Origineel kraamcadeau met naam (logeerkoffertje)

Origineel-kraamcadeau-met-naam-logeerkoffertje

Wanneer er iemand in je omgeving zwanger is wil je natuurlijk na de geboorte een cadeau geven. Het liefst zo origineel mogelijk, want je wilt niet dat ze jouw cadeau al hebben. Je kunt daarbij natuurlijk denken aan iets handgemaakt of aan een bepaald item met naam. Zelf kreeg ik bij beide kinderen een wel heel origineel kraamcadeau met naam. Namelijk een logeerkoffertje.

Kraamcadeau met naam

Wanneer je na de geboorte van een kindje een cadeau geeft dan is iets met zijn of haar naam altijd erg leuk. Het maakt een bepaald product meteen een stuk origineler. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een hydrofieldoek met de naam erop, of een leuk mutsje met de naam. Maar ik ken ook iemand die kreeg een prachtige houten klok met daar de naam van haar dochtertje erop.

Een cadeau, of dit nu als kraamcadeau is of bijvoorbeeld voor een verjaardag, met een naam erop maakt het meteen een stuk persoonlijker. En daardoor zullen mensen het ook sneller onthouden.

Lees ook: het perfecte kraamcadeau

Hoe origineel, een logeerkoffertje!

Nadat ik van mijn oudste kind, een dochter, bevallen was kwamen mijn broertje en schoonzusje op kraamvisite. Zij hadden een cadeau voor ons, of eigenlijk voor de kleine meid, met een hele mooie gedachten erachter. Het was namelijk een logeerkoffertje van Bulbby. Een mooi roze met grijs koffertje van stof met daarop een vogeltje en de naam van onze dochter. Echter was dat nog niet alles.

Nee in de koffer zat eigenlijk alles wat een kindje nodig heeft om te gaan logeren. Dus een pyjama, tandenborstel, tandpasta, knuffeltje, een voorleesboekje, kammetje, douchegel en nog veel meer. Een heel goed gevuld koffertje dus om fijn te gaan logeren bij oom en tante. Wat een tof geschenk! Ook na de bevalling van mijn jongste kind, een zoon, kregen we een heel gaaf koffertje. Uiteraard in een andere kleur met de naam van onze zoon erop. Maar ook weer met een geweldig leuke inhoud.

Lees ook: 6x leuke kraamcadeaus

Niet alleen leuk voor een baby

Het mooie van deze koffertjes is ook gewoon dat wanneer de kinderen klein zijn gebruik jij ze vooral. Maar zijn ze groter dan nemen ze de koffers zelf mee wanneer ze ergens blijven slapen. Zo is het roze koffertje van mijn dochter al mee naar Duitsland geweest, Center Parcs, naar Spanje en natuurlijk ook al naar ome Hans en tante Eline.

Een origineel kraamcadeau

Wat ons betreft is dit kraam geschenk dan ook ontzettend origineel en vooral erg leuk. Ik weet zeker dat wij over tien jaar nog steeds weten van wie de koffertjes komen en waarschijnlijk zelfs nog gebruiken.

Wat is het origineelste wat jullie hebben gehad bij de geboorte van jullie kind(eren)?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Kim op 14 april 2018 om 06:57

    Mijn beste vriendinnetje kwam langs, met een heerlijke lunch compleet met filet american!!

  2. […] een samenwerking wilde aangaan met ze en aangezien wij al bekend zijn met deze webshop door de logeerkoffertjes en de rugzak zei ik natuurlijk direct […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje