Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice

We zijn onderweg naar huis op het moment dat ik dit bericht typ. Ik kon gewoon niet wachten om ons enthousiasme te delen over weer een prachtige show van Disney On Ice. Vorig jaar zijn we er voor het eerst heen geweest dus onze verwachting was hoog. Maar deze verwachting is ook 100% uitgekomen. En meer zelfs. Want als grote bofkonten mochten we na de show ook nog op de foto met Mickey en Minnie.

Media dag

Maar goed, laten we bij het begin beginnen.. Want wij werden eerst verwacht voor de media dag van Disney On Ice. Deze startte rond half 4 waarbij je bij de ijsbaan werd opgewacht met warme chocolademelk en slagroom met een lekker koekje erbij. Als je wilde kon je met de schaatsers op het ijs. Moest je natuurlijk wel schaatsen bij hebben. Aangezien wij die niet hebben (en stiekem ook helemaal niet kunnen schaatsen) hielden wij het bij kijken. Het was wel echt heel tof om te zien. De schaatsers lieten allerlei kunsten zien en de kinderen die wel op het ijs waren deden ze na.

media dag Disney On IceMedia dag Disney On Ice onvergetelijke avonturen

Daarna kregen we nog een “kijkje achter de schermen”. Er werd verteld over de mensen die er werken en wat ze doen. Er werden lichteffecten getoond en ze lieten het zelfs sneeuwen. Onze dochter keek haar ogen uit. Vooral ook bij de kostuums. Allemaal handgemaakt, super mooi!

Disney On Ice 2018 kostuums

Als afsluiter mochten we er nog een hapje eten. Of ja, zeg maar een flinke hap want er kwam heel wat voorbij. Hotdogs, erwtensoep, frietjes, tosti’s en een lekkere fruitsalade. De kinderen hebben in die ruimte even lekker gespeeld samen terwijl ik kon bijkletsen met een aantal leuke blogcollega’s zoals Fleur en Miriam.

Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice

Iets na zessen besloten we om ons naar de hal te begeven en ons plekje op te zoeken. We hadden van te voren al gezien dat we aan de trap zaten wat ik altijd wel fijn vind. Er was wat verwarring over de rij maar uiteindelijk kwam het goed haha. Niet lang daarna startte de show en wauw… Wat was het weer gaaf! Sowieso vind ik het super om te zien hoe goed alle schaatsers kunnen dansen op ijs. Want jeetje, wat een kunsten! Maar ook de hele aankleding van de show; het decor, de kostuums en de props.. Alles klopt gewoon.

Disney On Ice Rapunzel

Dit jaar zat er veel meer tempo in de show dan vorig jaar. Er waren dan ook negen verhalen die gespeeld werden waaronder Finding Dory, Rapunzel, The Lion King, Alladin en natuurlijk Frozen. Ik vond dit een stuk prettiger om naar te kijken en ook voor de kleuter was het fijn. Er werd veel gedanst en gezongen.. En vooral veel genoten! Mijn dochter zat soms ademloos te kijken en wist soms gewoon niet waar ze moest kijken. Zoveel gebeurde er.

Disney On Ice Frozen

Na een uur was het een kwartier pauze. Wij waren vrij snel beneden en bij de wc’s dus hebben daar niet hoeven wachten. Dat was voor het drinken wel anders, daar moesten we namelijk vrij lang wachten. Gelukkig hebben we niet veel van de show gemist.

Ook na de pauze was het weer volop genieten. Met onder andere Toystory en natuurlijk als laatste het verhaal van Frozen. Wat hebben ze dat weer prachtig neergezet. Het hele verhaal in het kort met vrijwel alle leuke en mooie liedjes erin. Als klap op vuurpijl kwamen alle Disney prinsen en prinsessen op het ijs. Natuurlijk met Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Want zij maakten van alle verhalen één geheel en gaven nog een mooie boodschap mee.
De mooiste schat van de wereld is liefde. Voor jezelf en voor elkaar!

Disney On Ice 2018

Mocht je jezelf afvragen of het alleen leuk is voor kinderen? Zeker niet. Zowel mijn man als ik hebben echt enorm genoten. Sommige sprookjes spraken ons juist heel erg aan omdat het jeugdsentiment is zoals Alladin en de leeuwenkoning. Maar sowieso is Disney voor zowel jong als oud.

op de foto met mickey en minnie

Er zijn nog tickets!

Denk je nu: ik wil ook.. Dat kan! Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor dit weekend in Rotterdam. En ook voor Utrecht (22 t/m 30 december) zijn er ook nog tickets te koop. Kijk snel op de website van Disney On Ice om ze nu nog te kopen. Super leuk voor in de kerstvakantie bijvoorbeeld!

Voor de foto’s van de show (met logo) geldt: ©Disney/©Disney, Pixar, © Feld Entertainment
De overige foto’s zijn ©Meisje-Eigenwijsje

1 reactie op “Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice

Reageren is niet mogelijk.