is echt een inside joke tussen ons dat we er zo om moeten lachen, dat kan ik niet uitleggen waarom dat zo is. Maar toen ik zag dat er dus ook nog eens iemand bi mij terecht kwam om “henri heeft honger” konden we helemaal niets anders meer dan lachen!

Getrouwd hoe vertellen

Ja hoe vertel je dat nu eigenlijk? Lijkt me best lastig in sommige situaties. Stel je hebt een minnaar, hoe vertel je dan dat je getrouwd bent? Laat je de ring zien die je maar even vlug in je broekzak hebt gestopt of laat je ‘per ongeluk expres’ zijn naam vallen? Ik kan je hierin helaas niet adviseren. Toen ik ging trouwen heb ik daar ongeveer een jaar lang over geschreven haha, dus het was niet iets onbekends bij de mensen om me heen.. Succes ermee.Bart en Nicole-0442

11 reacties op “Palmboomstaartje

Reageren is niet mogelijk.