Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice

Yes! In december is het weer zover. Het nieuwste ijsspektakel van Disney On Ice is vanaf 12 december tot en met 30 december weer in Nederland te bewonderen. Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden.

Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen.

Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Benieuwd naar het verslag en of het ook echt zo leuk is? Ik ben er inmiddels geweest en het is echt een aanrader! Het verslag van “Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice” lees je hier.

Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten! Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl