OOTD: een lief kind met Lief!

IMG_8566

Ik deel heel graag foto’s van mijn kleine meid. En dan vooral outfit foto’s, want ik vind zelf dat ik haar altijd erg leuk kleed. Dus toen ik een setje kleding van Lief! Lifestyle binnen kreeg trok ik hem bijna direct aan om er foto’s van te maken. Niet omdat het moest, maar omdat ik het gewoon leuk vind. Lief! is een merk waar ik al een aantal dingen van in huis heb. Sowieso heeft onze meid een knuffel van Lief! maar toen ze kleiner was hadden we ook leuke shirtjes en een jurkje voor haar. Ik dacht eigenlijk niet dat ze leuke kleding zouden hebben voor grotere kindjes, ik was bang dat het te tuttig zou zijn. Maar dat is helemaal niet zo! 

Een lief kind met Lief! Fay Lief Lifestyle

Kijk maar eens naar het setje wat ze op de foto’s aanheeft. Een leuke hardroze legging, met een wit rokje en een super leuke grijze trui met een libelle erop. Helemaal niet voor baby’s, maar gewoon voor een lief dreumes meisje. Nu kreeg ik dit setje binnen geheel in maat 80. Het is altijd gokken hoe dingen vallen, maar ik wist van de kleinere maatjes dat de truitjes wel wat groter vielen en de rest goed op maat. Tijdens het aantrekken van de legging merkte ik wel dat hij echt net nog past. Mevrouw moet geen volle luier hebben want dan heeft ze hoogwater denk ik haha. Het rokje valt te groot, maar dat had ik al verwacht. Ze heeft namelijk best smalle heupjes dus ze kan zelfs 74 nog wel aan. En van sommige merken 68! De trui vind ik echt perfect passen. Als ze haar armen omhoog doet zie je net geen blote buik.

De details van Lief!

details LiefWat ik ook zo leuk vind aan dit merk is de details. Zo heeft het rokje roze hartjes knopen en aan de zijkant nog het woord Lief! De legging heeft een geweldig leuk hart met de naam van het merk erin en de trui heeft achterop drukknoopjes en het bovenste knoopje is ook een hartje. Dit kon ik echter niet fotograferen want mijn lieve dame heeft te lang haar. Jaja, in dit geval te lang dan, want ik vind het heerlijk die lange haartjes!

Ja, ik ben verkocht! Ook voor deze dreumes is er Lief! Koop jij wel eens iets van Lief Lifestyle?

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Lifesabout op 2 oktober 2015 om 14:13

  Super leuk! Dat rokje kreeg Sarah ook en de details zijn zo onwijs leuk. Alleen is maat 92 nog net iets te groot (als ik het zo lees is Sarah echt een reus haha).

 2. Channah op 2 oktober 2015 om 15:53

  Heel erg leuk, ik vind Lief ook heel leuk voor mijn dochtertje, maar soms vind ik het net iets te zoetsappig allemaal. Maar er zitten zeker leuke items tussen, zoals dit outfitje!

 3. marjon op 2 oktober 2015 om 19:52

  Toevallig heb ik dezelfde grijze trui voor onze dochter van 4. Ook voor haar vind ik hem nog leuk! Ze draagt hem met een stoere skinny jeans.
  Ik koop eigenlijk niet zo vaak iets van Lief, vaam met sale en af en toe zo eens.

 4. Marjolein op 2 oktober 2015 om 21:42

  Wat een schatje heb je zeg! Staat haar leuk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje