Online shoppen

Nu we een lief klein meisje hebben is het winkelen er niet meer zo snel bij. Niet dat Fay dat niet kan, maar ik vind het zelf gewoon niet fijn om met haar winkel in, winkel uit te gaan. En dan is het echt super dat het online shoppen bestaat! Vroeger (hoor mij, alsof ik tachtig jaar ben haha) vond ik het online shoppen niet zo leuk. Ik struinde liever de winkels af, dan kon ik in 1 opslag zien of er iets leuks bij zat. Bij het online shoppen is dat vaak minder makkelijk te zien dus vandaar dat ik dit vrijwel nooit deed. Maar nu is het echt een uitkomst!

Ik had al wat leuks geshopt voor Fay maar nog niet voor onszelf. Daar moest verandering in komen! Ik had bij Sans-Online al een wishlist gemaakt en bedacht me dat zij kleding verkopen van Only, Vero Moda en van 10 days. Merken waar ik vaak wel bij kan slagen! Dus ik surfte al snel naar hun webshop om daar wat leuks uit te zoeken. Ook hebben ze er hele leuke herenkleding dus ook voor mijn man kon ik gelijk even iets uitkiezen. Dat verdiende hij ook wel…

Wat ik direct merkte bij Sans-Online is dat er voor ieder wat wils is. Qua kleding maar ook qua prijs. Wel vond ik het zoeken wat lastig, ik vind het fijn om de kleding bijvoorbeeld van nieuw naar oude collectie te zetten of van laag geprijsd naar hoog. En dat kan bij Sans-Online niet, tenminste.. ik heb dat in ieder geval nergens terug gevonden. Als je de webshop ook vergelijkt met andere webshops waar ze kleding verkopen zie je ook best wel verschil. Waar andere sites continu in ontwikkeling blijven heb ik het idee dat de site van Sans-Online weinig veranderd. Wél is de klantenservice erg snel en worden de items ook vrij snel bezorgd. Terug sturen gaan ook super gemakkelijk en is gratis, zeker een groot pluspunt!

Maar goed, jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de geshopte items! Het is niet zo veel, maar wel leuk! En daar gaat het uiteraard om.
IMG_6645

Je ziet op de foto dat ik een shirtje draag met daarop “First love in Paris”. Ik vond hem erg hip en hij was afgeprijsd voor €10,- dus die kon ik niet laten liggen. Vooral niet omdat ik van de webshop voor mijn verjaardag een waardebon van €10,- heb gehad. Kassa! Het blousje/giletje wat ik eroverheen aan heb is gekocht met Koningsdag, herinner je die shoplog nog? De broek is van de Zara, al een paar jaar oud en de schoenen heb ik onlangs ook via een online webshop besteld!

Verder had ik voor manlief een mooie rode trui besteld, hij is gek van truien en vesten en zo’n trui is dan ook altijd erg handig als hij vroeg in de ochtend (tussen 5 en 6) de hond uit moet laten. Toen hij binnen kwam trok hij hem gelijk aan! Ik had er ook een outfit foto van gemaakt, maar om een of andere reden kan ik hem nergens meer vinden. Daarom dus maar een foto op een hanger. Net als mijn “trui” aangezien ik die trui echt alleen aan kan als de hond er niet is… Anders is hij gelijk kapot!
trui nicole voor trui nicole achter

trui bart

Deze blog is geschreven in samenwerking met sans-online.

13 reacties op “Online shoppen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *