OOTD: Dress Like Flo

Zoals jullie weten hou ik er enorm van om onze kleine dame leuke kleding aan te trekken. Sinds ze loopt ontdekt ik steeds meer nieuwe merken, dat komt denk ik omdat kleding nu wat langer meegaat en ik dus ook verder kijk dan alleen de Hema of Zeeman (al hebben deze twee winkels wel echt leuke kleding en kom ik er nog steeds vaak). Toen er dus een tijd terug een styling event was in een winkel waar ze allerlei merken had die ik nog niet (of niet goed) kende twijfelde ik dus geen moment. Uiteraard kwam ik niet met lege handen thuis…

61091_52371_lage_resolutie_600px_prive_gebruik justbymanon_armafotografie_26092015_045

Al direct bij binnenkomst viel mijn oog op de panda trui. Ik was op slag verliefd! Nu maar hopen dat ze hem ook in de juiste maat hadden hangen en ja hoor.. Ik had geluk! Deze trui was ook het uitgangspunt van de stylingsessie en hoewel we er eigenlijk een andere broek bij wilden doen kozen we toch voor de broek die je op de foto ziet. Vooral omdat de broek die we wilden niet in de juiste maat was. Deze broek vind ik overigens ook echt enorm leuk, maar niet helemaal in combinatie met de trui.. Beide kledingstukken zijn van Dress Like Flo babykleding, echt een geweldig leuk merk die ik tot dan toe niet kende.

Bol AlgemeenBol Algemeen

61091_52371_lage_resolutie_600px_prive_gebruik justbymanon_armafotografie_26092015_046

Naast de trui heb ik ook nog een legging gekocht, deze is grijs en heeft zwarte (nep)leren vlakken op de knieën. Staat echt super in combinatie met de trui aangezien de panda ook van nepleer is. Helaas heb ik van die combinatie nog geen foto’s dus je zult het even moeten doen met deze geweldige foto’s die gemaakt zijn door Arma Fotografie. 61091_52371_lage_resolutie_600px_prive_gebruik justbymanon_armafotografie_26092015_047

Naast deze set probeerden we nog veel meer gave kleding van Dress Like Flo. Zo zag ik een hele gave knalroze jurk met de letter F voorop die haar ook echt geweldig mooi stond. Ook hebben we een giletje geprobeerd, met panterprint. Echter vond zij zelf het giletje niet leuk. Ze trok hem de hele tijd uit. Jammer, want hij was wel erg leuk!! Vind jij de trui nu ook helemaal the bomb? Bij de webshop Nummer Zestien kun je hem shoppen! Ook is er een Dress Like Flo sale dus je kunt nog vele andere leuke kleding vinden..

Kende jij Dress Like Flo al? En wat vind je van Fay haar outfit of the day?

testafbeelding

7 reacties op “OOTD: Dress Like Flo

Reageren is niet mogelijk.