Over Meisje Eigenwijsje

Mijn naam is Nicole, geboren in 1985, getrouwd met Bart (1982), mama van een dochter genaamd Fay (2014) en van zoon Milo (2017). Wij wonen samen met onze twee honden in een klein dorpje in Brabant, tegen de grens van Limburg en België. Ik kom uit het onderwijs maar heb sinds 2017 een bedrijf waarbij ik als content expert andere ondernemers help met het naar buiten brengen van hun eigen verhaal door middel van Instagram. Ik geef trainingen in mijn Insta Club (membership) en werk 1 op 1 met deze ondernemers. Daarnaast onderhoud ik ook nog deze blog. Een allround mama dus. Ik blog al (met tussenpauzes) zo’n jaar of 18 op allerlei verschillende sites.

over meisje eigenwijsje

Ik ben begonnen met deze blog nadat ik ontdekte dat schrijven geen hobby is, maar een passie.

Ik wil een inspiratie voor anderen zijn. Maar vooral een teken van herkenning zijn. Je zult daarom ook niet alleen blogs lezen over het moederschap of het ondernemerschap, maar juist ook lekkere receptenDIY’s die je met je kinderen kunt doen of juist voor een verjaardag of cadeau, boektips, leuke uitjes met kinderen, event verslagen, (kids)fashion en nog veel meer. Neem dus gerust een kijkje.

over meisje eigenwijsje

Beste berichten

De 10 best gelezen berichten zijn (in willekeurige volgorde):

Contact

Heb je naar aanleiding van deze introductie nog vragen stel ze gerust via social media of stuur een mailtje naar info@meisje-eigenwijsje.nl. Ik sta altijd open voor een nieuwe samenwerking.

Ik zeg: veel plezier en laat gerust een reactie achter!

Veel liefs, Nicole

Adres:
Kerkendijk 130
5712EX Someren

Email: info@meisje-eigenwijsje.nl

KvK: 69665273
BTW id: NL002151264B91