Outfits oktober en november (outfits of the Fay)

Sinds eind augustus heb ik helemaal geen outfits van Fay meer laten zien. En dit terwijl ze toch (in mijn ogen) hele leuke kleertjes draagt en daarmee soms al echt een dametje is. Omdat ik het erg leuk vind om te delen heb ik wat foto’s opgezocht waarbij je haar volledige outfit kunt zien.

Ik zet haar dus er niet specifiek voor neer (oké soms wel haha) maar probeer zo tussendoor haar outfits te schieten.

De outfits oktober en november

Outfits oktober en novemberDeze outfit is wel erg leuk. Waarom? Omdat beide items in dezelfde shoplog voorkomen. Kijk maar eens terug bij mijn shoplog van de Hema, Next en Baby & Trend. Dan zie je het joggingbroekje voorbij komen en het shirtje ook. Dit is echt toevallig hoor, ik heb het er niet om uitgekozen. Dat broekje kon ze lange tijd niet aan namelijk, maar nu is ze groot genoeg!
IMG_9654Deze foto alleen al vind ik geweldig. Zo lekker in het bos. Maar haar outfit is ook erg leuk. Het jurkje is van de H&M en valt redelijk wijd. Ik doe daarom ook vaak een riempje om of een giletje aan. Dit keer overigens niet. De legging komt van Next en heeft leuke sterretjes erop en de laarsjes zijn van de Hema.
IMG_0309Dit is weer zo’n spontane foto. Ze was lekker aan het spelen en ik riep haar. Het broekje zie je helaas niet zo goed maar het is een heel leuk stoer broekje van de H&M met een patroontje erin. Ik weet niet wat voor een shirtje ze aanheeft maar het vestje is van de Hema. IMG_0544Dan eigenlijk al een sneak preview. Want ik heb nog een artikel in de planning waarbij ik laat zien hoe ik mijn eigen kerstkaarten heb gemaakt. Deze foto is het niet geworden, maar ik vond hem wel leuk genoeg om de outfit te laten zien! Ze heeft een rood rompertje aan met een kant boordje. Deze komt van de H&M en het rokje is eigenlijk net iets te groot maar als ze zit merk je er niks van haha. Het tutu rokje komt ook van de H&M en heeft eigenlijk een fluor roze band. IMG_0569Dan mijn lieve vriendinnetje Jennifer met Fay in haar armen. Fay had totaal geen oog voor haar of mij want ze zag een hondje. Maar zo zie je wel het beste haar outfit. Een simpel donkerblauw maillotje van de Action met daarop een gebreid rokje van de Hema, een shirtje met lange mouwen van de Jola Mode en het giletje hebben we gekregen!
IMG_9269Dit jurkje hebben we haar aangetrokken toen we foto’s gingen maken van 7 maanden. Het jurkje heeft ze verder nooit aangehad. Super zonde want hij is zo leuk.. Maar het is een heel net jurkje en met dit weer kan ze hem niet aan. Hij komt trouwens van de Zeeman.
Outfits oktober en novemberDan weer een geposeerde foto. Ik vind dit broekje zo leuk. Hij komt van de Hema en heeft ook nog 2 harten op de knietjes. Ik combineer dit broekje regelmatig met andere truitjes en shirtjes, maar dit keer met een truitje van.. Je raadt het al: de Hema. Ik ben helemaal weg van uiltjes en dit kleurtje is ook nog eens super!

Dat waren de outfits of the Fay voor nu! Ik heb weer wat leuke nieuwe kleertjes gekocht dus ik zal er nu niet zo veel tussen laten zitten om ze weer te laten zien. Ik denk begin januari maar pin me er niet op vast!

Welk outfitje is jouw favoriet?

9 reacties op “Outfits oktober en november (outfits of the Fay)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *