Onze vakantiekeuzes van dit jaar

Vorig jaar gingen we nog naar Texel met ons dochtertje die nog hartstikke jong was en nog maar net zelf kon zitten. Dit jaar loopt ze al, zegt ze al wat woordjes en is er een wereld van verschil tussen toen en nu. Zal dit ook zo zijn als het gaat om onze vakantie dit jaar? Na het lezen van onze vakantiekeuzes van dit jaar zul je het weten..

Binnen- of buitenland?

Dit jaar blijven we niet in het binnenland maar gaan we buiten de Nederlandse grenzen! Ben super benieuwd hoe Fay het allemaal gaat vinden..

Zonvakantie of wintersport?

Wij gaan dit jaar heerlijk op zonvakantie. Echt op wintersport zullen we ook niet snel gaan. Wel zou ik best een keer naar Oostenrijk of Zwitserland willen. Maar dan niet om te skiën maar om de prachtige omgeving te zien. Wellicht mogen we wel een keertje langskomen bij Marlieke en haar gezin, die naar Zwitserland zijn geëmigreerd.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Vakantie aan de kust of vakantie in het binnenland?

Wij hebben er voor gekozen om lekker aan de kust te zitten. Ook letterlijk aan de kust, want op een 100 meter afstand ligt het strand. Lijkt me zo prachtig samen met onze kleine meid. We hebben met haar verjaardag verschillende strandsetjes gekregen dus hebben genoeg om mee te spelen.

Europees eten of Aziatisch eten?

We gaan richting het zuiden van Europa dus het zal vooral Mediterraans eten zijn.. En ik denk ook gewoon eten die we kennen.3_MG_0147

Weg met vriendinnen of weg met partner?

Ik ga lekker met mijn man en dochtertje weg. Onze eerste vakantie in het buitenland! Wel lijkt het me super om een keer met vriendinnen weg te gaan, maar dan denk ik maximaal 3 dagen ofzo. Of anders gewoon met vriendinnen en hun gezin weg, ook leuk!

Actieve vakantie of luiervakantie?

Ik ben niet zo van de luiervakanties en ondanks dat we niet veel zullen ondernemen denk ik ook niet dat dit een luiervakantie zal zijn. We gaan tenslotte met dreumes van 15 maanden die al loopt en dus alles wil ontdekken. Wel gaan we ons dus vooral aanpassen aan haar en zullen we vooral lekker in de grote zandbak spelen die strand heet (onder een parasol en goed ingesmeerd) of in het badje bij het huisje.

Hotel of camping?

We gaan lekker op een camping zitten. Wel luxe hoor, want we hebben een huisje. Nog even geen tent of caravan, dat komt nog wel. Want ik vind een camping doorgaans toch wel leuker voor de kids ook. Voelt dan net als een dorp… 🙂

Weg met de auto of weg met het vliegtuig?

Wij gaan lekker met de auto. Heerlijk een soort van roadtrip. Om een of andere reden vind ik op vakantie gaan met de auto altijd erg leuk. Wellicht omdat wij dit eigenlijk altijd deden vroeger. Met het vliegtuig wil ik ook erg graag hoor, maar als t met de auto kan… (kun je ook meenemen wat je wilt haha)curve

Zelf koken of uit eten

Nou echt koken ben ik niet van plan, maar ik denk dat we wel voornamelijk de bbq aan gaan steken. Lekker met een salade erbij en een stokbroodje! Ja daar geniet ik wel van. Toch zullen we ook wel uit gaan eten hoor, want ik heb mijn zinnen gezet op tapas en Paella!

Rara, naar welk land gaan wij….?

7 reacties op “Onze vakantiekeuzes van dit jaar

Reageren is niet mogelijk.