Onze woonkamer herinrichten

woonkamer-herinrichten

Wij wonen nu iets meer meer dan vijf jaar in ons huidige huis. In die vijf jaar is er niet zo heel veel veranderd in ons huis. Ja we hebben van onze bijkeuken een kantoor gemaakt en de kinderkamers hebben ook een make-over gekregen. Maar de rest van het huis is vrijwel hetzelfde gebleven. Niet alleen bij mij, maar ook bij mijn man, kriebelt het om alle ruimtes een voor eens te gaan aanpakken. Beginnend bij de woonkamer.

Woonkamer herinrichten

Onze woonkamer heeft stiekem best wat metamorfoses doorstaan. Er is niets veranderd aan de muren of raamdecoratie, maar er staat inmiddels een hele andere bank. We hebben het zitgedeelte achter gehad en ons eetgedeelte voor. Er is uitbreiding gekomen in de “kinderhoek” wat kasten betreft en ook onze tv meubel is veranderd.

Toch voelt het niet alsof het echt heel veel anders is. Zo hangen er nog steeds oersaaie rolgordijnen die we bij de Zweedse meubelgigant kochten en het behang op de muren heeft ook zo zijn tijd gehad (Lees: het konijn en onze dreumes hebben er stukken vanaf gescheurd).

Daarom willen wij graag opnieuw onze woonkamer inrichten. En zijn we op zoek gegaan naar inspiratie. Een van de belangrijkste dingen in een woonkamer vind ik, naast de meubels, de raamdecoratie. Vooral omdat wij hele brede en hoge ramen hebben is het iets wat direct opvalt. Het maakt dan ook voor een groot deel de sfeer.

Raamdecoratie

Op dit moment hebben wij dus rolgordijnen hangen, maar ik vind lamellen ook ontzettend mooi. Vooral van die houten jaloezieën. Dat geeft zo’n mooi effect. En deze heb je tegenwoordig ook weer in allerlei kleuren. Hartstikke hip én tijdloos. Mijn man zou trouwens het liefst voor de kant en klaar gordijnen gaan. Al zou je die twee natuurlijk ook goed kunnen combineren. Geeft toch extra sfeer.

Wat het uiteindelijk gaat worden weten we nog niet. We laten ons eerst nog even wat inspireren door op Pinterest te gaan rondneuzen en op de website van Veneta.

Wat hebben jullie voor het raam hangen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje