Outfit of the day | Summer edition

Oooh jongens wat vind ik dit eng! Je ziet het namelijk goed, ik plaats een outfit of the day. En dan niet van mijn dochter, wat vaak wel het geval is. Maar van mezelf. Ik ga zelf op de foto. De laatste keer dat ik dat deed was ik 24 kg zwaarder en deed ik het voor de hot mama challenge. Ik snap nog steeds niet hoe ik dat toen durfde want ik lijk het nu enger te vinden om een of andere reden. Misschien omdat ik toen meer kleding aan had ofzo? Ik weet het niet. But here we go!

Waarom deze outfit of the day?

Nu ben je natuurlijk enorm nieuwsgierig waarom ik toch besloten heb om een outfit of the day te plaatsen. Vooral als ik het zo eng vind. Ik heb daar echter een aantal redenen voor. Ten eerste werd ik enorm gecomplimenteerd met deze outfit. Het zou me enorm slank maken en erg goed staan. Nou dat is altijd goed te horen natuurlijk. En ten tweede wilde ik weer eens een keer uit mijn comfort zone stappen. Ik mag best trots zijn op wat ik tot nu toe bereikt hebt in de afgelopen tijd zowel fysiek als mentaal. En dat wil ik met deze foto’s dan ook laten zien.

Outfit of the day | Summer edition

De vorige keer deelde ik dus een outfit of the day in de herfst/winter. En nu het zomer is kon een summer edition natuurlijk niet achterblijven. Ik heb de foto’s gemaakt met mijn camera op een statief dus ze zijn niet echt heel erg geweldig. Mocht iemand zich geroepen voelen om een keer normale (lees: leuke) foto’s te maken van me dan bied ik me hierbij aan haha.

outfit of the day

Natuurlijk weet ik dat je juist op deze foto ook ziet wat er allemaal nog te verbeteren valt. Maar goed, afvallen is een proces dus het werken aan een (voor mij) perfect lichaam ook. Ook moet ik toegeven dat ik het echt eng vond om in zo’n kort rokje te lopen, want die bovenbenen en knieen van me zijn natuurlijk niet om over naar huis te schrijven. But I did it. En eigenlijk, heel eerlijk? Op die dag zelf dacht ik er niet eens bij na. Alleen nu achteraf denk ik.. *oeps*.

Waar ik het rokje vandaan heb weet ik overigens niet meer. Het zal een winkel als de Action of Zeeman zijn geweest. Ik kocht ze in ieder geval twee of drie jaar geleden. Het topje heb ik onlangs gekocht bij de Hema. Ik houd enorm van dit kleurtje.. Ik koos ervoor om hem in mijn rok te doen omdat dit slanker schijnt te maken. Qua sandalen heb ik Birkenstocks aan, omdat het te warm was voor dichte schoenen en ik op dat moment niets anders had.

Sieraden

Ik draag eigenlijk weinig sieraden. Eerst droeg ik mijn verlovingsring, trouwring en vriendschapsring en daarnaast nog een ketting van een vriendin. Maar door mijn gewichtstoename pas ik de ringen niet meer dus blijft het bij een ketting. Momenteel draag ik eigenlijk al weken dezelfde ketting. Namelijk eentje die ik ontvangen heb van Kaya sieraden.

IMG_9999

Het is een infinity symbool met daarin de naam van mijn dochter verwerkt. Ik had zulke kettingen al vaker gezien maar dan eigenlijk altijd met twee namen. Toen ik gevraagd werd een mama sieraad te reviewen en ik deze ertussen zag staan werd ik direct heel blij. Ik heb al vaker producten mogen ontvangen van Kaya sieraden en altijd is het een perfecte service met prachtige sieraden. Deze kettingen zijn ook echt silver en dat merk je vrij snel. Ik heb het hangertje namelijk al een paar keer mogen poetsen maar dat hoort juist bij zilver. Helemaal niet erg dus. Vaak zie je namelijk dat bij nep zilver het groen afgeeft. Dan zit je hele nek onder het groen. Dat is bij deze kettingen zeker niet het geval.

IMG_9961

Ook vind ik dat ze de naam Fay enorm mooi in het symbool hebben verwerkt. Het lijkt er gewoon bij te horen. Echt prachtig. Wil jij nou ook zo’n mooi mama sieraad? Dan raad ik de sieraden van Kaya enorm aan.

Wat vind jij van mijn outfit en van de ketting?

55 reacties op “Outfit of the day | Summer edition

Reageren is niet mogelijk.