Paasrecept | salade met gerookte kip en perzik

Pasen is voor ons niet alleen eieren zoeken, maar ook nieuwe recepten proberen en vooral lekker eten. Eigenlijk zoeken we altijd wel een reden om lekker te eten, we blijven nu eenmaal Bourgondiërs. Daarom deel ik graag dit lekkere Paasrecept van Lifeasliekeblog. Ze maakt echt de lekkerste dingen en mooiste foodfoto’s!

Paasrecept – salade met gerookte kip en perzik

Dit recept is echt ontzettend makkelijk te maken en enorm leuk voor met Pasen, maar ook tijdens andere gelegenheden. Je kunt er zelf nog voor kiezen om andere ingrediënten toe te voegen, maar dit is een leuk en lekker voorgerechtje.

Ingrediënten voor 4 personen

Bol AlgemeenBol Algemeen
  • 4 hele sla bladeren (van een krop)
  • 2 perziken
  • 150 gram gerookte kip
  • 1 ei (meer ei kan ook)

Kook de eieren en snij de kip en perzik in plakjes. Was de sla en leg op een bord. Verdeel de kip en de perzik over de sla bakjes, pel het ei en snijd in plakjes. Verdeel ook het ei over de bakjes. Door de salade op hele sla bladeren te leggen is het makkelijk uitdelen, een soort van slabakjes zijn het eigenlijk. Zo simpel is het. En onwijs lekker!

Uiteraard is dit recept heel makkelijk uit te breiden of net iets anders te maken. Zo heb ik hem ook wel eens gemaakt met blokjes gerookte kip en perzik, paprika, stukjes ei en dit dan met pasta. Heb je direct een lekker vullende pastasalade.

Heb jij nog een lekker Paasrecept? 

15 reacties op “Paasrecept | salade met gerookte kip en perzik

Reageren is niet mogelijk.