Eigenwijsjes weekoverzicht: op paddenstoelenjacht en meer..

bossen

Wat was afgelopen week toch een leuke en prettige week. Sinds ik het masker heb slaap ik steeds beter, merk ik dat ik meer energie heb en voel ik me ook gewoon beter in het algemeen. Dit betekent niet dat ik nu weer helemaal beter ben ofzo, maar het gaat de goede kant op! Ik ben daar dus echt enorm blij mee, want zo onderneem ik ook weer wat meer. En wanneer ik meer onderneem, maak ik ook meer foto’s en kan ik deze allemaal heel gezellig aan jullie laten zien. Neem dus een kijkje in onze week.

Zondag; naar de bossen

bossen

Zondag was het echt een heerlijke dag, een beetje fris maar wel zonnig. Omdat we geen plannen hadden die dag besloten we om eerst naar mijn ouders te gaan en daarna samen met de vijf grote honden naar de bossen te gaan. Wat was dat geweldig zeg! Zowel de honden als Fay als wijzelf hebben flink genoten. Ik was ook op paddenstoelen jacht maar vond helaas geen kabouterhuisjes.

Maandag; een date

tripp trapp

Vandaag had ik weer eens een date met Anita, het was alweer even geleden omdat ik niet altijd even fit was, maar dat mocht de pret niet drukken. Zoals altijd hadden we weer volop te kletsen en leek het even een kleine bloggerstafel te worden. Fay was zoals altijd weer erg aanwezig en dit keer was Anita de pineut om de baby te verzorgen. Die dag werd ook mijn nieuwe tripp trapp stoel van Stokke bezorgd en mijn man zette hem ’s avonds (uiteraard met hulp van Fay) in elkaar. Ik ben echt weg van de kleur… Binnenkort nog een uitgebreide review hierover!

Dinsdag; oma’s en inloopavond

oma

Mijn man was vandaag vrij en daarom konden we weer een keer naar Eindhoven om onze oma’s te bezoeken. Eerst de oma van Bart, die gewoon haar fysio liet schieten voor ons, en daarna naar mijn oma die 2 dagen later 82 werd. Omdat ik op donderdag niet kon ivm het niet mogen autorijden en de voetbaltraining van Bart, gingen we dus die dag de verjaardag van mijn oma vieren. ’s Avonds was er een inloopavond op de school hier in het dorp. Je kon een kijkje nemen in alle klassen maar ook op de peutergroep. Daar gaat Fay in maart naartoe dus het was erg leuk om even te kijken.

Woensdag; weer een date

brandevoortse hoeve

Dit keer had niet alleen ik een date, maar Fay ook. Het was echt maanden geleden dat ik mijn vriendinnetje Brenda en haar dochtertje zag dus we hebben, tussendoor, flink bijgekletst. De twee meiden genoten ook natuurlijk, hoe kan dat ook anders.. we waren bij de Brandevoortse Hoeve! Later die dag kwam de nieuwe buggy binnen van Thule. Deze mag ik reviewen, dus ook daar komt nog een blog over online.

Donderdag; twee keer pomp

pompoensoep

De donderdag was de dag van de pomp. Namelijk Pomp de Lux en pompoensoep. Ik had namelijk bij de Brandevoortse Hoeve een pompoen gekocht zodat ik daarmee pompoensoep kon maken. Nu had ik op de blog van Dejlig een makkelijk recept gezien die ik vrijwel namaakte. Helaas is er toch ergens iets misgegaan want hij was echt erg dik en niet zo lekker! Ook ontving ik eindelijk mijn bestelling van Pomp de Lux, ik had namelijk ā‚¬200,- aan shoptegoed gewonnen bij deze winkel en daar heb ik goed gebruik van gemaakt! Helaas was meer dan de helft echt veel en veel te groot dus die moet ik omruilen.

Vrijdag; pannenkoeken

kledingrek

Vrijdag stond in het teken van de pannenkoeken. Zo maakte ik die ochtend een grote banaan-ei pannenkoek die we samen heerlijk hebben opgesmikkeld en aten we ’s avonds weer pannenkoeken. Fay heeft serieus 2,5 pannenkoek op die avond. Vreetbeer! Mijn schoonouders kwamen die avond ook nog even langs. Ze waren op vakantie geweest en wilden dus even Fay komen knuffelen šŸ™‚

Zaterdag; paddenstoelen jacht

paddenstoelen jacht

Gisteren vierde mijn oom zijn verjaardag, omdat ik geen oppas had en we wel graag wilden gaan mochten we overdag al komen. Fay werd uiteraard weer verwend met een cadeautje, ze kreeg een leuke letter-puzzel en een boekje met boerderij dieren. Ook wij werden verwend hoor want we kregen een heerlijk stuk taart, die we eigenlijk niet mochten eten ivm stoptober, maar goed.. Het was feest! Mijn tante heeft ook erg veel beren en dat vond Fay natuurlijk wel interessant. Op een gegeven moment had ze er best veel om zich heen verzameld haha.

We gingen ook even een heerlijk stukje wandelen, de hond mocht ook mee, want ik wilde weer op paddenstoelen jacht en mijn oom wist wel een goede plek voor die kabouterhuisjes. Ik heb er inderdaad erg veel gevonden, maar ook hierover komt nog een blog haha!

Eenmaal thuis bleek ik maar liefst 3 pakketjes te hebben gekregen, allemaal voor de blog. Dus ik heb weer veel materiaal om over te schrijven!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieƫn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Geertje - Stay At Home Mama op 18 oktober 2015 om 06:40

  Wat fijn dat je masker zijn werk doet!! Zo kun je er weer lekker veel op uit!
  Leuke foto’s gezellige week!!

 2. Charlotte op 18 oktober 2015 om 08:44

  Gezellige drukke week!

 3. Channa op 18 oktober 2015 om 09:02

  Fijn dat je je weer wat beter voelt! Ziet er allemaal erg gezellig uit.

 4. Marion op 18 oktober 2015 om 09:49

  Leuk naar het bos! Het bos is zo mooi aan het worden nu. Fijn ook om te lezen dat het slaapmasker ook echt helpt! Superfijn voor je!

 5. Nicole @ Everyday-Life.nl op 18 oktober 2015 om 09:56

  Fijn dat je je weer beter voelt!! Fay kijkt wel een beetje boos bij die pannenkoek haha!

 6. joyce op 18 oktober 2015 om 10:07

  Wauw geweldig om zoveel geld te winnen! Ik ben benieuwd wat je allemaal geshopt hebt, ga je het delen?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 20 oktober 2015 om 07:51

   Jazeker!!

 7. Lifesabout op 18 oktober 2015 om 10:10

  Wat een heerlijke weet en wat is Fay toch cute met die staartjes! Ik wens je een fijne nieuwe week toe.

 8. Anita op 18 oktober 2015 om 10:10

  Herfst in het bos is altijd mooi. Helemaal niet erg om de baby te verzorgen, het viel mee hoe vaak ze kwam vragen šŸ˜‰

 9. Barbara op 18 oktober 2015 om 19:49

  Best een drukke week! Altijd leuk al die foto’s om even te bekijken!

Laat een reactie achter

Ā© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje