Outfit of the day | Lucky Leaf

lucky-leaf-broer-en-zus

Ik heb mezelf nooit echt als meisjesmama gezien. Roze is niet echt mijn ding en haren vlechten kan ik ook niet. Maar ja, ik heb wel een dochter. Eentje die enorm van roze en vlechten houdt, maar ook eentje die het soms ook erg tof vindt om er stoer uit te zien (YES!). Toen ik dus van Marloes van Lucky Leaf een aantal items mocht kiezen was ik heel erg blij!

Wat is Lucky Leaf?

Ik volgde Marloes, de oprichter van Lucky Leaf, al een tijd via Instagram omdat ik mezelf met haar kon identificeren. Marloes is een stoere moeder die net als ik ervan houdt om haar dochter in hippe, comfortabele en stoere kleding te steken. Heel gaaf vond ik het dus toen ik zag dat ze Lucky Leaf had opgericht.

Lucky Leaf is een jong kinderkledinglabel waar je hippe en comfortabele kleding kunt kopen. Vanaf maat 62/68 tot en met 110/116. Al de kleding die je in de webshop vindt wordt gemaakt en handmatig bedrukt door Marloes zelf. Met heel veel liefde.

Outfit of the day van Milo

Ik mocht dus van Marloes wat items uit haar webshop kiezen voor mijn kinderen, maar dit kon ik niet. Ik vind eigenlijk alles wel leuk dus mocht zij zelf een pakket samen stellen. Dat vond ze volgens mij best spannend, maar ik wist gewoon al dat het niet mis kon gaan.

lucky leaf baby

Milo draagt hier dan ook één van de twee sweaters die ik van Lucky Leaf heb mogen ontvangen. Het is de Lucky Print in een mooie taupe kleur. De print die je voorop de trui ziet staat ook achterop. Plus de trui is enorm zacht van binnen. Heerlijk… Daarbij draagt hij nog een broekje van Noppies in okergeel. Deze kleuren matchen perfect bij elkaar!

Lucky leaf sweater

Outfit of the day van Fay

Toen ik de sweaterdress uit de verpakking haalde had ik eerst mijn twijfels. Fay is nogal een smal meisje en ik was bang dat het zou zitten als een hobbezak. Maar… hij zit echt super leuk en goed! Zelfs zo leuk dat ik er stiekem nog eentje besteld heb. Alleen die krijgt ze met kerst pas 😉

lucky leaf sweater dress

Fay heeft dus een hele comfortabele en leuke sweaterdress aan met de opdruk Be Nice. Hij oogt een beetje blauwgrijs maar is op de website als donkergrijs te bestellen. Verder heeft ze een okergele maillot aan van de H&M (lekker matching met Milo) en haar laarsjes zijn van VanHaren.

outfit of the day

Naast de leuke sweater en sweaterdress die je hierboven al hebt gezien hebben we ook nog een beanie, colsjaal en een tweede sweater voor Milo gekregen. Ik heb de kleding al een aantal keer gewassen en het blijft gewoon goed. Fay wil de jurk ook het liefste elke dag aan, dus hij zit sowieso comfortabel en hij is gewoon erg leuk.

Lucky Leaf is dus echt een aanrader, neem je ook even een kijkje?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Marije op 29 november 2017 om 06:46

  Geweldig die sweater dress. Leuk merk

 2. Malou op 29 november 2017 om 08:30

  Dit merk ken ik nog helemaal niet, maar wat een leuke kleertjes zeg! Vooral de jurk van Fay vind ik echt gaaf 😀

 3. Merel op 29 november 2017 om 08:44

  O dat jurkje, ik hou ervan! Zit hartstikke leuk en de combinatie staat ook goed 🙂

 4. Cindy op 29 november 2017 om 08:59

  Moh zo mooi! Ik hou van die gele broeken. Kinderen staan daar altijd zo goed mee!

 5. Nicole Orriëns op 29 november 2017 om 09:28

  Ik vind dat geel zo lekker vrolijk. Dat is echt een leuke kleur. Zelf durf ik het niet goed te kopen omdat ik niet weet of het me wel staat.

  Leuke kinderkleding dit.

 6. Lisanne op 29 november 2017 om 14:57

  Oh Nicole ik smelt! Wat een heerlijke foto’s in leuke outfits. Ik kon het niet laten om even op de site rond te neuzen en ik kwam ook zulke toffe dingen voor de Kerst tegen. Lucky Leaf is wel echt een beetje onze stijl. Die ga ik zeker onthouden!

 7. Judith op 29 november 2017 om 20:24

  die kleuren zijn echt heel gaaf, ik ben dol op die mosterdkleur. Heel leuk gecombineerd!

 8. Nathalie - Volgmama op 29 november 2017 om 20:48

  Ik ga zeker even een kijkje nemen, erg leuk deze kleding!

 9. Milou op 29 november 2017 om 20:57

  Ohhh die sweaterdress, love it!

 10. Marieke op 30 november 2017 om 05:36

  Wat een gave outfits!

 11. Gerdi - Blond&Bruin op 30 november 2017 om 11:06

  Wat een gaaf merk! Ik ga zeker een kijkje nemen..

 12. MamaPlaneet op 8 december 2017 om 04:37

  Wat een snoezige foto zeg. Wat een rijkdom. Ook genoeg gekwijld San. De herfstkleuren staan ze goed. Heel leuk gecombineerd ook.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje