Opa en oma dag

IMG_4950

Ik kwam er van de week achter dat het vandaag opa en oma dag is. Een fenomeen waar ik eigenlijk nog nooit van had gehoord. Wel dat de opa’s en oma’s graag zo’n dag zouden willen maar ik wist niet dat hij al bestond! Maar goed, vandaag op donderdag 4 juni is het dus Opa en Oma dag en wil ik hen dus even in het zonnetje zetten.

opa en oma dag

Mijn opa’s en oma’s

Ik heb zelf helaas geen opa’s meer. Allebei mijn opa’s zijn al meer dan 10 jaar geleden overleden. Beide op een veel te jonge leeftijd. Met 1 van mijn opa’s had ik echt een hele speciale band. Hij was meer een tweede vader dan een opa. We waren echt 2 handen op 1 buik. Helaas stierf hij al veel te vroeg en heeft hij al mijn hoogtepunten gemist zoals mijn bruiloft en de geboorte van Fay.

Gelukkig leven beide oma’s wel nog. Ik vind het enorm bijzonder en mooi om te zien hoe dol zij ook zijn op mijn dochtertje. Mijn ene oma heeft zelfs 4 generaties aan vrouwen nu in de familie. Zijzelf, mijn moeder, ik en mijn dochtertje. Best speciaal toch? Ik wil nog steeds een aparte foto van dit fenomeen maken. Dat staat dus op mijn bucketlist.

De opa’s en oma’s van Fay

opa-en-oma-dag

Naast dat ik opa’s en oma’s heb, heeft Fay ze natuurlijk ook! En wat een geluk, het zijn ook nog eens jonge gezonde opa’s en oma’s dus we gaan er vanuit dat zij ze nog erg lang in haar leven heeft. Ik vind het super mooi om te zien hoe alle vier de grootouders stapelgek op onze kleine meid zijn. Niets is teveel voor haar en allemaal willen ze zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen. Wij proberen daar ook in mee te gaan, maar soms is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan.

opa en oma dag

Toch ziet Fay haar opa’s en oma’s met regelmaat en is ze ook enorm dol op hun allemaal. Je ziet het gezichtje stralen als ze hun ziet en ook zij worden overladen met kusjes en knuffels. Ik vind het ook heel belangrijk dat onze dame een goede band met hun krijgt. Zelf had ik ook een goede band met mijn opa en oma en nu nog steeds met mijn oma’s en ik wens dat ook voor haar. opa en oma dag

Lieve opa’s en oma’s… Namens ons allemaal een hele fijne opa en oma dag gewenst!! 

(Al zal dat voor oma Bernie niet moeilijk zijn, want zij heeft kleine Fay de hele dag bij haar!)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Thea van Galen op 4 juni 2015 om 07:11

  ik wist het ook niet hoor. Maar er is overal een dag voor dus waarom ook niet voor de opa’s en oma’s!
  En terecht dat je ze even in het zonnetje zet!

 2. Oma Bernie op 4 juni 2015 om 07:38

  Namens oma Bernie….. Dank je. We zijn dol op jullie dochter. En ik ga vandaag met volle teugen genieten.xxx

 3. Lifesabout op 4 juni 2015 om 08:26

  Ik wist niet dat het vandaag opa en oma dag was! Groot gelijk dat ook hun een dag krijgen om in het zonnetje te worden gezet. Opa’s en oma’s zijn zo trots en dat is prachtig om te zien.

 4. Nicole Beerens op 4 juni 2015 om 10:18

  Wat leuk!! zie ik daar een kleine lucas -slabber <3 groetjes van Nicole

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 6 juni 2015 om 10:10

   Ja mooi he

 5. Nicoline op 4 juni 2015 om 10:34

  Geen idee dat er een opa & oma bestond! Leuk, dank je! Ga ik gelijk even gebruik van maken 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje