Outfits of the Fay #2

20140420_152155

Omdat de vorige ‘Outfits of the Fay’ zo’n succes was heb ik besloten om nog een keer een aantal outfits te tonen van onze kleine meid. Dit keer zijn het zelfs wat meer outfits dan de vorige keer omdat ik er nu ook vaker op gelet heb om een foto te maken! De outfits bestaan ook dit keer uit kleding die ik zelf gekocht heb, nieuw gekregen heb of tweedehands gekregen heb. De prijzen weet ik niet  (meer) dus ik hou het puur bij de uitleg van waar de kleding vandaan komt.

20140420_152155Hier heeft Fay een tweedehands broekje aan met een shirtje die we gekregen hebben van mijn ouders. Verder is het jasje ook tweedehands. Het is wel echt een super fijn jasje dus die gebruiken we vaak! Hij is ook nog erg mooi dus dat is helemaal boffen.

20140503_194118

Op deze schattige foto heeft Fay een rompertje met lange mouwtjes aan van de hema. Die hebben we van mijn schoonmoeder gekregen. Het jurkje is weer tweedehands. Echt heel leuk vind ik het haar staan in ieder geval. De legging hebben we gekregen van Blogmama.nl! Ik heb overigens dezelfde legging in een maatje groter van mijn moeder gekregen dus als ze deze niet meer past dan kan ze die andere aan!

20140505_085026Deze outfit vind ik ook zo leuk! Lekker stoer maar toch meisjes achtig. Ze heeft weer een rompertje met lange mouwen aan. (zo handig als je shirtjes hebt met korte mouwen en het weer is nog niet zo goed!) En daaroverheen een leuk blauwe met rood shirtje en een blauwe legging. Allebei tweedehands.

20140508_083158Op deze foto zie je het pakje wat manlief en ik hebben gekocht met Koningsdag. Het past al heel goed en staat haar ook zo leuk! We kochten hem bij de C&A met veel korting, hihi.. Koopjesjagers dat we zijn!

oma's lievelingWat is ons meisje toch leuk he! Hier weer een geweldige outfit met een broekje die ik bij Next gekocht heb, een shirtje die oma uiteraard aan haar gegeven heeft (oma’s lieve prinsesje van Bakkaboo) en het mintgroene vestje dat we zelf kochten met Koningsdag!

onesieOp deze foto heeft Fay weer een onesie aan. Je hebt een andere gezien in de vorige OOTF maar ze zaten wel in hetzelfde pakket van Next. Er zaten er namelijk 3 in. Er is er nog eentje en die vind ik eigenlijk het leukste maar vergeet telkens foto’s te maken als zij hem aan heeft!

tuinbroekEn dan the last but not least. Hier heeft Fay haar tuinbroekje eindelijk aan. Deze kochten we ook op Koningsdag en hadden we haar al eerder aangetrokken voor de fotoshoot die we 3 mei hebben gehad. Maar toen poepte ze haar broekje helaas vuil na 5 minuten. Gelukkig bleef hij nu wel lang schoon en heeft ze hem aan met een rompertje met lange mouwen van Minnie Mouse (gekregen van oma Bartels dacht ik..)

 

 

Zo! Dat waren de outfits van Fay. Wat vinden jullie ervan?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Jess op 22 mei 2014 om 07:20

  Wat lief allemaal. Ik blijf me verbazen over hoeveel keuze er is voor meisjes. Dat setje met die blauwe legging is zo schattig <3 Hier is het vaak gewoon shirt, spijkerbroek, gympen, klaar! Ook omdat Sam zoveel kleren sloopt. Zucht, haha!

 2. Petra op 22 mei 2014 om 09:23

  Leuk hoor! Hoewel ik roze steeds meer ga waarderen (liefst wel fuchsia) blijf ik fan van blauw. Dat staat Tess altijd geweldig. En bij jullie Fay ook. Setje met de blauwe legging staat er goed.

 3. Monique op 22 mei 2014 om 10:44

  Wat een leuk idee, die outfitfoto’s! Die ga ik onthouden, haha 😉 Superleuke kleertjes!!

 4. Michelle op 22 mei 2014 om 10:48

  Wat super schattig! Dat tuinbroekje is heel erg leuk. Lekker vaak aantrekken want voor je het weet groeit ze eruit..

 5. Miranda op 22 mei 2014 om 10:58

  Ik las eerst outfits of the day hahaha, tot ik goed keek en Fay zag staan. Ze ziet er leuk uit in deze kleertjes, ik ben gek op roze.

 6. Eline op 22 mei 2014 om 11:42

  wat mooie kleertjes allemaal !

 7. Jennn op 22 mei 2014 om 16:24

  Wat leuk om te zien zeg!

 8. Meike op 24 mei 2014 om 22:29

  Wat ontzettend schattig.

 9. Amarins op 1 juni 2014 om 19:03

  So cute. Vooral de outfit met het groene vestje is seriously cool. Stoere en schattige outfits hoor.

 10. Lieve outfits; haute cou-jungle | op 9 juni 2014 om 07:55

  […] mijn blog-collegaatje Sonja zijn. Zelf vind ik het wel altijd leuk om outfits te bekijken zoals bij Nicole en Kelly. Daar komt de inspiratie van dit berichtje stiekem ook een beetje vandaan. Vandaag een […]

 11. […] mijn blog-collegaatje Sonja zijn. Zelf vind ik het wel altijd leuk om outfits te bekijken zoals bij Nicole en Kelly. Daar komt de inspiratie van dit berichtje stiekem ook een beetje vandaan. Vandaag een […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje