Op zoek naar een uniek cadeau?

doosjes

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Wellicht voor de feestdagen die eraan komen of misschien juist omdat je graag je waardering voor iemand wilt tonen. Dan heb ik wellicht een fijne tip voor je. 

Creative Use of Technology

Soms kom je een webshop met producten tegen die niet alleen uniek zijn maar ook nog eens met een mooie techniek gemaakt. Zo ook bij Creative Use of Technology. Dit bedrijf wordt gerund door drie ondernemers die door hun achtergronden in stedenbouw en architectuur in aanraking kwamen met 3D-printen en lasersnijden. Met deze technieken maken ze echt mooie producten en ik kan het weten want ik heb er een aantal mogen ontvangen.

Houten horloge

Ik liep al jaren rond zonder horloge. Met de komst van de smartphone had ik hem ook eigenlijk niet meer nodig want dat ding heb ik altijd bij en geeft ook de tijd aan. Maar een horloge is zoveel meer dan alleen een accessoire die de tijd aangeeft. Het hoort gewoon bij een outfit, maakt het gehele plaatje compleet.

Dus toen ik wat producten uit mocht kiezen om te testen ging mijn eerste blik naar de houten horloges die ze maken en verkopen. Gemaakt van bamboe zijn deze horloges namelijk echt een eye-catcher en je kunt er voor kiezen of je ook een houten horlogeband wilt of eentje van echt leer. Zelf koos ik ervoor om het met leer te combineren. Er is ook een optie om op de achterkant van het horloge iets te laten graveren. Een naam, datum of andere persoonlijke boodschap.

Ik vond het erg wennen om weer een horloge om te hebben, maar kon niet stoppen met ernaar kijken. Hij is echt mooi en ik heb dan ook al diverse complimenten erover gekregen.

Houten telefoonhoes

Eind augustus ontving ik een nieuw telefoonhoesje. Daar ben ik nog steeds blij mee, maar toch koos ik ervoor om ook nog een houten hoes aan te schaffen voor mijn telefoon. Zo kan ik afwisselen en een houten hoes geeft toch een ander gevoel dan een plastic hoes. Je kunt qua afbeelding kiezen uit 10 verschillende designs maar je kunt ook zelf een tekst bedenken. Een eigen afbeelding of logo gaat helaas niet. Dat vond ik wel jammer want anders had ik ook daar mijn logo op willen zetten.

De hoes zelf is erg mooi (ik koos walnoot qua houtkleur) en ook de afbeelding hebben ze er prachtig in gegraveerd. Aan de binnenkant zit een soort stof zodat hij niet krast op je telefoon en hij is fijn te gebruiken. Alleen opladen lukt dus niet zonder de hoes eraf te halen. Maar dat kan ook komen omdat ik geen officieel kabeltje meer heb van Apple.

Sieraden

Naast houten telefoonhoesjes en horloges vind je nog veel meer in de webshop. Zo kun je er verlichting, wanddecoratie (zoals quotes) en woonaccessoires vinden. Maar ook sieraden. Vooral bij de sieraden ben ik erg aan het twijfelen geweest want ze hebben echt prachtige laser gesneden oorbellen en kettingen. Maar ik twijfelde er teveel over of ik het wel zou dragen aangezien ik vrijwel nooit opvallende sieraden draag. Dus ben ik voor de subtiele leren oorknopjes gegaan.

Al deze producten zijn erg leuk om voor jezelf te kopen maar misschien nóg leuker om aan een ander cadeau te geven, gezien hun unieke karakter.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Channa op 23 oktober 2017 om 06:49

    Wat een toffe producten! Leuk en origineel inderdaad em van hout, dat is altijd tof.

  2. Nathalie - Volgmama op 23 oktober 2017 om 13:52

    Wat een unieke producten. Een houten horloge heb ik nog nooit gezien maar wat cool is dat zeg!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje