Outfit of the day – herfst editie

Ondanks dat ik geen mode goeroe ben blijf ik het geweldig vinden om mijn kinderen leuk aan te kleden. Ik wissel de kleding heel erg af en de ene keer is het meer budget dan een andere keer. Het leukste is om een goede mix te krijgen tussen zowel budget als iets duurdere kleding. Je merkt dan vaak ook wel kwaliteitsverschil. De kleding waar ik iets meer voor betaal blijft over het algemeen ook wat langer mooi en goed. 

Super tof vond ik het dus om een pakketje te ontvangen van NOP. NOP is een lijn van het merk Nine & Co (bekend van Noppies) die iedereen wel kent geloof ik. Als het niet van de babykleding is, dan wel van de zwangerschapskleding. Maar ze hebben dus ook een kinderkleding lijn. En onze dochter ontving daar twee leuke setjes van. Een daarvan laat ik vandaag zien!

NOP – Fashion for kids

Wat ik zo leuk vind aan de kleding die wij van NOP ontvingen is dat het zowel stoer als girly is. De stoffen zijn hartstikke zacht en soepel waardoor het ook nog eens fijn is om in te spelen. Dus het ziet er leuk uit, maar zit ook nog eens lekker en speelt fijn. Een ideale combinatie. We ontvingen de setjes kleding overigens al in augustus maar het was nog zo warm telkens. Gelukkig kunnen ze nu wel aan!

Outfit of the day

Half september gingen we een weekend weg en namen we een van de setjes van NOP mee. Een leuke jurk met vlinders erop en een legging met een stoere streep aan de zijkant. Beide stoer, maar toch ook girly. Just the way we like it!

Zoals je ziet op de foto hierboven is het hele leuke en fijnzittende kleding waar je gewoon meer kunt klimmen. Ze klom er zelfs mee in een boom.

Het is outfit voor heel stoere meisjes zoals je wel kunt zien. Ze droeg vrijwel de hele dag haar zonnebril (ook al was de zon niet zoveel te zien). Want ze is een stoere meid. Die van jurkjes en van klimmen houdt. (En ja, dat moest ik erbij vertellen van haar)

Nog even een hele outfitfoto zodat je alles goed kunt zien.. Mocht je benieuwd zijn naar haar stoere schoenen, daar schreef ik eerder al een artikel over.

Ik ben benieuwd naar wat je van dit setje vind, stoer toch?

1 reactie op “Outfit of the day – herfst editie

Reageren is niet mogelijk.