Outfit(s) of the Fay

dsc_0120

Ik zie bij vele bloggers altijd erg leuke blogposts voorbij komen met hun Outfit of the day. Ze laten dan foto’s zien van de outfit die ze aan hebben gehad en vertellen dan waar ze het gekocht hebben. Nu leek het mij wel leuk om dit ook te doen maar dan met de leuke outfits van Fay, ons meisje. Overigens heeft Fay niet alleen nieuwe kleertjes aan maar ook kleertjes die ik heb gekregen, dus niet altijd weet ik waar het vandaan komt of hoeveel het gekost heeft.

Oké, laten we beginnen bij de eerste outfit!

DSC_0120Als je goed kijkt zie je onder het vestje door nog het rompertje zitten. Dit is een roze  omslag rompertje van de H&M, die in een pakket zat met nog een rompertje. Omslag rompertjes vind ik vooral nu erg fijn en ook in het ziekenhuis waren ze er erg blij mee in verband met alle draadjes waar Fay aan vast zat. Het setje van rompertjes kostte €9,95.

Verder heeft ze een roze broekje aan met witte stippeltjes die eigenlijk onderdeel uitmaakt van een setje. Echter was het bovenkantje vies geworden. Het setje kregen we van mijn schoonouders dus daar weet ik de prijs niet van. Het is van het merk Name It.

Het vestje en de sokjes die Fay aan heeft vind ik erg leuk. Lekker fleurig en het vestje is ook wel weer een beetje stoer. Beide heb ik tweedehands gekregen dus helaas weer geen prijs.

20140407_200552Dit pakje is erg neutraal. Als je dat lieve meisjes hoofdje niet zou zien dan wist je niet of het een jongetje of meisje was want je kunt het dus voor beide geslachten gebruiken. Erg handig dus! Het shirtje en het broekje heb ik beide tweedehands gekregen. Toch wilde ik deze outfit laten zien omdat het haar gewoon erg goed staat en omdat ik het shirtje gewoon super leuk vin!

Wat ik wel grappig vind om te zien is hoe ze in een paar weken tijd steeds beter in de kleertjes past. Het shirtje hadden we namelijk al eens aangedaan een paar weken terug in het ziekenhuis en toen verzoop ze er nog bijna in!

20140409_092259Dit pakje had ze gisteren aan. Ik moet zeggen dat ik het veel schattiger vind staan in het echt dan hier op de foto. Maar het blijft gewoon lastig om het juiste moment te vinden plus ik ben de hele dag alleen thuis dus dat is dan wel lastig soms qua maken van foto’s!

Het pakje is onderdeel van een driedelig setje die ik kocht bij Next. Ik vind deze boxpakjes erg handig omdat Fay nogal graag haar sokjes uittrapt en zo heeft ze altijd warme voetjes! Ook zijn ze makkelijk aan en uit te trekken omdat ze niet over het hoofdje moeten. Ik betaalde bij de online webshop €19,- voor drie pakjes!

Nu ben ik wel erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden! Vaker doen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Happy Lioness op 10 april 2014 om 07:19

  Vaker doen! Leuke kleertjes!

 2. iliveformydreams.com op 10 april 2014 om 07:54

  Wat een leuke keertjes. Echt een poppetje<3

 3. Linda op 10 april 2014 om 08:01

  Dat shirtje met newborn is echt leuk. Schattige kleertjes verder!

 4. Jess op 10 april 2014 om 08:29

  Leuk!!! Fay ziet er echt superachattig uit met haar mooie kleertjes. Dat grijze pakje is mijn favoriet. Lekker stoer!!!

 5. bymirandaa op 10 april 2014 om 08:39

  Leuke foto’s!
  Dat laatste pakje is m’n favoriet, staat haar superleuk!

 6. Esther op 10 april 2014 om 10:11

  Dat laatste pakje is echt super lief:).
  Is dat een Engelse kleding site?
  Is wel super leuk al die kleertjes
  Groetjes Esther

  • Misseagles op 10 april 2014 om 10:12

   Ja Esther, ben ik de link vergeten? Dan zet ik die er nog wel bij!

   • Esther op 10 april 2014 om 11:07

    Super👍
    Thnx

 7. Eline op 10 april 2014 om 11:41

  wat een schatje en hele mooie kleertjes!

 8. Amarins op 10 april 2014 om 14:33

  Helemaal leuk. Ik ben verliefd geworden op haar laatste outfit. Die roze-wit gestreepte. To Cute!

 9. mamasgoud op 10 april 2014 om 16:15

  Cute!!!! Laatste pakje is <3! Leuk item. Vaker doen!

 10. Wanda op 10 april 2014 om 18:20

  Wel handig zo’n fotomodel bij de hand! Maarre, ze ziet er met elk pakje leuk uit hoor!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje