Outfits of the Fay #3

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik een aantal Outfits of the Fay met jullie deelde. Zie hier deel 1 en deel 2. Ik heb de afgelopen maanden niet specifiek outfit foto’s gemaakt maar heb toch een aantal leuke foto’s gevonden waar wat geweldige outfits op staan en die moest ik gewoon met jullie delen!

De foto’s zullen niet allemaal even hoogstaand zijn want ons meisje is nu eenmaal bewegelijk en niet elke foto is met een camera gemaakt die de bewegelijkheid kan “vangen”. Oftewel, vele foto’s zijn gewoon met een mobiel gemaakt. Maar het gaat om de outfit (en uiteraard om het hoge schattigheidsgehalte van Fay haha) dus daar kijken jullie wel doorheen toch? outfits of the fayLinks zie je dat Fay een rood/roze shirtje draagt van Bakkaboo. Dat merk verkopen ze hier in de Jola Mode winkel en hebben we gekregen, ik moet alleen eerlijk toegeven dat ik niet meer weet van wie. Het rokje wat ze aanheeft was op het moment van de foto te groot, even als de legging die ze aanheeft, haha. De legging is tweedehands en het rokje van mijn peettante, geloof van de Prénatal. De outfit in het midden is één van mijn favorieten. De kleur van de legging is echt super en dat shirtje.. to die for! Beide komen van de Jola. De schoentjes heb ik overigens van Petra. Dan de outfit rechts, heerlijke zomerse kleurtjes. Dat harembroekje kon ik echt niet laten liggen en is hier nog te groot maar ik wilde het perse aantrekken bij haar haha!Outfits of the fay 2Links zie je een rompertje met “I am born in 2014” en die heb ik van mijn beste vriendin gekregen. Super leuk kleurtje en die combineerde ik dan met een lichtroze legging. Het was redelijk warm die dag dus meer hoefde ze niet aan! In het midden weer een legging, die je in de bovenste foto’s al zag. Het is ook gewoon een favoriet van me! Dit keer gecombineerd met een jurkje van de Zeeman. Dan rechts een shirtje dat al in de eerdere OOTF’s voorkwam. Deze outfit had papa uitgekozen. Doet hij best goed hé? outfits of the fay 3Links zie je de outfit niet helemaal, maar het gaat me meer om het koppie en het sjaaltje. Zoals je ziet kan Fay eigenlijk alles dragen. Zelfs een sjaal. Staat haar geweldig. Die kleur ook trouwens. Terwijl ik helemaal niet van de geel ben, maar dit staat toch wel erg leuk… Het jurkje in het midden hebben jullie sowieso al voorbij zien komen maar ik vind hem gewoon zo mooi! En hij is van de Primark! Kostte geen drol dus. Rechts zie je het jurkje van links iets beter. Het jurkje had ik gekocht bij de Hema alleen was al vrij snel te klein. Outfits of the Fay 4Op de linkse outfit ben ik ook smoorverliefd. Dat jurkje kochten we al tijdens de zwangerschap en ik kon niet wachten tot ze dat aan zou kunnen. Ik hou normaal helemaal niet van kant maar omdat hij donkergrijs is vind ik hem wel weer heel gaaf. De haarband maakt het ook af! Dan in het midden een stoere outfit. Het jasje kregen we tweedehands en is stoer en girly tegelijk. Leuk dun spijkerbroekje eronder en klaar! Weet niet precies waar de kleertjes vandaan komen, dacht van de Esprit. Rechts een onesie, die trekken we aan als ze gaat slapen. Lekker als pyjama. Komt van de Primark trouwens.

Wat vinden jullie van de outfits? Heb je een favoriet?Logo Meisje Eigenwijsje - hond

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

11 reacties op “Outfits of the Fay #3

Reageren is niet mogelijk.