Outfit of the day – new shoes

IMG_0819

Hoewel ik wekelijks voor de lens sta in verband met de buikfoto van die week raak ik er nog steeds niet aan gewend. Outfit foto’s. De laatste Outfit of the day was in december om onze kerstoutfits te showen en daarvoor toonde ik nog mijn bordeaux rode jurkje. Maar ik ging ervoor. In de kou. Want ik heb nieuwe schoenen en die mogen gezien worden!

New shoes

Ik ontving een mailtje van Sooco.nl met de vraag of ik interesse had in het ontvangen van shoptegoed in ruil voor een review. Ik kende de website eigenlijk nog niet, maar nadat ik een kijkje had genomen mailde ik enthousiast JA terug. Sooco heeft een ruim aanbod aan merkschoenen zoals bijvoorbeeld Converse, New Balance, Timberland en nog veel meer. Naast dat ruime aanbod zijn er nog meer voordelen, bijvoorbeeld voor 20uur besteld is de volgende werkdag bezorgd. Ik hou er wel van wanneer een webshop zulke service bied en nadat ik zelf twee paar schoenen had besteld (een paar voor mijn dochter en eentje voor mijzelf) ervoer ik inderdaad de prettige service.

Voor mijn dochter bestelde ik deze zomerse All Stars. Ik wil al zo lang deze schoentjes voor haar en nu was mijn kans. Ze zijn momenteel echt nog veel te groot voor haar, al kocht ik ze wel in maat 25 de maat die ze nu heeft. Maar tegen de tijd dat het echt zomers weer is zal ze de schoenen wel passen. Hoop ik!

Voor mijzelf bestelde ik deze stoere Biker Boots van Shoecolate. Ook dit soort schoenen wil ik al een poosje en nu heb ik ze eindelijk! Het was wel even een moeilijke keuze hoor want er staan zoveel gave Biker Boots op de website van Sooco. Maar uiteindelijk vond ik dit toch de gaafste.

Outfit of the day

Qua combineren vind ik het nog wel even lastig. Ik draag tijdens de zwangerschap regelmatig jurkjes en vind het dan niet mooi zo over een legging heen. Maar ik denk dat het wel weer gaaf is wanneer het blote benen weer is en ik ze dan draag in combinatie met een jurkje. Cute meets Tough zullen we maar zeggen. Maar voor nu combineer ik ze het liefst met mijn zwarte zwangerschapsbroek. Dat geeft een stoer effect. De outfit is dit keer niet zo mega spannend verder, want ik draag er gewoon een longsleeve op en that’s it. Maar het totaalplaatje vind ik toch erg leuk. Plus de schoenen lopen heerlijk!

Wel heb ik enorm veel moeite met het aantrekken ervan. Maar dat komt omdat ik al wat opgeblazen ben door de zwangerschap en die buik toch ook echt in de weg gaat zitten. Voor nu probeer ik ze in ieder geval zo veel mogelijk nog te dragen, want ik ben bang dat het over een paar weken helemaal niet meer te doen is haha.

Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. marije op 26 februari 2017 om 07:50

  Super stoere schoenen zeg! Ik hou heel erg van dit soort schoenen. Helemaal onder jurkje. Hou wel van een stoer detail.

 2. simpel, met een snufje liefde op 26 februari 2017 om 08:14

  Stoere schoenen. Voor mij een beetje te stoer. Die converse vind ik ook super leuk. Die staan ook op mijn aanschaf lijstje voor deze zomer.

 3. Romy op 26 februari 2017 om 08:19

  Je schoenen zijn echt heel tof en een tikkeltje stoer! Ook die All Stars voor Fay zijn echt superleuk.

 4. Mirjam op 26 februari 2017 om 09:05

  Heel gaaf! De All Stars vind ik ook geweldig, vorig jaar wilde ik een paar witte kopen voor Fiene maar ze waren te breed voor haar voetjes.. hopelijk dit jaar meer geluk 😉

  • Nicole op 27 februari 2017 om 18:45

   Ja ben ook bang dat ze wellicht te breed zijn hoor haha! Maar we zullen het zien 🙂

 5. Jenn op 26 februari 2017 om 09:26

  Heel gaaf!

 6. Liset - Beautydagboek op 26 februari 2017 om 10:42

  Wat een toffe schoenen! Ik vind je laarsjes heel erg leuk, helemaal mijn smaak. Een mooie combinatie tussen stoer en comfort :).

 7. Marguerita op 26 februari 2017 om 10:54

  Leuk, lekker stoer zijn ze!

 8. Jodi - liefthuis op 26 februari 2017 om 11:23

  Heel stoer zowel voor mama als de kleine meid

 9. Volgmama op 26 februari 2017 om 22:53

  Wat een mooie schoenen. Staat je goed!

 10. dionne op 27 februari 2017 om 09:37

  Wat een toffe schoenen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje