Outfit of the day – bordeaux jurkje

In de zomer liet ik een outfit of the day zien van mezelf en daarom kon een winterse editie natuurlijk niet ontbreken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, want ik blijf het spannend vinden om zelf op de foto te gaan. De kleding die ik aan heb zijn onder andere van Only en jacqueline de yong.

Het is voor een vrouw meestal al een hele uitdaging om iets in onze kledingkast te vinden naar onze zin. Tenslotte heeft geen enkele vrouw iets om aan te trekken, haha. Maar na 34 kilo afvallen en opeens weer een buik krijgen in verband met de zwangerschap is het een extra uitdaging voor me. Daarom was ik ook zo blij dat ik mocht shoppen bij Sans-Online. Kon ik eindelijk weer wat kleding uitzoeken in de juiste maat, naast al die jurken en broeken die me veel te groot zijn.

img_0540

Ik koos onder andere voor een geruite jurk in een soort bordeaux kleur. Ze hebben hem ook in het zwart, maar ik wilde graag een mooie herfstachtige kleur. Omdat de jurk nogal dunnetjes is moest er nog wel een vest bij. Deze wel in het zwart want ik had geen mooi zwart vest meer, win win dus.

De jurk draagt echt heerlijk en heeft ook genoeg rek erin zitten zodat ik hem nog heel lang in de zwangerschap aan kan. Misschien zelfs tot het einde nog. Het vest oogt redelijk sjiek dus ik kan hem mooi op kantoor aan, of tijdens een kerstdiner bijvoorbeeld.

img_0543

Naast deze twee items kocht ik ook nog een zwart jurkje, een gaaf shirt met de tekst “No one is you and that is your power” en een gebreide poncho in henna kleur. Die laatste ligt meestal op mijn werk omdat het daar soms best fris is en ik dan met poncho het heerlijk warm heb! Maar in het weekend heb ik hem lekker op de bank aan.

schermafbeelding-2016-12-05-om-18-20-37

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn outfit vind!

20 reacties op “Outfit of the day – bordeaux jurkje

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *