Pakketpost en brievenpost

Post krijgen is leuk. En pakketjes krijgen eigenlijk nog leuker. Al hoeft dat niet altijd zo te zijn. Het ligt natuurlijk helemaal aan de inhoud. Soms kan een pakketje gewoon iets bevatten wat je nodig had en een envelopje juist een totale verrassing zijn. Ook krijg ik wel eens post van de belastingdienst, dat zijn meestal de niet-leuke brieven.

Nu heb ik de afgelopen dagen weer een hoop leuke en verrassende post/pakketjes gekregen en dat wilde ik gewoon graag even delen!

Brievenpost

Zo kreeg Fay vorige week van mijn peettante een kaart om het goede nieuws van de cardioloog samen met ons te delen! Altijd lief zulke kaartjes.. Ook stuurde mijn beste vriendin ons een kaartje in verband met de cardioloog en om me te feliciteren met de start van Meisje Eigenwijsje Fotografie!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Gisteren kreeg ik ook hele fijn brievenpost. Namelijk van T-mobile. Dit keer geen rekening of ander gedoe, maar een nieuw sim-kaartje voor mijn ‘nieuwe’ telefoon. Ik heb namelijk de iPhone 5 van mijn vader gekregen omdat hij een 6 heeft sinds kort. Mijn sim-kaart paste er niet in maar T-mobile loste dit erg goed op.

Pakketpost

Ik bestelde een aantal dingen afgelopen week dus de pakketjes waren geen verrassing. De snelheid waarmee ze kwamen echter wel. Zo kreeg ik van Vistaprint een pakketje met mijn visitekaartjes, eerder dan dat zij zelf hadden aangegeven. Ook had ik afgelopen weekend (geloof zaterdag) een schattig badpakje bij Nextdirect besteld en dat kwam gewoon maandag al binnen!

Het meest blij was ik overigens (als het gaat om pakketjes) met mijn pakketje van de leukste taarten shop. Daarin zat alles wat ik nodig heb voor de giant cupcake die ik ga maken voor Fay haar Cake Smash! Nu nog beter worden.. Dan kan het feest beginnen!pakketpost en brievenpost

Ik heb nog een aantal pakketjes en brievenpost in het vooruitzicht, dat is altijd leuk. Van de #mamaswap, de #secretvalentijn en een achtergrond voor in mijn fotostudio! Leuk leuk leuk!

Houd jij ook zo van post krijgen?

10 reacties op “Pakketpost en brievenpost

 • Hmm ja post is heerlijk om te krijgen! Daarom doe ik natuurlijk ook mee met de secret valentijnsactie van jullie!!
  Om dan eindelijk weer eens een brief te krijgen 😀

 • Ik hou zelf ook zo van post krijgen! Altijd leuk! Benieuwd straks naar de foto’s van de cake smash, wij hebben het met een puddingbroodje gedaan, maar niks smash, netjes met haar vinger aan haar zus eerst gegeven, toen voorzichtig opgegeten hahaha stonden we dan klaar voor hilarische foto’s :s

 • Ik houd ook van post al vergeet ik vaak kaartjes te sturen. Sam staat iedere dag te dansen bij de brievenbus en roept altijd: briefkaarten!!! Ook komt hij altijd aanrennen met de folder van Kruidvat als die binnen is omdat hij weet dat ik die altijd wil lezen.

 • Leuk!! Ben heel benieuwd naar die cupcake! Ja, ik vind het ook leuk om post te krijgen, maar helaas gebeurd dat niet zo vaak! Fijne avond!

 • Leuke post zeg! Ik krijg niet zoveel post de laatste tijd. Mijn dochter kreeg wel een hele leuke brief om mee te doen aan een stickerclub! Dan zie je haar gezichtje echt glunderen. Ik wil dit jaar meer doen met kaartjes sturen bij verjaardagen. Ik weet zeker dat ik dan ook meer in mijn brievenbus tegen kan komen 😉

  Liefs!

  Eva

 • Jaaa, brievenbuspost blijft toch het leukste! Maar gebeurt hier helaas ook niet zo vaak. Zou het zelf ook vaker moeten doen natuurlijk.

 • Ja, ik hou van pakketjes. Ik hoop er morgen ook een paar te ontvangen, zoals eindelijk de nieuwe laptop. Het verhaal ken je 😉 En wat andere dingen voor review l/ campagne. En natuurlijk na het weekend de mamaswap. Heb daar weer zo zin in. Leuk onderwerp trouwens voor een blogje!

Reageren is niet mogelijk.