Outfit of the day || mannen versie

Als het gaat om kleding dan geeft mijn man er niet zoveel om. Vrijwel alles wat in zijn kast hangt en ligt heeft hij gekregen. Shoppen voor zichzelf vindt hij vaak niet nodig “want hij heeft toch nog een paar goede broeken”. Totdat hij opeens vrijwel al zijn broeken kapot gedragen heeft en snel een nieuwe broek nodig heeft. Als geluk bij een ongeluk mocht ik mijn man verrassen met een item uit de nieuwe collectie die op Adam.nl te vinden is. Een nieuwe broek it is. En zo ontstond ook mijn idee voor een outfit of the day. Mannen versie!

Mijn man als model

Het is gek om mijn man zo voor de camera te hebben. Normaliter is mijn dochter het model en maak ik vooral spontane foto’s en geen geposeerde. De volgende keer ga ik het dus anders aanpakken want dit is niks voor mij. Maar goed, het gaat om de kleding.

_MG_0929

De jeans is van het merk McGregor en kreeg ik dus via een webwinkel. Deze winkel is geheel gericht op mannen en je vindt er merken zoals Barts, Gaastra en Hugo Boss. Er is nu nog sale op de pagina waar je onder andere voor een leuke prijs overhemden kunt kopen. De broek kost €109,95

De trui kreeg Bart met kerst van zijn ouders. Zijn moeder kocht hem in een leuke heren boetiek in Eindhoven. Ik weet zo niet welke winkel, maar mocht iemand dat willen weten dan kan ik het alsnog navragen. Wat de prijs is van de trui weet ik natuurlijk ook niet, want het is een cadeau.

Dan heeft mijn man nog schoenen aan, van het merk British Knights. Ik leerde dit merk kennen doordat ik schoenen voor mijn dochtertje gingen kopen en ze tegenkwam. En daarna zag ik ze dus ook in grote maten. Mijn man heeft lastige voeten, ze zijn namelijk erg groot maar hebben ook steun nodig ivm zijn cp. Daarom waren we blij met deze schoenen want ze zitten heerlijk aldus mijn man. Ik geloof dat ze €39,95 hebben gekost. Maar ik kan me vergissen.

Wat vinden jullie van zijn outfit?

10 reacties op “Outfit of the day || mannen versie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *