Opa en oma dag

Ik kwam er van de week achter dat het vandaag opa en oma dag is. Een fenomeen waar ik eigenlijk nog nooit van had gehoord. Wel dat de opa’s en oma’s graag zo’n dag zouden willen maar ik wist niet dat hij al bestond! Maar goed, vandaag op donderdag 4 juni is het dus Opa en Oma dag en wil ik hen dus even in het zonnetje zetten.

opa en oma dag

Mijn opa’s en oma’s

Ik heb zelf helaas geen opa’s meer. Allebei mijn opa’s zijn al meer dan 10 jaar geleden overleden. Beide op een veel te jonge leeftijd. Met 1 van mijn opa’s had ik echt een hele speciale band. Hij was meer een tweede vader dan een opa. We waren echt 2 handen op 1 buik. Helaas stierf hij al veel te vroeg en heeft hij al mijn hoogtepunten gemist zoals mijn bruiloft en de geboorte van Fay.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Gelukkig leven beide oma’s wel nog. Ik vind het enorm bijzonder en mooi om te zien hoe dol zij ook zijn op mijn dochtertje. Mijn ene oma heeft zelfs 4 generaties aan vrouwen nu in de familie. Zijzelf, mijn moeder, ik en mijn dochtertje. Best speciaal toch? Ik wil nog steeds een aparte foto van dit fenomeen maken. Dat staat dus op mijn bucketlist.

De opa’s en oma’s van Fay

opa-en-oma-dag

Naast dat ik opa’s en oma’s heb, heeft Fay ze natuurlijk ook! En wat een geluk, het zijn ook nog eens jonge gezonde opa’s en oma’s dus we gaan er vanuit dat zij ze nog erg lang in haar leven heeft. Ik vind het super mooi om te zien hoe alle vier de grootouders stapelgek op onze kleine meid zijn. Niets is teveel voor haar en allemaal willen ze zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen. Wij proberen daar ook in mee te gaan, maar soms is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan.

opa en oma dag

Toch ziet Fay haar opa’s en oma’s met regelmaat en is ze ook enorm dol op hun allemaal. Je ziet het gezichtje stralen als ze hun ziet en ook zij worden overladen met kusjes en knuffels. Ik vind het ook heel belangrijk dat onze dame een goede band met hun krijgt. Zelf had ik ook een goede band met mijn opa en oma en nu nog steeds met mijn oma’s en ik wens dat ook voor haar. opa en oma dag

Lieve opa’s en oma’s… Namens ons allemaal een hele fijne opa en oma dag gewenst!! 

(Al zal dat voor oma Bernie niet moeilijk zijn, want zij heeft kleine Fay de hele dag bij haar!)

6 reacties op “Opa en oma dag

Reageren is niet mogelijk.