Online SALE zomer 2015

Je zult het al wel gemerkt hebben.. Het is sale! En dan niet alleen in de winkelstraat maar het is ook online sale! Nu hou ik zelf enorm van shoppen in de winkels zelf, heerlijk tussen al die kleertjes neuzen. Maar wanneer het sale is dan ga ik liever de verschillende webshops af! Je hebt dan namelijk veel sneller een overzicht plus je ziet direct of van een bepaald item het juiste maatje nog is. In de winkel kan ik soms nog flink moeten zoeken om vervolgens teleurgesteld te worden. 

Nu mocht ik bij kleertjes.com een aantal geweldige items uitzoeken voor de kleine meid. Tsjah, daar zeg ik geen nee tegen! Ik had al vaker op die site gekeken en met al die verschillende merken die ze hebben, heb je zoveel keus! Ik koos toevallig (zie bovenstaand overzicht) alleen van Noppies en Name It, maar ze hebben ook merken als Le Chic, Mexx en Imps & Elfs. Ik vond het overigens ook wel apart dat ik dus bij de meisjeskleding kon kijken in plaats van de babykleding. Daar begint meisjeskleding bij maat 86. Zo voelt het helemaal alsof ik echt al een groot kind heb!

Zoals je kunt zien kocht ik twee jurkjes. De rechtse is echt een zomerjurkje en kocht ik dan nog in een ‘babymaat’, maatje 80. Deze kan ze dus nu lekker aan met het mooie weer. IMG_7618Hopelijk hebben we nog veel van die dagen 🙂 De linker kun je ook goed in de zomer dragen, maar ik zie ook mogelijkheden straks in de herfst/winter. Leuk jasje of vestje erover aan en een maillot eronder.. Het rokje is ook echt een zomerrokje, vandaar ook in maat 80 gekocht. Ik vond hem zo schattig met die flamingo’s erop! Ja ik vind het een leuke trend.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het jasje van Noppies is perfect voor in de herfst. Niet te dik en niet te dun. Ik hou ook van de kleurtjes en het printje. Past heel goed bij mijn kleine meid. Ik moet overigens toegeven, ik vind alle kledingstukken echt heel erg gaaf.. Maar ik ben denk ik wel het meest blij met de jeans jumpsuit van Name It. Wat is dat een stoer en leuk dingetje! Hij is eigenlijk nog iets te groot voor de kleine dame zoals je ziet, maar hoe leuk is hij?! IMG_7594

Heb jij al ooit iets bij deze webshop gekocht?

testafbeelding

6 reacties op “Online SALE zomer 2015

Reageren is niet mogelijk.