Op wie ze lijkt..

Als je zwanger bent van je kindje vraag je jezelf altijd al af op wie ze gaat lijken. En niet alleen jij, heel de wereld vraagt het aan je. En? Op wie gaat ze lijken? Hoe zal ze eruit gaan zien? Allemaal vragen waar je geen antwoord op hebt.. Totdat ze geboren wordt. Denk je. Want ook dan komen de vragen maar dan is het des te moeilijker om antwoord te geven.

Tenminste, dat vond ik. Want ik zag het echt niet. Kon wel wat dingetjes van Bart in Fay haar snoetje zien. Haar frons bijvoorbeeld, echt typisch Bart. Ook de donkere haartjes komen niet van mij maar van Bart af. Dus eigenlijk zag ik sowieso niets van mezelf in Fay terug. Mijn schoonmoeder zei vanaf het begin dat ze op mij leek, maar zelfs mijn eigen moeder zag het niet… Veel maakte het me niet uit, want ons meisje is een pracht van een kind en dat maakt mij al de meest trotse moeder die er is. Elke dag krijg ik weer zoveel complimenten en dan voel ik mezelf groeien. Dat heb ik op de wereld gezet.. al was het met behulp van.

Toen, op zondag, kreeg ik een berichtje van mijn moeder met een foto van Fay.
Nicole baby maand
Ach wat schattig dacht ik nog. Ze zit lekker rechtop. Maar, wanneer is deze gemaakt dan? En dan met die blote armpjes enzo. Ik had echt even een paar seconde nodig om te beseffen dat dit helemaal geen foto was van Fay! Het is een foto van mij toen ik 1 maand oud was. Ongelofelijk wat een overeenkomst. De blik, het neusje, het mondje… Echt een evenbeeld!

Ik heb helaas nog geen foto die precies hetzelfde is, maar goed ons schatje is nu dan ook 4 daagjes oud en op bovenstaande foto ben ik 1 maand, dus dat is ook nog niet te doen. Maar om jullie toch zelf ook even een oordeel te laten vellen heb ik toch geprobeerd een foto te vinden waar je wat op kunt vergelijken. Alleen heeft ze hier niet haar oogjes open…
IMG-20140308-WA0009En? Lijkt ze een beetje op mama?

12 reacties op “Op wie ze lijkt..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *