Pakketpost en brievenpost

IMG_2717-e1422981165506

Post krijgen is leuk. En pakketjes krijgen eigenlijk nog leuker. Al hoeft dat niet altijd zo te zijn. Het ligt natuurlijk helemaal aan de inhoud. Soms kan een pakketje gewoon iets bevatten wat je nodig had en een envelopje juist een totale verrassing zijn. Ook krijg ik wel eens post van de belastingdienst, dat zijn meestal de niet-leuke brieven.

Nu heb ik de afgelopen dagen weer een hoop leuke en verrassende post/pakketjes gekregen en dat wilde ik gewoon graag even delen!

Brievenpost

Zo kreeg Fay vorige week van mijn peettante een kaart om het goede nieuws van de cardioloog samen met ons te delen! Altijd lief zulke kaartjes.. Ook stuurde mijn beste vriendin ons een kaartje in verband met de cardioloog en om me te feliciteren met de start van Meisje Eigenwijsje Fotografie!

Gisteren kreeg ik ook hele fijn brievenpost. Namelijk van T-mobile. Dit keer geen rekening of ander gedoe, maar een nieuw sim-kaartje voor mijn ‘nieuwe’ telefoon. Ik heb namelijk de iPhone 5 van mijn vader gekregen omdat hij een 6 heeft sinds kort. Mijn sim-kaart paste er niet in maar T-mobile loste dit erg goed op.

Pakketpost

Ik bestelde een aantal dingen afgelopen week dus de pakketjes waren geen verrassing. De snelheid waarmee ze kwamen echter wel. Zo kreeg ik van Vistaprint een pakketje met mijn visitekaartjes, eerder dan dat zij zelf hadden aangegeven. Ook had ik afgelopen weekend (geloof zaterdag) een schattig badpakje bij Nextdirect besteld en dat kwam gewoon maandag al binnen!

Het meest blij was ik overigens (als het gaat om pakketjes) met mijn pakketje van de leukste taarten shop. Daarin zat alles wat ik nodig heb voor de giant cupcake die ik ga maken voor Fay haar Cake Smash! Nu nog beter worden.. Dan kan het feest beginnen!pakketpost en brievenpost

Ik heb nog een aantal pakketjes en brievenpost in het vooruitzicht, dat is altijd leuk. Van de #mamaswap, de #secretvalentijn en een achtergrond voor in mijn fotostudio! Leuk leuk leuk!

Houd jij ook zo van post krijgen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Patricia Schmitz-Heres op 4 februari 2015 om 09:47

  Ik houd inderdaad ook erg van post krijgen. Maar ook van het bezorgen in mijn nieuwe baan 😀

 2. Eline op 4 februari 2015 om 10:15

  Hmm ja post is heerlijk om te krijgen! Daarom doe ik natuurlijk ook mee met de secret valentijnsactie van jullie!!
  Om dan eindelijk weer eens een brief te krijgen 😀

 3. Anita op 4 februari 2015 om 10:50

  Wat lief al die kaartjes die je hebt gekregen. Ja ik ben weer helemaal into het schrijven van brieven.

 4. Judith op 4 februari 2015 om 10:59

  Ik hou zelf ook zo van post krijgen! Altijd leuk! Benieuwd straks naar de foto’s van de cake smash, wij hebben het met een puddingbroodje gedaan, maar niks smash, netjes met haar vinger aan haar zus eerst gegeven, toen voorzichtig opgegeten hahaha stonden we dan klaar voor hilarische foto’s :s

 5. Jess op 4 februari 2015 om 15:41

  Ik houd ook van post al vergeet ik vaak kaartjes te sturen. Sam staat iedere dag te dansen bij de brievenbus en roept altijd: briefkaarten!!! Ook komt hij altijd aanrennen met de folder van Kruidvat als die binnen is omdat hij weet dat ik die altijd wil lezen.

 6. ♥Inge♥ op 4 februari 2015 om 17:47

  Leuk!! Ben heel benieuwd naar die cupcake! Ja, ik vind het ook leuk om post te krijgen, maar helaas gebeurd dat niet zo vaak! Fijne avond!

 7. Eva op 4 februari 2015 om 20:38

  Leuke post zeg! Ik krijg niet zoveel post de laatste tijd. Mijn dochter kreeg wel een hele leuke brief om mee te doen aan een stickerclub! Dan zie je haar gezichtje echt glunderen. Ik wil dit jaar meer doen met kaartjes sturen bij verjaardagen. Ik weet zeker dat ik dan ook meer in mijn brievenbus tegen kan komen 😉

  Liefs!

  Eva

 8. Wytske op 4 februari 2015 om 21:20

  Jaaa, brievenbuspost blijft toch het leukste! Maar gebeurt hier helaas ook niet zo vaak. Zou het zelf ook vaker moeten doen natuurlijk.

 9. Jenn op 4 februari 2015 om 22:32

  Fijn, ik hou van post! Vistaprint is meestal wel sneller dan ze aangeven 🙂

 10. Linda op 6 februari 2015 om 00:55

  Ja, ik hou van pakketjes. Ik hoop er morgen ook een paar te ontvangen, zoals eindelijk de nieuwe laptop. Het verhaal ken je 😉 En wat andere dingen voor review l/ campagne. En natuurlijk na het weekend de mamaswap. Heb daar weer zo zin in. Leuk onderwerp trouwens voor een blogje!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje