Op zoek naar een feestelijke jurk*

Mijn eerste kerstborrel is al achter de rug en dat deed me denken aan het feit dat ik nog helemaal geen feestelijke jurk in de kast heb hangen. Natuurlijk heb ik er nog wel wat van vorig jaar, maar ik vind het altijd leuk om ook iets nieuws te kopen. Dus ik ging, online, op zoek naar een feestelijke jurk.

Mijn eisenpakket

Als het gaat om kleding ben ik niet de makkelijkste. Dat heeft onder andere te maken met mijn figuur en steeds wisselende gewicht. Maar ook omdat ik veel dingen gewoon niet mooi vind. Een jurk met veel tierelantijntjes, een drukke print of zonder taillering is gewoon niet aan mij besteed. Verder wil ik het liefst geen zwarte jurk. Die heb ik al zoveel. Maar een jurk met heel veel kant vind ik ook maar niks. Al is het alleen maar omdat het dan zo snel kapot gaat. Bij mij tenminste..

Ik wil graag een jurk die meerdere doeleindes heeft. Dus leuk voor een kerstborrel, maar ook voor bijvoorbeeld een bruiloft of andersoortig feestje. Qua kleuren denk ik aan iets van donkerblauw of donkergroen. Maar liever geen zachtroze of rood. Met dit eisenpakket ben ik onder andere gaan kijken tussen de feestelijke jurken van Esprit.

Feestelijke jurken

Op de site van Esprit vond ik maar liefst vier pagina’s met feestelijke jurken. Super fijn want daar zou zeker iets tussen zitten. En ja hoor, ik zag de een na de andere mooie jurk voorbij komen. Wel veel modellen waar ik zelf niet zoveel mee kan omdat het niet bij mijn figuur past. Maar goed, dat heeft iedereen denk ik wel. Want iedereen heeft een ander figuur. En wat de een mooi staat dat hoeft een ander niet mooi te staan. Daarom is het ook zo fijn dat je bij Esprit terecht kan vanaf maat 32 t/m maat 44. Al was het nóg fijner geweest wanneer de grootste maat in maat 46 of 48 zou zijn. 

feestelijke jurken esprit

Ik werd ook op slag verliefd op een van deze twee jurken. Door het kleurtje, maar ook doordat hij heel stijlvol is en feestelijk. Ja ik heb het over de rechter jurk. De linkerjurk vind ik ook mooi, daarom heb ik hem er ook bij gezet. Maar de rechterjurk is echt mijn favoriet. Je hebt hem overigens ook in het rood voor degene die dat wel mooi staat. En in het donkerblauw. Maar juist dit kleurtje spreekt me zo aan..

Heb jij al een mooie feest jurk in de kast hangen?

2 reacties op “Op zoek naar een feestelijke jurk*

  • Die rechter is echt heel leuk! Ga straks gelijk even kijken bij Esprit. Ik heb wel jurkjes, ,aar nog niet echt een nette/feestelijke in mijn kast hangen. En juist dit soort mouwtjes zijn ideaal!

Reageren is niet mogelijk.