Organic babykleding & accessoires voor elk budget

Normaal plaats ik nooit persberichten op mijn blog. Maar ik maak voor deze keer even een uitzondering. Want dat je bij de Lidl ook regelmatig kleding kunt kopen is (bijna) algemeen bekend. Maar vanaf 15 september kun je er ook terecht voor organic babykleding & accessoires. En dat voor een hele fijne prijs! Super leuk natuurlijk voor jezelf, of om als kraamcadeau te geven aangezien ze in leuke cadeauverpakking verpakt zijn. 

Ik koop er zelf vooral shirtjes voor mijn peuter om als pyjama shirt te gebruiken. Waarom als pyjama shirtjes? Nou maat 74/80 is te klein maar maat 86/92 is weer te groot voor mijn dame haha. Het zijn meestal leuke shirtjes met print en die je met gerust hart zelfs in de droger kunt gooien aangezien ze er gewoon goed uit komen. Ondanks dat ik dus zelf geen baby heb of in verwachting ben zijn vele van mijn vriendinnen dat wel. Ik kan straks dus helemaal los in één van mijn favoriete supermarkten wat betreft leuke kraamcadeaus. De Lidl babycollectie bestaat uit diverse items, zoals broekjes, shirtjes en jasjes en dat allemaal voor een klein prijsje. Dat het ook nog eens van 100% organisch katoen is, dat is helemaal mooi meegenomen!

Lidl Baby organic

Ook online verkrijgbaar

De collectie is vanaf 15 september 2016 bij alle Lidl vestigingen in Nederland verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Vanaf 8 september 2016 is de collectie via www.lidl-shop.nl te bestellen. De items worden thuisbezorgd op het moment dat de collectie ook in de winkels verkrijgbaar is. De prijzen variëren van €2,99 tot €8,99.

Keyvisual2

Koop jij wel eens kleding bij de Lidl?

19 reacties op “Organic babykleding & accessoires voor elk budget

Reageren is niet mogelijk.