Organic babykleding & accessoires voor elk budget

Keyvisual1

Normaal plaats ik nooit persberichten op mijn blog. Maar ik maak voor deze keer even een uitzondering. Want dat je bij de Lidl ook regelmatig kleding kunt kopen is (bijna) algemeen bekend. Maar vanaf 15 september kun je er ook terecht voor organic babykleding & accessoires. En dat voor een hele fijne prijs! Super leuk natuurlijk voor jezelf, of om als kraamcadeau te geven aangezien ze in leuke cadeauverpakking verpakt zijn. 

Ik koop er zelf vooral shirtjes voor mijn peuter om als pyjama shirt te gebruiken. Waarom als pyjama shirtjes? Nou maat 74/80 is te klein maar maat 86/92 is weer te groot voor mijn dame haha. Het zijn meestal leuke shirtjes met print en die je met gerust hart zelfs in de droger kunt gooien aangezien ze er gewoon goed uit komen. Ondanks dat ik dus zelf geen baby heb of in verwachting ben zijn vele van mijn vriendinnen dat wel. Ik kan straks dus helemaal los in één van mijn favoriete supermarkten wat betreft leuke kraamcadeaus. De Lidl babycollectie bestaat uit diverse items, zoals broekjes, shirtjes en jasjes en dat allemaal voor een klein prijsje. Dat het ook nog eens van 100% organisch katoen is, dat is helemaal mooi meegenomen!

Lidl Baby organic

Ook online verkrijgbaar

De collectie is vanaf 15 september 2016 bij alle Lidl vestigingen in Nederland verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Vanaf 8 september 2016 is de collectie via www.lidl-shop.nl te bestellen. De items worden thuisbezorgd op het moment dat de collectie ook in de winkels verkrijgbaar is. De prijzen variëren van €2,99 tot €8,99.

Keyvisual2

Koop jij wel eens kleding bij de Lidl?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

19 reacties

 1. Channa op 17 augustus 2016 om 07:20

  Ja koop regelmatig kinderkleding bij de Lidl. Prima kwaliteit en leuke prijsjes 🙂

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:27

   Vooral die prijsjes zijn erg fijn.

 2. -N | Mommies Life op 17 augustus 2016 om 08:50

  wat grappig dat je daarvoor bij de Lidl terecht kunt! En goed dat ze organic zijn!

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:27

   Ja ze hebben voortaan zoveel andere spullen ook..

 3. MetMirjam op 17 augustus 2016 om 09:09

  Echt heel schattig! Ik heb nog nooit kleding bij de Lidl gekocht, maar ik kom er ook niet zo vaak want ik heb geen Lidl direct in de buurt. Ik zou het er niet om laten in ieder geval!

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:28

   Oh ja als je het niet in de buurt hebt snap ik dat wel. Wij halen juist standaard alle boodschappen bij de Lidl (en Jumbo)

 4. Yvonne op 17 augustus 2016 om 09:46

  Zo te zien zijn het best mooie kleren. En ook neutraal qua kleur. Precies wat ik zoek want mijn schoonzusje is zwanger en ze wil het geslacht niet weten. Ik kocht eens een jeans voor mijn zoon. Een leuke broek van goede kwaliteit. Het is zelfs de enige broek die wat ouder is, zonder scheur.

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:28

   Ja super handig toch zo lekker neutraal. Kan voor zowel jongens als meisjes!

 5. Kim op 17 augustus 2016 om 10:28

  Wat super goed dat ze dit nu ook gaan verkopen! Ik draag zelf alleen fair fashion of vintage en ik zou het nóg toffer vinden als er ook voor dames meer komt 🙂

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:29

   Ja ik zou het vooral tof vinden als ze behalve maatje s-m-l ook grotere maten verkopen. Heb er nog nooit iets voor mezelf kunnen kopen 😛

 6. Anita op 17 augustus 2016 om 10:49

  Goede tip, had ik zelf nooit bij stilgestaan om daar te gaan kijken voor kleding moet ik zeggen!

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:29

   Nee is ook niet waar je als eerste aan denkt. Maar je kunt je slag slaan hoor 😉

 7. Charlotte op 17 augustus 2016 om 15:55

  Die lijn ziet er mooi uit hè! Ben benieuwd naar de stofjes, hoe ze aanvoelen enzo. Maar eerste indruk is goed!

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:29

   Ja ik ben ook zeer benieuwd!

 8. Jess op 17 augustus 2016 om 17:56

  Nog nooit gedaan, want wij komen niet vaak in Lidl. Maar wat een leuke collectie:-) Ben wel benieuwd

 9. Cindy - levenalsmama.nl op 17 augustus 2016 om 21:58

  Ik vind die kleertjes er wel leuk uitzien, zit zeker wat tussen voor mijn kleine ventje.

 10. Volgmama op 18 augustus 2016 om 06:42

  Mooi he! Bof ik ff dat mijn meisje nog een babymaatje heeft 😉

  • Nicole op 18 augustus 2016 om 08:30

   Haha ja mijn meid kan ook nog 86 en 92 aan en ze gaan tot maat 92, dus ga denk ik ook wel rompertjes enzo halen!

 11. Resaarcle op 24 augustus 2016 om 15:25

  Ik denk dat ik binnenkort eens binnenstap in de Lidl dichtbij mijn werk, want het ziet er wel de moeite uit! Bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje