Outfit of the day || mannen versie

outfit-of-the-day-mannen-versie

Als het gaat om kleding dan geeft mijn man er niet zoveel om. Vrijwel alles wat in zijn kast hangt en ligt heeft hij gekregen. Shoppen voor zichzelf vindt hij vaak niet nodig “want hij heeft toch nog een paar goede broeken”. Totdat hij opeens vrijwel al zijn broeken kapot gedragen heeft en snel een nieuwe broek nodig heeft. Als geluk bij een ongeluk mocht ik mijn man verrassen met een item uit de nieuwe collectie die op Adam.nl te vinden is. Een nieuwe broek it is. En zo ontstond ook mijn idee voor een outfit of the day. Mannen versie!

Mijn man als model

Het is gek om mijn man zo voor de camera te hebben. Normaliter is mijn dochter het model en maak ik vooral spontane foto’s en geen geposeerde. De volgende keer ga ik het dus anders aanpakken want dit is niks voor mij. Maar goed, het gaat om de kleding.

_MG_0929

De jeans is van het merk McGregor en kreeg ik dus via een webwinkel. Deze winkel is geheel gericht op mannen en je vindt er merken zoals Barts, Gaastra en Hugo Boss. Er is nu nog sale op de pagina waar je onder andere voor een leuke prijs overhemden kunt kopen. De broek kost €109,95

De trui kreeg Bart met kerst van zijn ouders. Zijn moeder kocht hem in een leuke heren boetiek in Eindhoven. Ik weet zo niet welke winkel, maar mocht iemand dat willen weten dan kan ik het alsnog navragen. Wat de prijs is van de trui weet ik natuurlijk ook niet, want het is een cadeau.

Dan heeft mijn man nog schoenen aan, van het merk British Knights. Ik leerde dit merk kennen doordat ik schoenen voor mijn dochtertje gingen kopen en ze tegenkwam. En daarna zag ik ze dus ook in grote maten. Mijn man heeft lastige voeten, ze zijn namelijk erg groot maar hebben ook steun nodig ivm zijn cp. Daarom waren we blij met deze schoenen want ze zitten heerlijk aldus mijn man. Ik geloof dat ze €39,95 hebben gekost. Maar ik kan me vergissen.

Wat vinden jullie van zijn outfit?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. MARIJKE op 10 februari 2016 om 08:12

  Wat leuk dat je iets voor je man uit mocht zoeken! Leuke broek!

 2. Simpel, met een snufje liefde op 10 februari 2016 om 08:33

  Een hele leuke outfit! Mooie broek!

 3. Charlotte op 10 februari 2016 om 08:45

  Erg leuke trui! Zoiets zou ik zelf ook uit kunnen kiezen.

 4. Bernie op 10 februari 2016 om 08:55

  Wat ziet hij er leuk uit. Top

 5. Anita op 10 februari 2016 om 16:20

  Leuke combo!

 6. Marguerita op 10 februari 2016 om 18:54

  Wat leuk dat hij wilde poseren! Ik krijg mijn man pas ook eigenlijk zover om op mijn blog te komen, maar dan ook alleen met zijn voeten hahaha.
  Mooie outfit zo, leuk!

 7. Nathalie op 10 februari 2016 om 21:31

  Ziet er erg stoer uit! Mooie outfit!

 8. Simone op 10 februari 2016 om 22:17

  Leuke outfit! Die schoenen vind ik erg stoer!

 9. Patje op 11 februari 2016 om 20:40

  Wat koste die trui

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 11 februari 2016 om 22:02

   Zoals ik in de blog zelf al zei, het was een cadeau dus daar ga ik de prijs niet van vragen 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje