Onthulling: een nieuwe logo & visitekaartjes

Yes vandaag is dan eindelijk de onthulling van mijn nieuwe logo en visitekaartjes. Al voordat ik op vakantie ging was mijn logo klaar en wilde ik hem met jullie delen. Echter wist ik nog niet zeker of mijn visitekaartjes wel op tijd af zouden zijn en ik wilde het nog even spannend houden. Vooral voor mezelf waarschijnlijk want wie vindt zoiets nou interessant? Nou ja, jij waarschijnlijk anders lees je dit artikel niet 😉

Wanneer ik iets in mijn hoofd heb…

Mijn huidige logo heb ik al een behoorlijk lange tijd. Om “precies” te zijn al sinds 2015. Dus het werd echt tijd voor iets nieuws. Lange tijd wist ik niet wat ik wilde dus ik deed er niks mee. Totdat ik opeens de inspiratie vond! Aangezien ik zelf geen grafisch talent ben zocht ik iemand die dit wel is.

Wel had ik een deadline: de Negenmaandenbeurs. Deze start vandaag en aangezien ik er ook als blogger heen ga wilde ik wel nieuwe visitekaartjes hebben. Met een nieuw logo.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Een lieve vriendin

Uiteindelijk besloot ik om aan een vriendin met groot grafisch talent te vragen of zij iets met mijn idee kon. Ik wist wel dat ze veel talent had en dat ze veel kon, ze had tenslotte al vaker iets voor me gemaakt, maar dit was wel heel specifiek. En iedere tekenaar heeft zo zijn eigen manier van tekenen. En ik had wel een bepaald beeld in mijn hoofd en wist niet of ik daar vanaf wilde en kon wijken.

Gelukkig voor mij wilde ze wel een poging wagen, maar dan moest ik wel eerlijk aangeven als ik het niets vond.

De perfecte match

Ik vond het echt heel spannend, zou het haar lukken om datgene te maken wat ik graag wilde? Maar eigenlijk had ik kunnen weten dat het wederom een perfecte match zou zijn. Al vrij snel ontving ik een “first draft”, waarbij er eigenlijk slechts een aantal kleine details veranderd moest worden. En vlak voor de vakantie kwam dan het eindresultaat.

En wat ben ik er blij mee!!!

Nieuw logo: de onthulling

Je zult waarschijnlijk direct van boven naar beneden zijn gescrold (zou ik ook doen haha), maar mocht je bovenstaande alsnog gelezen hebben: thanks haha. Bij deze dan eindelijk mijn nieuwe logo. Ik vind het zelf echt helemaal Meisje Eigenwijsje, past perfect bij de naam..

Ik zal na vandaag dit logo doorvoeren op mijn blog, social media kanalen en op Youtube. Mijn grote dank gaat in ieder geval uit naar Kim Coenen, de kanjer die dit voor mij gemaakt heeft!!

De visitekaartjes..

En natuurlijk moest ik dus ook nieuwe visitekaartjes laten maken. Ik heb ervoor gekozen om het ontwerp van mijn oude kaartje te behouden en hierop dus alleen het nieuwe logo te plaatsen, een nieuwe foto en een nieuwe “tagline”.

visitekaartje blogger

Vandaag deel ik dus de eerste kaartjes uit op de beurs, ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de reacties. Ook die van jullie. Dus vertel me.. Wat vind je ervan? Past het bij de blog?

11 reacties op “Onthulling: een nieuwe logo & visitekaartjes

Reageren is niet mogelijk.