Mijlpaal: omrollen

Vandaag gewoon even een kort blogje van een enorm trotse moeder. Het is maar iets kleins en alle niet-mama’s zullen helemaal niet begrijpen waarom ik er zelfs een apart blogje over schrijf, maar wellicht de mama’s wel. Nu besef ik me dat Fay echt niet uitzonderlijk is. Ze is ook niet super snel met de dingen die ze doet. Maar als je bedenkt dat ze én te vroeg geboren is plus doodziek is geweest dan snap je misschien wel waarom ik zo trots ben dat ik het met de hele wereld wil delen!

Gisteren plaatste ik al een foto ervan op Instagram, dus mijn volgers daar hebben het wellicht al gezien. Maar voor degene die het gemist hebben.. Fay heeft zich voor het eerst omgedraaid! Van haar buik naar haar rug. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ze het op zondag al had gedaan, maar toen waren wij er niet bij! Ze was bij mijn ouders terwijl Bart en ik een BBQ hadden van de carnavalsvereniging. Ooooh je wilt niet weten hoe erg ik baalde toen ik dat hoorde! Mijn moeder dacht dat ze het bij ons al gedaan had dus die vertelde het heel terloops, haha. Lucky oma!
IMG_20140623_205350

Maar gelukkig kregen wij vandaag de eer van ons meisje om het ook te bewonderen! Het was wel een eenmalig iets, want toen we haar weer op haar buik wilden leggen (met camera erbij) vond ze het allemaal niet leuk meer en begon te huilen. Dus we hebben haar maar flink geknuffeld daarna en verteld hoe trots we op haar zijn!

14 reacties op “Mijlpaal: omrollen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *