Outfit(s) of the Fay

Ik zie bij vele bloggers altijd erg leuke blogposts voorbij komen met hun Outfit of the day. Ze laten dan foto’s zien van de outfit die ze aan hebben gehad en vertellen dan waar ze het gekocht hebben. Nu leek het mij wel leuk om dit ook te doen maar dan met de leuke outfits van Fay, ons meisje. Overigens heeft Fay niet alleen nieuwe kleertjes aan maar ook kleertjes die ik heb gekregen, dus niet altijd weet ik waar het vandaan komt of hoeveel het gekost heeft.

Oké, laten we beginnen bij de eerste outfit!

DSC_0120Als je goed kijkt zie je onder het vestje door nog het rompertje zitten. Dit is een roze  omslag rompertje van de H&M, die in een pakket zat met nog een rompertje. Omslag rompertjes vind ik vooral nu erg fijn en ook in het ziekenhuis waren ze er erg blij mee in verband met alle draadjes waar Fay aan vast zat. Het setje van rompertjes kostte €9,95.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Verder heeft ze een roze broekje aan met witte stippeltjes die eigenlijk onderdeel uitmaakt van een setje. Echter was het bovenkantje vies geworden. Het setje kregen we van mijn schoonouders dus daar weet ik de prijs niet van. Het is van het merk Name It.

Het vestje en de sokjes die Fay aan heeft vind ik erg leuk. Lekker fleurig en het vestje is ook wel weer een beetje stoer. Beide heb ik tweedehands gekregen dus helaas weer geen prijs.

20140407_200552Dit pakje is erg neutraal. Als je dat lieve meisjes hoofdje niet zou zien dan wist je niet of het een jongetje of meisje was want je kunt het dus voor beide geslachten gebruiken. Erg handig dus! Het shirtje en het broekje heb ik beide tweedehands gekregen. Toch wilde ik deze outfit laten zien omdat het haar gewoon erg goed staat en omdat ik het shirtje gewoon super leuk vin!

Wat ik wel grappig vind om te zien is hoe ze in een paar weken tijd steeds beter in de kleertjes past. Het shirtje hadden we namelijk al eens aangedaan een paar weken terug in het ziekenhuis en toen verzoop ze er nog bijna in!

20140409_092259Dit pakje had ze gisteren aan. Ik moet zeggen dat ik het veel schattiger vind staan in het echt dan hier op de foto. Maar het blijft gewoon lastig om het juiste moment te vinden plus ik ben de hele dag alleen thuis dus dat is dan wel lastig soms qua maken van foto’s!

Het pakje is onderdeel van een driedelig setje die ik kocht bij Next. Ik vind deze boxpakjes erg handig omdat Fay nogal graag haar sokjes uittrapt en zo heeft ze altijd warme voetjes! Ook zijn ze makkelijk aan en uit te trekken omdat ze niet over het hoofdje moeten. Ik betaalde bij de online webshop €19,- voor drie pakjes!

Nu ben ik wel erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden! Vaker doen?

12 reacties op “Outfit(s) of the Fay

Reageren is niet mogelijk.