Oudejaarsdag: terugkijken met foto’s

31 december 2015. De laatste dag van het jaar. Het perfecte moment om terug te kijken op een roerig jaar. Een jaar waar ik met alle liefde een dikke streep door zet, maar daar moet ik dus nog een paar uur op wachten. Gelukkig waren er ook genoeg hoogtepunten dit jaar en door met deze fotochallenge mee te doen kon ik me daar ook goed op richten. Ik vond het erg leuk om door mijn foto mappen van het hele jaar te kijken en zo te zien wat we eigenlijk allemaal gedaan hebben afgelopen jaar! Sommige dingen was ik haast vergeten…

Januari nevel tocht, februari kil en vocht

IMG_1271Zo schattig om de foto’s van die maand terug te kijken. Ons meisje was nog niet eens een jaar oud. Wel begon ik al aan de voorbereidingen voor haar verjaardag en kozen we een puppy uit: onze Max. Ook lag er nog sneeuw en moesten we met de kleine meid naar het ziekenhuis om een holter aan te laten meten. Deze uitslagen waren allemaal goed gelukkig. Ook ging ik naar het hoofdkantoor van Disney waar we Into the woods als eerste mochten zien.

Februari is nooit zo fel, ze geeft 3 lentedagen wel

IMG_2936Dit keer vierde ik geen carnaval maar ging ik met mijn vader een paar dagen naar Spanje. Met de auto. Het was echt een Bourgondische trip aangezien we er voornamelijk lekker gedronken en gegeten hebben haha. Ook deed ik die maand de cakesmash met Fay, wat een geweldige foto’s zijn dat geworden. Ook kwam Max voorgoed bij ons wonen.. Heerlijk zo’n jonge pup in huis. Lekkere pluizebol.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Maart roert zijn staart

IMG_3679Ons meisje werd 1 jaar!! Wat keek ik uit naar deze dag en hoe zag ik er tegenop. Heel dubbel dus allemaal, maar ik had een jaar daarvoor dan ook niet gedacht dat ze het jaar überhaupt zou halen. En moet je nu zien… Ook werd ons vriendje Jaxx geboren deze maand en mocht ik aan de bloggerstafel van het Feel Good en Shop Event zitten. Dat was echt een leuke belevenis.

April doet wat hij wil

IMG_4639De maand waarin PSV eindelijk weer landskampioen werd en dat nog wel op mijn 30e verjaardag. Perfect cadeau dus! Maar ook de maand waarin ik mijn eerste geboortereportage deed, maar ook een newborn workshop volgde. We gingen met Fay naar een schaapskooi om lammetjes te aaien en het werd toen al zulk lekker weer dat Fay in haar rompertje met water kon spelen buiten.

Mei, elke vogel legt een ei

IMG_5521 2Samen met mijn man ging ik een weekendje naar London, speciaal voor Guus Meeuwis. Op de dag dat wij 2 jaar getrouwd waren gaf hij namelijk een concert daar in The Royal Albert Hall. Maar diezelfde maand hadden mijn ouders ook een jubileum, ze waren namelijk 30 jaar getrouwd en gaven een leuk feestje. Deze maand gingen we ook voor het eerst naar Safaripark Beekse Bergen met Fay.

Juni meer droog dan nat, vult met goede wijn het vat

_MG_7072Als ik terugdenk aan juni dan is er eigenlijk maar 1 ding waar ik aan denk: onze vakantie. We gingen namelijk voor een week naar Spanje en wat hebben we het daar geweldig gehad! Ik kijk daar echt met weemoed naar terug.

Juli, helder en klaar heet altijd een goed jaar

IMG_6298In juli (en een deel van augustus) hadden we in plaats van 2 honden en een konijn opeens 8 honden en een konijn. Oh ja en een kleine dreumes erbij. Gelukkig was het super goed weer en dat was vooral voor Vriend Konijn prettig want zo kon hij lekker op het gras verblijven. Niet al te lang overigens want hij ontsnapte nogal eens dus uiteindelijk zat hij binnen. Ook mocht ik naar een heel gaaf event samen met Linda van Netflix en BBQen we regelmatig.

Augustus rijpt alle bessen, maar september viert alle successen

IMG_6380In augustus staat de hei altijd in bloei en dat vind ik zo’n prachtig gezicht dat ik niet kon wachten tot ik een leuke fotoshoot met onze kleine meid kon doen. We hebben er een heerlijk familie uitje van gemaakt overigens. We gingen met het gezinnetje ook een weekendje weg naar Twente. Een item op mijn bucketlist werd daarmee afgestreept. Er waren ook een aantal leuke events zoals die van Bratz en wat PR dagen. Daarbij heb ik weer een hoop leuke andere bloggers ontmoet. We sloten augustus af met de Heise Bierfesten!

Septemberregen komt de druiven gelegen

IMG_6833In september kwam de tegenhanger van de bierfeesten, namelijk de wijnfeesten. Deze zijn elk jaar in Duitsland en mijn man en ik gingen er samen met de kapel heen. Ik zag er van te voren tegenop, maar hoe gaaf was dit weekend! Door Linda mocht ik ook deze maand mee naar een super gaaf event, namelijk die van fabulous mama of the year. Het was echt genieten met een heerlijk sfeertje, een top weertje en een paar prachtige mooie bloggers waar ik de dag mee doorbracht.

Oktoberweer komt terug in maart

IMG_7215 2De maand begon goed en eindigde super. Zo ging ik naar het meet the bloggers event waar ik echt enorm veel leerde over mezelf maar ook over wat ik nu wil met mijn blog. Een week later mocht ik tweede fotograaf zijn op de bruiloft van kennissen van ons. Dat was echt een prachtig mooie dag ook. Ik had maar liefst 2 bloggers meetingen en hoorde dat ik een ticket en overnachting had gewonnen voor meet the blogger 2016!

November warm en fijn, het zal een strenge winter zijn

IMG_8062De maand waarin ik voor de blog een weekendje weg mocht om een hotel uit te testen. Gezellig samen met mijn gezinnetje. Bovenstaande foto is een van de meest lieve. Ons slapend meisje.. Ik hou zo van haar! Daarnaast stond november natuurlijk ook in het teken van de Hot Mama Challenge en kwam de Goedheiligman aan in ons land. Fay raakte helemaal in de ban van de oude man met zijn pieten.

December veranderlijk en zacht, is een winter zonder kracht

IMG_0552De maand is natuurlijk nog bezig, al is het de laatste dag. Maar het weekendje naar Center Parcs tijdens Het weekend van Sinterklaas heeft toch wel de meeste indruk achtergelaten. Maar daarnaast ook de kerstdagen en alle voorbereidingen erop. Het was gewoon een hele liefdevolle maand.

Als ik op deze manier terug kijk op het jaar dan mag ik echt in mijn handen wrijven van geluk. Het was een prachtig jaar waarbij ik veel hoogtepunten heb mogen beleven, mede door het bloggen. Daarom ben ik ook enorm trots om te mogen zeggen dat ik vorige maand nog onder de 10.000 unieke bezoekers zat en deze maand over de 13.000! Mijn dank is groot…!!

Een hele fijne jaarwisseling gewenst en tot volgend jaar!

glasses-213156_1280

10 reacties op “Oudejaarsdag: terugkijken met foto’s

Reageren is niet mogelijk.